Любители на котки - Тема 188

• 35 180
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Lusia, измивай се добре след всяка близка среща Joy с Линка. Аз бях с тежка алергия. После дълги години имахме куче само. Сега като нагмеча котака и после беж в банята. Почти никакви проблеми. Успех и на теб!

# 631
Luzia, вече те посъветваха, но и аз да допълня. Дъщеря ми при необходимост взема Фортекал 20 мг. Щото с тези маци, нали.. 😂
Може да се шофира, не забавя реакциите. Та и него имай предвид.

# 632
Лусиа, котето е “до живот”, доста ще се натовариш с лекарства.
Може би да погледнеш и за нещо природно? Хомеопатично?
Само идея.

# 633
NoProblems , радвам се, че с Мъри всичко е наред. Имахте и нашите стиснати палчета и лапички.
И пак да кажа, ако имаш нужда от нещо, сподели.🤗❤️
Lusia, моят съвет е да направиш тест за алергии, може пък да не е към котки. Стискам палци всичко да е наред при теб. Иначе влажно почистване, килимите да не са от пухкавите, също и постелките по дивани, легла. 🤗

# 634
НоПроблемс, нека съберем пари за операцията на Мъри. Премного е което направи - даде дом, сърце, време...и от диваче направи възпитано котаче. Да участваме с нещо и ние в радостта на Рали - защото, сигурна съм, тя се радва и ви благославя!

# 635
Подкрепям предложението на Шарлот. И ми е толкова драго като чета НоПроблемс да разказва за Мъри Heart

# 636
# 637
И аз съм за предложението на Шарлот!
Още веднъж благодаря за отговорите, ще намеря решение, записах си всяко нещо, което е помогнало и на вас. Ще се допитам и за хомеопатия, и ще се организирам и за тест някак си, мисля го от известно време, след като изпих 2 опаковки синулан и нямам подобрение, реших, че ще е алергия и май ще е. Иначе сменям през два три дни чаршафи, завивки, нямам килими, чистя редовно и понеже е доста по-често от преди, детето се усъмни, колкото и да се оправдавам, че е заради Линка да няма нещо,което да лапне.  Ще се справя надявам се, а това, че и тук колко хора сте с алергии и си имате котенца ми дава още повече надежда, че ще се размина леко. Дай, Боже!
И ей я пак буболина върху мен си играе с мишенце Joy на сменените завивки, какво го правиш, кихаш и целуваш Joy

# 638
Сестра ми рази алергия като ученичка имахме котка от доста време вече. Не даде дума да се отвори за махане Simple Smile

# 639
  • София
NoProblems, радвам се на всеки твой пост и с нетърпение чакам да пишеш 🤗
Казвай каква цифра определиха в клиниката за всички тези "процедури"!
Lusia, 🤗

# 640
  • Варна
Добро утро, дами Simple Smile

Радвам се, че въпреки че не съм редовна тук, не ни забравяте с Мъри. Истината е, че с тази моя нова работа съм все изтощена и ви чета, но просто нямам сили да пиша. Благодаря ви, Шарлот, Шарки, Таня, Cardhu, AnyHr, lusia, Fortuna Simple Smile
Не мислех да ви товаря с финансовата част на нещата, защото разбирането ми е, че щом съм си я взела Мъри, значи ще се погрижа за всичко, от което има нужда. Но така, както го постави Шарлот - не мога да ви откажа да участвате в радостта да помогнем на Рали и Мъри и да сътворим добро в този иначе толкова жесток свят. Вие също отделихте толкова много време, нерви и усилия. Само не искам да ви натоварвам финансово и казвам, че не е на живот и смърт - нещата ще случат при всички случаи Simple Smile
Офертата с един ден болничен престой е 1373 лева - упойка, скенер с контраст, манипулации, мастектомия с лимфни възли за всеки случай, кастрация, следоперативна грижа за един ден. С около 1/3 по-малко е от предишната клиника, на мен и се струва разумно - вие как мислите?
Аз планирам да я оставя за поне 3 дни с цел оптимално добро обезболяване и ограничаване на движенията - което няма как да направя вкъщи.
Датата вероятно ще е след 7.11 - на седми се връщам от командировка. Може би осми или девети. Зависи и от оператора, разбира се. Клиниката е ветеринарната клиника в Горна Баня - тук я препоръчаха някои от вас, а и аз останах доволна от отношението към Мъри, а и към другите пациенти (пристигнахме много рано и чакахме поне 45 минути, а после докато правеха рентеген и ехо ме пуснаха долу като колега и видях как се държат с пациентите и без стопаните да са там - ами страхотни бяха - едното кученце с ампутирано задно краче една лекарка го носи цял час на ръце, защото го беше страх, и го успокоява и му мерха кръвното и гледаха очетата, че беше вдигнало кръвно и още много други неща). Освен това изпуснахме 5(!) други часа - два в тази и три в други клиники и без да съм твърде суеверна си мисля, че това е човекът и мястото, явно.
Все пак, ако някой има притеснения за нещо, да сподели тук или на лични - всички имат право на мнение за Мъри, защото всички помогнахме за нейното добруване.
Отивам да я пазя да яде - храни се напоследък само ако и аз съм там да нея виснала над главата ѝ. Абе, дресира ме бавно и сигурно.
Дописвам: това не вярвах, че ще го доживея. Прилагам снимка, за който не вярва

Ама и двете уши са намазани с антидепресанта, да се знае.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 10:57 от NoProblems

# 641
  • София
На мен също сумата ми се вижда разумна.

А за яденето - Мъри очевидно е много плашлива и иска да си на пост да я пазиш, докато се храни. Душица мамина.

# 642
Влизам да се похваля какво си намериииих, естествено на моето легло 😁😁😁 това е зъбчеее, Линка сменя зъбки. 🙈

NoProblems, много хубаво, че си харесала клиниката и им имаш доверие, това е най - важно! Ти само сподели къде да помогнем и всичко да мине леко и успешно за Мъри и теб разбира се! ❤️

# 643
  • Варна
Благодаря ви много! Simple Smile
Линка сменя зъбкиии! Не е случайно на твоето легло - да си знаеш, че ти си явно Феята на Зъбките, кхм-кхм Simple Smile

# 644
  • Велико Търново
NoProblems, радвам се, че вече има яснота за Мъри. Макар и да трябва да се правят няколко неща, всичко ще бъде наред! Клиниката и ние сме посещавали и сме с прекрасни впечатления. Мъри ще е в сигурни ръце там.
Пиши как може да помогнем, и аз ще се включа

Общи условия

Активация на акаунт