Отговори
# 90
  • София
Аз искам VIP Brother да се завърне на мястото на Игри на волята в бъдеще, а Hell's Kitchen нека си върви. Sweat Smile

# 91
  • Другата България
ХК стана като ББ, така че можеш да хвърлиш едно око, когато започне. Blush
Поредният формат, който развалиха миналия сезон, тричасови епизоди /вървеше успоредно със Сървайвър/, запълнени със скандали и някакви...абе нищо общо с готвене. Аз акто един фен на Виктор Ангелов геройски си го изгледах, но се зарекох ако и следващият път е така, да се отказвам, както направих с “Фермата“.
Живот и здраве, ще видим програмната схема.

# 92
Здравейте. Идвам с новини за новия сезон за Игрите. Един от моите приятели и познати се е регистрирал. Планински ултрамаротонец е. По професия е инженер и работи като енергетик. Роден е през 1993г. Grinning

След последните събития по протестите ни и затварянето на пътища, предполагам, че ще го вземат. Няма да изпуснат.

# 93
  • София
Най-младото момче, което някога е участвало в риалити формат.
Успех на Спас! Simple Smile

Ивет Горанова ще има битки и на Арената.
Тя ще е втора гост звезда освен Евелин Николова

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 22:47 от Diavolo

# 94
  • София
Успех на момчето, но каква е необходимостта от това? Колкото повече пада възрастовата граница за участие в риалити формати, толкова по-зле, и за формата и за обществото, според мен.

# 95
  • София
Това не е ли синът на Ирина (на Иван) от първия брак?

# 96
  • София
Да, той е. Иван и Спас тренират при Ванко от шести сезон на Survivor.

# 97
  • Другата България

Участник № 2 - Анна Методиева на 33 години.
Световен и Европейски шампион по сумо 🏆
След Ивет и Евелина тя е трети пореден шампион в сезон “Родени Победители” 2023г. 🥇
Единствената жена, която успява да пречупи хегемонията на азиатските държави в сумото.
Тя е майка на две деца и е страхотен спортист. Влиза от кастингите, на които дойде от Германия и се яви без да споделя нищо за спортната си кариера.

“Влизам в Maximal, за да дам пример на децата си и в подкрепа на всички жени борещи се с рака на гърдата.
Самата аз в момента минавам през тежкия път и се боря с тази коварна болест…
Преди почти всяка битка в Maximal ще се налага да ми бъдат поставяни специални инжекции от лекар.

Искам да пратя послание към всички жени като мен - не губете надежда и продължете битката. Можете да излезете победители от нея.

# 98
  • София
Симеон (финалист от сезон 3) е третият участник в новия Максимал

# 99
  • София
Единственото положително впечатление, което е останало у мен за Симеон, е че е соколар.

# 100
  • София
Участничка от "Игри на волята" загатна причината за смъртта на Сия от "Фермата"
plovdiv24.bg
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Uchastnichka-ot-Igri-n … iya-ot-Fe-1886065

# 101
  • София
Ермина от Сървайвър е новата участничка в новия сезон на Максимал. 😊

# 102
  • София
Значи да очакваме и Цветелин.

# 103
  • София
Фермата все по-близо до Игри на волята като рейтинг!
Явно благодарение на вездесъщия Петър, който прави уникална игра, направо невиждана за роден формат.

Игри на волята с много голям спад, а тези числа са по-слаби и от сезон 3.
Нещата не отиват на добре...

# 104
  • Другата България
Кога се очаква да стартира “Максимал“?

Общи условия

Активация на акаунт