Пъзели 59

• 28 828
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
лесен и приятен пъзел + разделен на две + болно, но не прекалено, дете вкъщи = доста бързо нареждане (докато се правя на учителка).
Списъкът в Пътуващи се изчерпа. Иска ли го някой или да го връщам ????????

# 151
Аз искам да го имам, така че Весето ако реши да го продава да ме има предвид. Сега и да го взема за редене, скоро няма да стигна до него и затова не се обаждам.

# 152
Vox, страхотен Пинокио! Много харесах и вълците на Оля.

Предлагам да полагам като доброволен труд отделяне на рамки. Най-любимо ми е, особено вечер пред телевизора. Нещо като семките. Все съм се чудила колко ли пък да е хлабава сглобката на пъзел, е, сега ми се изясни. Приключих един Good lot, който много харесах, успях за късмет да купя реден от нов от една дама, живееща почти до вкъщи. Впечатлението ми е, че са необосновано скъпи, идеално се получи.

Измамен вятър, Good loot, 1000 ч.

# 153
Магнолия най-сетне са си пуснали сайта и има новата колекция - https://www.puzzlekolik.com/urun-kategori/magnolia-puzzle/
На Yazz също ги има пъзелите.

# 154
Ее, пъзелите на Yazz излизат по 18 лв, тук са по 35 лв. Имам няколко в любими

# 155
  • Варна
Аз имам в любими един на Магнолия, но посмъртно няма да дам 44 лева.
https://www.ozone.bg/product/pazel-magnolia-ot-1500-chasti-fabulous-island/

# 156
  • Варна
Досега каквото съм видяла на Магнолия не ми е харесало, така че аз драма с цените им нямам, защото не ги купувам.

# 157
Evence, пъзела Майка и син ще отиде при Happy eyes, тя си го поиска веднага, ако искаш да го наредиш преди това, тя ще си го запази.

# 158
Пътуващата дъга е готова. За първи път редя такъв пъзел и разбрах, че не са мой тип. Нещо ми се губи предизвикателството. Мисля да се махна от пътуващите пеперуди и пауна, само да седна на лаптоп, че не мога от телефона. Мона Лиза, да мина да ти го дам?

# 159
Добро утро, продължаваме да рови в архивите.
Rosemary's Birds
2000 части
Cobble Hill

Този кобъл стигна до мен благодарение на Тони и Хот съмър Heart Много е красив, не беше супер труден, но си ми отне известно време, аз го редих целия смесен. Даже не помня и сглобката да ме е дразнила особено. Само фактът, че този пъзел беше изрязан като две отделни части ме влудяваше. По средата много ясно си личеше една линия, изобщо като го разделях нямаше нужда да броя, знаех точно къде е половината.
И така, частите от долен ляв ъгъл влизаха перфектно на места от горен десен ъгъл заради еднаквото изрязване. Човек ще рече, че заради цвета няма да се бъркам толкова, но имах учудващо много грешки. Ето пример и как перфектно си влизаха.

# 160
  • гр.София
Готова съм със семейния ни пъзел. Бавничко стана, не съм за състезания за бързо редене Joy Сега остава да го сложа в рамка и да намеря стена, на която да го закача Heart Eyes

За първи път редя 1500 части.

# 161
Вчера се наложи да закърпя една тениска, а нямах нужния цвят конец подръка. Какво бих могла да намеря в голямата кутия с шивашки материали, прибрана 2019 година при преместване и неотваряна оттогава? Пъзел, разбира се.

# 162
  • Варна
Завърших Дървени-те къщи. Много ми хареса, редеше се сравнително лесно. Само в началото ползвах джокер, на дъното на кутията има картинка на наредения пъзел.

Сега започвам пътуващия Японска градина. Благодаря на NalSi за изпращането и платената доставка.

# 163
Ех, какви готини неща показвате! Семейни спомени, намерени снимки, забравени пъзелчета - като изложба на съкровища е тази страница Grinning
Красивият пейзаж на FloridaM допълва хубавото усещане Simple Smile

А аз наредих този
Gibsons, 1000
Steep Hill - Steve Crisp

Благодаря на Ioana_g за възможността да го наредя! ❤️ Готов е да поеме към следващия си собственик.

# 164
  • Тополовград
Много красив.

Общи условия

Активация на акаунт