💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 36 220
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • au bout du monde
Много точно за Каймет и Серап.
Странно ми е облеклото й , особено за адвокат. Тя си ходи гола направо. 🤣

Аслан е пиян, според мен трезвен нямаше да й задава такива въпроси. 😁

Като казаха, че С и К били на снимки вечерта и се сетих за нощни снимки в басейна 🤣 бяха в калта, време е да се изкъпят 🤣

Тези басейни само за украса ги имат....

# 301
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро

Значи, Девин като се върна в имението направо му натисна копчето на Аслан и той започва атака.
Но този път тя поне опита да се отдалечи.. за няколко секунди.

Като знам обаче как всеки път успяват да ни заблудят ми е интересно цялата сцена как ще изглежда в сериала.

Облеклото на Серап и на мен ми направи впечатление. Но тази мода в Турция не излиза от актуалните модни тенденции, поне от годините, които следя нещата по от близо.
За сериала мисля, че е някакъв вид демонстрация точно към Каймет и баща й.

Камилита, изпуснаха момента за басейна, вече става студено, няма да си разболяват артистите.

Беа, актрисата, която играе Лейла наистина е страхотна. Малко ме е страх скоро да не я изкарат от сериала. В момента тя участва и в два мюзикъла, та затова ги мисля такива.

Много хубава снимка на Серенай

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 10:51 от pe04

# 302
  • au bout du monde
Като знам обаче как всеки път успяват да ни заблудят ми е интересно цялата
Камилита, изпуснаха момента за басейна, вече става студено, няма да си разболяват артистите.
Язък значи. 🤣 щеше да е мн яко. Дори едно падане в басейна просто. 😆

Сцената е много рязана. Според мен Девин няма да се поддаде тук точно. Както казах Аслан е леко пийнал, някак не си представям точно сега да е момента.

Забелязах облеклото й. Облечена е като в училището т.е това се развива вечерта. Чудя се каде са. Сякаш са пред къщата,
има дървета наоколо. 

До сега са показали само сцени от началото на епизода според мен.
Надявам се да имат още такива сцени.

# 303

Хубава събота Hug
Благодаря ви за споделеното!

кратко видео от наградите
https://twitter.com/loveeofsky/status/1712892830220210376
Blush

.....................

...........................

Къванч на погребението на бащата на Йозге Worried

https://www.dizidoktoru.com/magazin/dostlari-ozge-ozpirincciyi-z … kmadi-h39292.html

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 15:56 от Airra

# 304
# 305
Привет, дружки Hug
Благодаря ви на всички за споделеното! Kiss
Горката Йозге ... Да почива в мир баща и!
Хареса ми новия откъс. Ех, този чаровник Аслан ...  дали ще му устои Девин ? Thinking Да видим какво се е случило, че Аслан се е впуснал в атака Stuck Out Tongue Closed Eyes
Големи сладури Искоч и Тугули Smile
Цитат
"Избягахме от снимачната площадка, за да вземем наградата...
Огромни благодарности на всички наши приятели от екипа, които допринесоха пред и зад камерата за тази награда!“

Жалко, че нашите сладури са били на снимки.
Алинка Heart Eyes много ти се зарадвах! Heart
Може и да съм предубедена към Хюлия, но тази жена никога няма да ми стане по-симпатична, независимо какво е преживяла в миналото. Толкова е студена и жестока, и най-вече към собствените си деца. Колко и е лесно само как да разкара Девин :" Или ще умре или ще лежи в затвора " Ама коя си ти бе, за да се разпореждаш с живота на хората ??? Ами как се държа във фонда ? Тази се е самозабравила съвсем! Дори Ибо я попита каква е тази ненавист ? Добре, че Ямур предупреди Аслан, че направо щяха да си изпълнят пъкления план. Честно казано, сега като изгледах цялата серия, и Девин ме ядоса колко е твърдоглава, сестра и и каза да не идва в никакъв случай, нашата кахраманка не се страхува от полицията, видиш ли. После Аслан я бил отвлякъл ... Ами да беше я оставил, да видим какво щеше да доказва! Колкото и да и съчувствам и разбирам защо изпадна в този бяс, думите и, че била в затвора от първия ден, в който е срещнала Аслан не бяха справедливи спрямо него. Ами той и показа що за семейство има, не и опря пистолет в главата, тя сама реши да се оженят, нали ? Сама реши да влезе в това шантаво семейство. Да, наистина не знаеше точно какво я очаква, но поне добре видя какво съкровище ще си има. Въобразяваше си, че лесно ще се справи с нея, може би Thinking А Джихан ме разсмя, като каза на Серап, че иска да види какво ще направи сега лудата Девин Smile Всички до един са малко или повече психари в нашето "Семейство" ще знаете Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама то и затова е интересен. Да видим какво са ни приготвили тепърва, нямам търпение!

Цитат
Ревю на 15 епизод на "Фамилия":

" Мястото, което обитават дивите твари“

Автор: Млад вълк

Ние обичаме да вярваме, че сме разумни същества – хуманни, цивилизовани и съвестни. Но от време на време се сблъскваме с такива обстоятелства, че става унищожително ясно: не сме по-добри от животните. Дълбоко в себе си всички ние се поддаваме на първичните си инстинкти, превръщайки се или в хищници, или в плячка. Опитваме се да захапем или да изкореним съществуването си в джунглата, която наричаме свят. Ние всички сме лъвове, защитаващи нашата гордост, или слонове на дъното на яма, опитващи се да избегнат неизбежното. Просто във всеки от нас има звяр.

Ах, познатата поговорка за внимателно планираните планове. Аслан Сойкан, патриархът на семейство Сойкан, великолепен в черните си дрехи, отиде на своеобразен лов на слонове. Той изкопа яма, достатъчно широка, за да хване в капан цялото му семейство, включително жена му. Намерението му беше ясно: да попречи на Девин да замине за Англия. Но Аслан, решителният цар лъв, подцени хитростта на жена си и предателството на отровните си майка и чичо. Аслан изглежда е забравил основното правило на джунглата: когато лъв предизвика слон, често лъвът е този, който се озовава на грешния край на пръчката.

Показанията на Девин предизвикват реакцията на Хюлия и Ибрахим, които решават да решат проблемите си със снаха си, като я накиснат. Подхвърлят чанта с пари в апартамента и, като успешно прехвърлят вината на Девин. Само намесата на Аслан предотвратява нейния арест, докато той я прехвърля в сигурна къща, далеч от любопитни очи. Сами и далеч от общественото мнение, двойката се изправя един срещу друг. Девин прави многобройни опити да избяга, но има момент на катарзис, когато тя признава на Аслан, че вече не може да бъде майка и че семейството, което той си представя с нея, е неосъществима мечта. Нейното раздразнено признание най-накрая кара Аслан да приеме неизбежността на развода им и да осигури нейното освобождаване.

Сбивайки се като две животни в клетка, двойката не сдържаше желанията си. Емоциите бушуваха, докато Девин се бореше с противоречиви чувства на любов и болка. Аслан беше също толкова съсипан, когатобеше принуден да се изправи пред катастрофалните последици от тяхната любов. Изправен пред неоспоримия факт, че той е източникът на най-голямата болка и уязвимост на Девин. Аслан неохотно прие решението на Девин, показвайки изненадваща зрялост за човек с нарцистични наклонности. Въпреки това раздялата се оказа непосилна задача в търсенето на мир и спокойствие. Молбата и признанието на Девин, че не може да го напусне, ако той не я пусне, бяха сърцераздирателни, достигайки точката на истинска трагедия - избор между любов и щастие.

В един много трогателен момент Аслан внимателно изтрива временната и татуировка на слон, символизираща значителна промяна в болката на Девин. Желанието и да си спомня се трансформира в приемане на болката и искрен опит да продължи напред. Аслан, силно влюбен в жена си, най - накрая осъзнава дълбочината на нейната борба. В същото време той остава непоклатим в чувствата си към нея. Въпреки, че неохотно се съгласява на развода и приема молбите на Девин, той е категоричен, че раздялата им няма да е от полза за никого от двамата. Въпреки че е сигурен, че няма да се разделят, защото никой от двамата не иска това, той сваля брачната си халка и я поставя пред Девин.

Докато един брак завършва с развод по взаимно съгласие, друг взема по-трагичен обрат, отбелязвайки началото на нова глава за един от най-потиснатите герои в сериала, Лейла. Изправена пред властна и омразна майка и крадлив и безпринципен съпруг, Лейла остава сама. Когато Хюлия използва силата си, за да държи Лейла далеч от децата и, призовавайки името на покойния патриарх на семейството Юсуф, Лейла предприема смела стъпка, като изгаря гигантския портрет на баща си, изпращайки ясно послание до майка си. Като лъвица, защитаваща малките си, тя се изправя срещу бившия си съпруг Толга, но усилията и водят до лъжливи обвинения в убийството му. Задържана и затворена, Лейла е изправена пред важен избор: да защити децата си от това да живеят с майка и, а единственият човек, който може да и помогне, е Девин.

Разговорът между тези две жени е дълбоко сърцераздирателен. Лейла няма към кого да се обърне, а Девин е решена да се измъкне от лапите на семейство Сойкан. Когато Лейла показва на Девин рисунка на децата си, в очите й се чете молба за помощ. Тя знае, че ако някой може да защити децата и в този чувствителен момент, това е Девин. Огромното чувство на изолация на Лейла в семейството на Сойкан е неоспоримо, тъй като баща им и двамата им чичовци очевидно отсъстват от рисунките на децата и. Страхувайки се какво може да се случи с децата под влиянието на Хюлия, Девин се връща в дома на семейство Сойкан, обявявайки на света, че няма да се развежда с Аслан. Тя му връща пръстена, който той свали от ръката си, и му подава бележка под масата, заявявайки, че единствената и причина да не се разведе с него е да защити децата на Лейла.

Всичко е готово за вълнуващ конфликт: Аслан обявява война на Иляс Корузаде, неговата дъщеря Серап и бившия му брат Джихан. В тази конфронтация, която обещава да засегне и двете семейства, новото поколение се оказва заплетено в греховете на родителите си. Този епизод дава представа за трагичното минало на Серап и интереса на Джихан към нея. Актът на Лейла да изгори портрета на баща си, с Аслан и Девин, изправени заедно пред нови предизвикателства, хвърля предизвиквателство срещу продължаващия цикъл на насилие от всички страни. След като войната е обявена, човек не може да не се запита дали Аслан и Джихан в крайна сметка ще се унищожат един друг. Колко дълго Аслан ще продължи да защитава Хюлия или Серап Иляс? Дали Девин, чиято съдба е свързана с Аслан, ще стане пасивен свидетел на миналите грехове на семейството? Ще бъде ли новото поколение хванато в капана на неспособността си да се освободи от влиянието на родителите си или ще намери шанс за щастие?

Във всеки от нас има звяр. Може би това си струва да се оцени, тъй като нашите животински инстинкти са дълбоко свързани с чувството ни за свобода и нашето оцеляване. Но по-важното е, че ние, хората, сме пазители един друг, пазители на нашата човечност. Ние сме в състояние да преодолеем примитивната си природа. Това, което ни отличава от животните, е способността ни да мислим, чувстваме, мечтаем и обичаме. И независимо от всичко, и преди всичко се развиваме. В джунглата на Хакан Бономо, наречена "Семейство“, където законите на хищника и плячката са ясно дефинирани, потенциалът на човечеството е това, което опитомява основните ни инстинкти, а не ги подхранва. Това обещание на човечеството дава на нашите герои искрица надежда.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 19:25 от queen_fenka

# 306
Почти свикнах с турската преса, но това, че не оставят хората дори в такъв ден още не успявам да го приема. При тях това, като че ли е норма.

Серенай е качила снимки от сета

Понеже писахте къде ще спят сега Аслан и Девин си мисля, че напук на Хюлия, Девин ще си бъде в спалнята. Там как ще се разберат е друг въпрос 😜

И друго, Девин и преди се колебаеше дали в това семейство е редно да се раждат деца, та се чудя, ако все пак чудото стане тя как ще постъпи като се има предвид и всичко, което се случи с Лейла и децата й.

Фени, благодаря за статията. Сега ще я изчета бавно. Иначе вече и хвърлих един поглед.

# 307
Здравейте момичета 🍀

Нищо не може да оправдае действията на Хюля. За мен тя е неспасяем случай. Изтъкана е от злоба и омраза към околните, даже към децата си. Вече не съм сигурна, че някога е обичала който и да е. В миналото може и да сме преживели лоши неща, но това не е оправдание да се превръщаме в зверове... Планът да натопи Девин и да се отърве от нея, хайде тя винаги й е била чужда, но отношението й към Лейла, към собствената й плът и кръв. Да искаш да отнемеш децата на дъщеря си ... 🤬
Радвам се, че Девин се реши, дори заради децата да се върне, някой трябва да ги защити от злото в къщата.
Понякога да пуснеш любимият човек е най голямата проява на любов. Да видим дали Девин ще може да му устои на Аслан... 💕

Чета ви редовно, но октомври ми е супер натоварен. Мерси за всичко споделено 🌼

# 308
Пепи, скоро ще видим как ще е със спането Stuck Out Tongue Winking Eye
Мире, много съм съгласна със споделеното от теб Hands Plus1 Това не го могат много хора ...
Цитат
Понякога да пуснеш любимият човек е най голямата проява на любов.
И за мен Хюлия е неспасяем случай, още не мога асимилирам как може една майка така да постъпва със собствената си дъщеря, изумявам! Не помня кой беше писал, май Алинка, че Лейла била на антидепресанти, когато я арестуваха. Ами не се учудвам, отдавна ги пие, любящата и майка я е докарала до там, съсипвайки и живота! Натресла и насила този отвратителен навлек Толга, който пък с всичката си наглост и изневеряваше без да се притеснява и ги крадеше яко. Нищо чудно майка и да има наистина пръст и в смъртта на Дениз, ама изобщо няма да се учудя, още в самото начало си го мислех, но сега вече съвсем. На Лейла и останаха единствено децата, но понеже имаше дързостта да напусне това змийско гнездо, майка и реши и тях да и отнеме, щото всичко преди това и беше малко. Само и само да се върне в имението.Страшно се радвам за Лейла, че вече не и мълчи и не се страхува от нея и взе живота си в ръце, без да поиска и куруш от никого. Изобщо не се поколеба Хюлия да унищожи дори репутацията на Лейла пред "приятелките" си, но особено пък с това, че упражнявала насилие спрямо децата си направо удари вече дъното. Как ме е яд, че не я чу Аслан какви ги ръсеше ... Ами откровените и лъжи за него ... каза им това, за което само може да си мечтае. Не знам, но според мен докато това зло не напусне по някакъв начин животът им, нищо хубаво не ги очаква. Затова чакам с нетърпение кога най- после Аслан ще постави майка си на мястото и, не само да и говори и упреква, а наистина да действа. Той трябва да и забрани да има нещо общо с бизнеса и изобщо да я лиши от всякаква власт. Защото за мен е прав Джихан, тази студенокръвна жена я вълнуват само силата, властта и парите, нищо друго! Заради тях беше готова дори да убие Девин. Подозирам как на финала ще остане самотна и забравена от децата си, както и предрече Джихан. И може само Ибо да и е дружка, нали продължава да бленува за нея Smile Тя друго не е заслужила. Колкото и да се опитвам да открия нещо човешко в нея, не ми се получава.За мен тя никога не е обичала Джихан, от всичко показано и разказано от Джихан до тук, видях единствено равнодушие и пренебрежение към него. А той беше готов на всичко за нея ... Не зная дали и колко е била невинна в младостта си Хюлия, но поне според мен, ако тя наистина е била добър човек, нито Сехер, нито Юсуф, нито каквото и да и се е наложило да преживее в миналото биха могли да я превърнат в чудовището, което виждаме днес. Да видим какво е решил за нея г- н Бономо, ще ми се да я накаже така, както заслужава.

Не зная, но когато Аслан прочете бележката, че Девин ще остане само докато Лейла излезе от затвора, в погледа му прочетох сякаш и казва : " Само така си мислиш" Stuck Out Tongue Closed Eyes Сега видях, че и други така са разшифровали погледа му.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 19:21 от queen_fenka

# 309
Тази вечер се очаква да има фраг.

# 310
Ще има фрагмент тази вечер.

Напълно съм съгласна за Хюлия, но наистина се надявам Хакан Бономо да ни покаже нейния път до тук. Това всъщност ми е много интересно, как човек стига до там, че става вреден за всички и най-вече за близките й.
Наистина нямам обяснение за държанието й към Лейла, струва ми се противоестествено, но пък и в живота сигурно всеки знае поне един случай на не много добри отношения между родителите и деца или на родителите, които причиняват страдания на децата си. Хюлия все се оправдава за доброто на семейството, но сега какво ще каже.

Фени, и аз много се надявам какъвто и да е финала да има някаква справедливост.

Сега видях, че Девин/Серенай тук е с белезници. Много готина

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 19:46 от pe04

# 311
Фенче, съгласна съм

Да забиеш нож в гърба на детето си ... 🤬 И аз се надявам накрая да си получи заслуженото.

Радвам се, че Лейла изгори портрета на Юсуф. Мислех си, че никой няма да има смелостта да го унищожи, но тя е много по силна отколкото изглежда. Дано престоя в затвора е за кратко. Това с несправедливото обвинение в убийство е също доста употребявано клише.

# 312
Мира, наистина е клише, но на мен ми хареса как беше представена цялата ситуация около Толга и Лейла. Много естествено се получи.

# 313
Привет! Благодаря за всичко споделено!!! 🌸🌸🌸
Мисля си, че още нищо не сме видели от Хюлия...
От затвора и смъртта за Девин, тя избра да я арестуват и затворят, но планът и не успя. Хюлия не е от хората, които се отказват. Тя минава през трупове, за да постигне това, което е замислила. Спомняте ли си думите на Джихан на сватбата?
Сега ще започне план Б. Девин ще трябва да умре. Имам чувството, че за нея, жената, която Аслан обича, е по-голям враг за семейството от Илияс. Така се е фиксирала в мисълта да я премахне...И всичко ще тръгне по мед и масло...Аслан ще бъде щастлив,  Лейла, децата и , баща им вече не пречи на никого...Семейството ще намери покой!
Цялото същество на Хюлия се тресе от злоба и мъст. Девин и дойде на тепсия. Изплюла е отровата, която криеше за сеансите и сега няма с какво да  я уязви. Ще търси сигурни начини, за да се отърве от нея.

# 314
Фрагманът...

https://youtu.be/ax5Npd4uV1E?si=r9h6bVrEP-Fe-DaK

Леле, какви са тия пожари 😳
Героинята на Мине е затворничка

Общи условия

Активация на акаунт