Отговори
# 510
  • Другата България
Добре де, за да коментираш нещо, нали трябва да си го гледал?
Как ще коментираш иначе? Ето, аз не гледам и никога не съм, и не коментирам. А тук това са най-бързо изписваните теми, да не говорим, че и спойлерната е всъщност втора тема за Ергена. Аз два пъти надникнах, и се отказах. Та, как ще коментираш без да гледаш?
За Кичъна знаеш, гледаш, четеш в темата. Трудно върви, толкова трудно се изписва, което ме навежда на мисълта, че и малко се гледа. И аз също съм на мнение, че ако не е Виктор Ангелов, и такъв рейтинг няма да има това предаване. Но този сезон участниците са направо....ужас човек, с това Мони вече са преиграли, и не само с него....

# 511
А "Капките" мисля, че неслучайно предната година бяха изместени В НЕДЕЛЯ, защото в понеделник имаха яка конкуренция в лицето на БТВ (не помня дали беше Мастършеф, Ергенът или друго... + турския сериал от 20 ч), а в неделя  вечер БТВ не предлагаше нищо. Просто филмче. По БНТ1 имаше По света и у нас и от 21.00 "Войната на буквите", още по-голяма глупистика. Е много ясно, че ще имаш висок рейтинг, като нищо не ти диша във врата.

Не се ли мъчеше по-скоро Survivor тогава да избяга от капките и си местеха дните, за да не се засичат, обаче капките нарочно ги нацакаха като и те си смениха деня на излъчване. Тогава тези две предавания се засичаха в един ден, а Survivor не беше никаква конкуренция на капките.

# 512
Темата за "Ергенът" хвърчи. Изписват се по 100 коментара на час, хахаха. Във ФБ има над 20 групи ЕРГЕНЪТ и там всичко хвърчи.  Но да, коментарите са едно, рейтингите друго. Плюс това.. всякакви там надкасти, чакалкасти правят коментарни студия сега за Ергенът и за нито едно друго риалити, а те са поне 4. Защо така?
Плюс, че скоро ще има и официален подкаст на Ергенът. Нааай-коментираното предаване.

# 513
  • София
Според мен телевизиите все повече ще търпят загуби ако не се научат да са по-гъвкави.
Хората вече предпочитат по-къси епизоди и предавания. Кой ще ти гледа 3 часа? Аз например винаги гледам на запис и превъртам. Много често и за фон, докато си върша работа, иначе няма как да смогна.

Бъдещето е в интернет и ютюб по-специално. Ще се народят много такива риалити предавания. Къщата на инфлуенсърите например имаше много голям успех като интерес, въпреки че Павел Колев и Ицака ще започнат да печелят чак от сезон 3.

Ето сега как едно много евтино шоу като това за Бачорски буквално изби рибата.

Максимал вече си е запазена марка. Не е толкова гледан, защото е сериозно предаване и чисто спортно и там не се залага на скандала, който знаем, че продава.

Аз очаквам много риалитото на Туджаров и Неделчо, ''Диви и красиви'' Епизодите доколкото разбрах ще са по 1 час, тип Нетфликс. Което е и бъдещето. Но много динамично и добре разказано. А не 2 часа тъпотии и пълнеж.

# 514
Брей, супер. И кога ще започва "Диви и красиви"? Аз чух нещо, че подготвят, ама не запомних от кой месец ще започва.

# 515
Казаха, че ще го снимат лятото, но последно до колкото разбрах обмислят да го пуснат или преди есенния тв сезон или зимата, когато телевизиите са в почивка между декември и февруари

# 516
В Хелса след 20 минутен скандал беше ред и на любовни сцени

# 517
  • София
Април/Май (основно 'Май') ще са снимките на Диви и красиви
Ще го излъчват лятото, ама не е сигурно.
Туджаров и Ивка Бейби ще са водещите. Сценаристи и продуценти ще са Туджаров и Неделчо + още един човек, който обаче стои в сянка и не обича да се показва.

Мери,
Най-изписваните теми са за Игри на волята. Игри на волята държат всички рекорди за Бг мама. Ергенът обаче е стабилно на 2 място след тях. На 3 място е Фермата.

Иначе на въпроса ти. Не, виж сега. ХК е малко тип нелепо предаване, на моменти 'ту мъч' или тип ситуационна комедия. Не провокира толкова много да седнеш да пишеш. Ох, как да се изразя... Докато в Ергенът гледаш всеки ден как жени се излагат и то яко се излагат. И също така там много често има сериозни скандали, които провокират да се пише. Редакторите са им много добри и се създават различни сюжети, които провокират яко злост и злъч.
Т.е. 10 човека гледат Хелс Кичън и 10 човека гледат Ергенът по едно и също време. Поне 9 от 10 човека гледащи Ергенът ще искат да напишат нещо и да изразят мнение и становище. Докато за ХК, най-много 2, 3 човека да напишат нещо... И то еднократно.

Тази година пък са решили да разделят жените на млади и стари (стари??? та те са зрели жени между 30 и 40, тия луди ли са???) и създават непрекъснато напрежение, като така разделят и публиката.
За съжаление Ергенът провокира много омраза. Някои много известни форумци имат перманентен бан именно заради темите в Ергена. За жалост, Мари Мар също се отказа заради скандали именно в темите за Ергена, заради страшното и нечувано разделение покрай Елена срещу Валерия.
И като цяло темата за Ергена създава много работа за модераторите. Може би е най-замитаната тема след Кралските клюки. И Игри на волята също провокира понякога много злъч ама не чак толкова. Пак имат работа модовете, но не чак толкова...
Във Фейсбук също е така. Истинска война. Хората са се хванали за косите заради тези моми.

Та такива ми ти работи...

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 22:19 от Diavolo

# 518
  • София
Според мен не са толкова зле рейтингите, вече има конкуренция и затова на всички са малко по-ниски. Повечето хора нямат време да гледат и двете и избират едното. В предишни години все имаше превес, сега двете телевизии вървят горе-долу еднакво.

Ергенът се гледа много и се гледа от аудиторията, която най-много ги интересува. Прекалено са дълги епизодите, така че очаквам да вървят надолу.

# 519
  • Другата България
Дяволче, това не отговаря на въпроса ми.
КАК коментираш нещо, което НЕ гледаш?
Ти твърдиш, че повече се гледа Кичъна, ама се коментира Ергена.
Аз ли нещо не схващам? Ето, аз гледам Кичън, ама рядко коментирам. Но не защото ГЛЕДАМ Ергена, а защото просто не ми се коментират простотии.
“Ергенът“ няма как да го коментирам, защото не го гледам.
Казваш, че в Ергена /темата/ пишат едни и същи хора, но постоянно, затова постовете са много?

# 520
Защо казваш "Кичън"? Не е ли "Китчън"?

По-възрастните хора изобщо не дочакват финала на тези 3-часови епизоди.
Например баба ми.. гаси в 22 ч. и си ляга. Не живея при нея, но по това, което ми е казвала (а и я разпитвам редовно на тези теми): в понеделник гледа Капките до 22 ч. , нищо, че продължава до 23.30. Вторник гледа Денсинг Старс до 22 ч., нищо, че продължава до след полунощ.  И така не разбира кой печели нито в Капките, нито в Денсинг Старс. Сряда и четвъртък гледа "Ергенът" до 22 ч, не дочаква церемонията на розата. Петък "Аз обичам България" пак до 22 ч. Събота "Бригада нов дом" и неделя задължително "Да хванеш гората" от 16 ч., вечерта май нищо.  И това е при условие, че има интерактивна тв, но не може да превърта и да връща. Просто си я третира като нормална кабелна тв в реално време. Ако изпусне началото на нещо, което й е интересно, не знае как да върне, не знае и как да спре на пауза, въпреки, че многократно съм й показвал.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 22:20 от diziler

# 521
  • София
Мери,
Аз лично го гледам ако мен ме питаш. И пиша ама не толкова активно като миналия сезон 2, когато ме хванаха и мен с Елена...
Не, казвам ти, че който гледа Ергенът иска да пиша и да изразява мнение, независимо какво. Отвътре ти идва. И си активен. Докато за ХК или Един за друг няма какво толкова да напишат хората, защото не ги провокира толкова...

Ния,
Мне. Дори когато Нилсена пускаха рейтингите и публикуваха само финансово активните групи, Ергенът никога не е бил в челото. И то визирам най-гледания сезон, първия. Скромните Един за друг имаха почти същия рейтинг. И Туджаров го е коментирал този феномен.
От двете най-коментирани предавания, Игри на волята има много по-силен рейтинг от Ергенът. Дори са несравними.
Това което признавам обаче на Ергенът е палмата на социален шампион. Най-обсъжданото предаване в най-новата ни след биг брадърска история. 😊
Ергенът е шампиона на Ютюб и Фейсбука! ИВ са малко след тях...
Но това не бива да те учудва. В миналото Сървайвър беше много по-гледаното шоу от двете като рейтинг (Сървайвър срещу Биг брадър), но Биг брадър се коментираше повече.

# 522
  • Другата България
Защото това е спамочат и изобщо не се задълбочавам в тези подробности.
Това първо.
Второ, масово така се пише - “Хелс Кичън“, не защото не зная/знаем ТОЧНО как се пише /все пак аз пускам темите за формата/, а просто защото това наистина са мега дребнавости. Както виждаш, и Дяволо го пише по същия начин. И със сигурност не сме неграмотни, вЕрвай ми. Blush

# 523
  • София
Аз пък си гледам шампионската лига, хаха.
Нищо че не попадат в никакъв ТОП. 😀😉

# 524
В миналото Сървайвър беше много по-гледаното шоу от двете като рейтинг (Сървайвър срещу Биг брадър)
Ъъъ, тук не се съгласявам. Помня, че Биг Брадър беше АБСОЛЮТЕН ЛИДЕР. Такъв феномен не е имало по гледаемост. А СМС-ите за финала на първия Биг Брадър  бяха повече отколкото за Българската Коледа, това го помня, защото много се коментираше.... един вид... като срамна констатация. (Какъв сеирджия бил българинът). Сървайвър се гледаше доста повече, отколкото в последните му сезони, но въпреки това Биг Брадър беше първенец по рейтингите.

@Merri_An, никой не намеква за неграмоност. Просто наистина първо има t, после ch.  Kitchen - китчън. То така и се произнася, с т. Не съм съгласен, че "масово се пише така". Не е дребнавост, просто питах, ей така. Без лоши мисли.

Общи условия

Активация на акаунт