Отговори
# 90
Май... Май фрагманите ще се окажат най-интересни, час и половина нищо  съществено 😳

# 91
Накрая Халис и Хатуч да се взимат и да се приключи всичко 😄

# 92
Еееех момичета, няма коментари по време на серията като първи сезон, няма го онова вълнение, тръпка, гняв,... Хубавото е че нямат конкуренция тази година.и ще продължат, защото много сериали ще завършат преждевременно. През цялото лято бяхме по-активни, сега йок

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 23:58 от Zvezdichka77

# 93
Серията ми хареса , имаше от всичко.
Но според мен Сейран прекали , никой не й е казал да не се забавлява .. ама тя се отплесна.
Кая знаем , че нарочно ръчка Ферит по болното място .. но и Ферит трябва да се научи малко да се контролира.

Аййй видяхте ли целувката в интернет версията на морската сцена? 🔥🔥🔥

# 94
Цялата серия ми беше мъчно за Асуман, и тя млад човек, иска да се забавлява, ама някой трябва да наглежда двете сестри 🤣
За мен втори сезон е реваншът на Сейран за всички лудории на Ферит от първи, но пиянски истории, особено с жени, не са ми интересни.
Иначе красиви, много.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 00:05 от Ninka555

# 95
Те се изядохаа направо.... Сейфер ли бяха, Афраам ли бяхааа 😏🔥🔥🔥

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 00:11 от Kirilovaa98

# 96
Тези "разделените" бая се раздали в сцената 😂😂😂

Хареса ми епизода, но тия скандали ме напрягат.

Ферит беше прав за роклята и танцуването на масата. Всеки ще се напрегне.

Добре, каква е тая простотия във фрагмента? Не беше ли Сейран тази, която искаше син от Ферит, че даже и му го съобщи? Сега се сетила, че били млади за дете 🤦 Тия сценаристи са абсолютни идиоти👿
Крепят сериала на едни Афра и Мерт. Добре, че химията им е на макс, и играта разбира се🤦

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 00:26 от Hurricane~

# 97
# 98
Еййй браво , фрага е добър.. Ферит де усети , че Сейран трябва за реши какво да прави.

# 99
  • Бургас
Все по-неубедителни, еднообразни....почти досадни!
До къде ги докараха талантливите младежи....със зъби и нокти да драпат за рейтинг и повече серии. Хубави теми започват, но защо не ги развиват.....Нещо не им се получава на сценаристите противопоставянето на Ферит и Кая. А Кая ще излезе май талант - само дават как рисува, но не ни показват. и уж за магазин отидоха, а пак маси, коктейли....единствения светъл лъч който се оказа ябълката на раздора - приемането и в университета. Ами да се подсети момчето, че и жена му има потребности и мечти, а не само да се върти около него като сателит.
Както и останалите - с техните проблеми всеки трябва да бъде ангажиран.... и Аби и Суна, а Асуман са я повишили в ролята на умиротворител....
И сега какво?.... Ще чакаме като воайори цялата версия на плажната сцена....На кой още не му е ясно, че гледаме Мерт и Афра, затова ми става и все по-гадно, как използват всичко най-скъпо между двамата.
И в този фраг няма надежда....продължаваме към дъното....
Чак ми е неудобно да гледам....коментарите на рускините са по-интересни...Joy
https://www.youtube.com/watch?v=YN-AHf_WIlM

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 00:46 от Аniksi

# 100
Споделям няколко снимки от епизода 😍😍😍

# 101
Нито един кекс и една целувка няма да спаси Титаник за сега като гледам но нали съм луда
продължавам да гледам заради двамата.

И дааа пак съм на страната на Ферит.Особено като видях как се скри зад Кая.Иде триъгълник никакъв КайСун...

# 102
Не знам за вас, но аз не гледам както гледах сезон 1.. няма я тръпката,напрежението,хубавите и смислени диалози....
Какви са тези сцени? Цял епизод ни занимават с прещевките на Кязъм, даже и на мен ми дотегна....
Диалози-0, започва се нещо и не се довършва... хвърлят се някакви погледи, но не знаеш кой кого гледа и с какъв мотив... не мога да разбера Кая добър ли е, лош ли е, има ли някаква мания... може да разтегнат образа на Кая и Нюкет.. да видим от къде идват, как са живяли, Кая какво е правил, какво е преживявал... нещо по-смислено, което да ни грабне окото...
Сейран в 37еп.искаше бебе, сега казва, че още са млади? Сценаристите изобщо четат ли какво пишат?
Сейран в този епизод наистина прекали.. беше като невидяла алкохол и да танцува така по този нелеп начин... разбира се, че Ферит ще ревнува и ще полудее.. мъж който обича е така... с Пела що не правеше така? Сейран наивна окей, ама колко бе аджеба да е наивна??? Не вижда ли истинските лица на хората не знам....
Ако не бяха сцените със Сейфер и минутка нямаше да гледам този нелеп сценарии...
Надяват се на Афра и Мерт да оправят положението и да замаскират глупавите им идеи по този филм...
Кога Сейран ще се застъпи за мъжа си най-после? Кога ще попита мъжа си как се чувства, как е ръката му, да го подкрепи??? Да застане до него като една истинска Корхан.. стига с тия детински истории...
Ферит е напълно прав..
И това преместване на Шанлъ е конака беше напълно безмисленно?
Леля Хатуч и отиде честта... думи нямам..
Много започвам да се нервирам с този сценарии...все си викам, че ще има лъч светлина.. но уви, с всеки изминал петък е просто дъното..
Дадоха ни сега една серия с любов и сега ще се почне с драмата отново... ще учи ли Сейран или не?
Едни и същи локуми........

# 103
Ох, тези АфРам - пълна експлоатация на горките. Хем не им дават да разкрият любовта си , хем за рейтинга ги накараха да се изядът. Интернет версията не беше игра между двама колеги...Мерт как я захапа за устната, няма шанс да е импровизация, а ако не и харесва 😜

Тоя Търо не го харесвам. Актьора ми е противен, ролята му е противна...ама хич не ми е на душата.

# 104
Всички тези сцени са ми по сладки от цялата животинска същност която ни пуснаха..

Ще коментирам епизода по късно.
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт