🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 4 (03.10 - 17.10) 🐄

• 29 901
  • 662
  •   1
Отговори
# 330
  • България
Този Венци без стек може ли да мине? Алоу, отивай в мастършеф!

# 331
А Кенан колко е мазееен...Той беше този, който гледаше накриво Павел, а сега се мазни като...какъвто е.

# 332
Муамар Пепедафи и неговата армия от заслепени амазонки. Чак е комично колко му е лесно на чичо Пешо да ги баламосва.

# 333
Този Венци без стек може ли да мине? Алоу, отивай в мастършеф!
Има си бизнес. Трябва да го рекламира. 😄

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 21:24 от Alucard

# 334
  • София
Четвърт час никаква активност. То, нормално - тече "социалното шоО". Свърши пазара, зрителите с пълни торби захарни петлета - беж на арената в другия телевизор.
Абе, Петър... Не е толкова лошо момчето. Нарцис, ама си има и качества. Сергей ме дразни повече. Но и в двамата няма нищо различно от живота навън.

# 335
Във всеки случай харесвам повече Канатица, може би защото са по- бедни и мизерни и се борят здраво!
Гладни са , но печелят

# 336
  • при късмета
Иванка си мисли, че е влязла в "Къртицата" Trollface
Като никога, сме на едно мнение.

Павел много ми хареса вчера. Трябваше от сакатица да си ходи някой, най-добре Кенан

# 337
  • България
Присияна няма ли да обели тая краставица? Иванка отваря и затваря фурната по сто пъти. Grinning Grinning Grinning

# 338
Скрит текст:
Да си "облечен" така при положение, че знаеш, че те снимат. Явно Иванка не му е изпрала дрехите навреме. Flushed

# 339
Канатица още ми падат в очите. Не им прави чест. Може да е всякаква Иванка, но така да я обсъждат зад гърба.

# 340
Само аз ли не намирам нищо смешно в идиотията, която се разигра току-що в "КЕНАНтица"? То бива, бива простотия, но това счупи тъпомера!

# 341
  • България
Само аз ли не намирам нищо смешно в идиотията, която се разигра току-що в "КЕНАНтица"? То бива, бива простотия, но това счупи тъпомера!
На мен както никога ми беше смешно! Най-вече Бобиното: "Христос воскресе из смертних".

Някой знае ли дали Боби има инстаграм?

# 342
От Кенан и  Жоро какво очакваш, Шекспир в оригинал ли?

# 343
# 344
От Кенан и  Жоро какво очакваш, Шекспир в оригинал ли?
В никакъв случай не очаквам Шекспир, дори и в превод, но в контекста на урока по България, който мина току-що не мисля, че беше редно продукцията да излъчи сквернословията и богохулството на двете диванета! Ужасен завършек на хубавата вечер!

Общи условия

Активация на акаунт