Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 499
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 255
Гатьо скоро ще отпадне.

# 256
Жалко. Колоритен си е. Признавам го. Благодаря за спойлера!

# 257
Да, очакваме го скоро да си отиде в "домашното племе" - на море със семейството си. 😁

# 258
Гатьо скоро ще отпадне.
Може би от жена, да му е гадно...

# 259
Разпадането на амазонки би трябвало да е след две седмици . Обикновенно в началото на осма седмица в играта за територия се разпада и племето на последно място. Дотогава в играта няма да са ГатЮ, Ситнилска, Ива , Никол и мисля че Румен. Защото според мен на снимката при сини е Мишо, който по- късно отново е при червени. Ако е Румен това при сини, къде е Мишо ? Никол е ясна, Ситнилска предполагам си тръгва без битка. А за останалите предстои да видим. Досега реално двойна елиминация е нямало, при отпадането на Васко, Мартин беше изпратен в чистилище, а при отпадането на дребното, Моника се контузи. Нищо чудно да има двойна елиминация в следващите две седмици или една капитанска елиминационна за да ги нагласят най- накрая племената. Със сигурност в следващите две седмици няма отпаднал нито гладиатор, нито старейшина.

# 260
Аз пък с интерес следя казуса "Ситнилска" 😅  и какво точно ще се случи с нея и причината за отпадането й / как ще го представят на зрителя /

# 261
Къде по-късно Мишо е при червените? Допускам, че може да е разменен с Виолета при някакво спечелено предимство. Но съдбите на Мишо и Румен се оказаха по-пазени тайни от победителя. Simple Smile

# 262
Замислих се, че от всички сезони досега за първи път харесвам истински победителя Grinning

Андрей толкова да не ми харесваше, че като отпаднаха някои интересни играчи, се отказах да гледам, знаейки че той печели.

Сезонът с Алексата си го изгледах обаче докрая, защото пропуска ли се как такъв нескопосан играч като него побеждава Joy

# 263
Аз пък с интерес следя казуса "Ситнилска" 😅  и какво точно ще се случи с нея и причината за отпадането й / как ще го представят на зрителя /
О и аз , и аз. По- късно ще съм така и за Оряшкова. Чудно ми е  кои ще дадат гласа си срещу нея и кой точно ще отстрани световна шампионка, така че да не стане "оливане".
Къде по-късно Мишо е при червените? Допускам, че може да е разменен с Виолета при някакво спечелено предимство. Но съдбите на Мишо и Румен се оказаха по-пазени тайни от победителя. Simple Smile
Мишо го няма на снимката след обединението при гладиаторите, ама по- късно след като са отпаднали Мудева и Теди близначката е там. Най- вероятно е станало някоя врътка и Виолета се връща при сини, а Мишо отново е при гладиатори. Но как ???
Освен уж втората снимка с братята един до друг да е по- предна такава преди разпадането на амазонки. Но пък тогава, къде е Виолета ??? И ако е така то Мишо най- вероятно е отпаднал преди двете племена и Румен е на снимката със сините.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 12:56 от Joy 05

# 264
Тая снимка не е след отпадането на Мудева и Теди, а от следващата седмица, когато Радо се връща от светилището.

# 265
Ех, Гатьо ще ми липсва, въпреки че беше ясно, че няма потенциала да стигне далече. Чудя се дали няма да го изпратят още на капитанска битка другата седмица.

# 266
  • София
И аз така ги виждам нещата, Гатьо ще иска да е капитан за да спечели пари, ще реши, че така е по-сигурно от  парите от елиминация, но пък и Винету може да иска да е капитан по същата причина.

# 267
  • Sofia
И аз така ги виждам нещата, Гатьо ще иска да е капитан за да спечели пари, ще реши, че така е по-сигурно от  парите от елиминация, но пък и Винету може да иска да е капитан по същата причина.
Нямам нищо против Гатьо да остане, ще ми е забавно да му слушам бисерите още една седмица. И друго има, откакто Мундьо влезе в племената (по милост) все иска да е по-по-най, и да е пръв. Предполагам, че са  уважили претенциите му и излиза пръв (преди Гатьо), и той доволен, и аз, два пъти повече. 😊

# 268
На снимката на синьото племе след разпада на амазонките се вижда мъж, когото не сме разпознали до момента. Той може да е Румен или Мишо. Под въпрос е как пък двама мъже от амазонките (Момчил и Румен) ще се окажат в старейшините - чоп ли са хварляли или са се редували да избират. Та за мене вероятността този мъж да е Румен е  40% срешу 60% за  Мишо (ако е имало размяна с Виолета).  Има и една жена, която някои правят на Оряшкова, други - на Никол. Тука съм 75% за Оряшкова и 25% за Никол.
По ИГ спойлерите Ситнилска трябва да си тръгне идущата седмица преди петъчния епизод, Гатьо - в същата или следващата, но по-вероятно  е да е идущия петък. За Ива, Румен, Оряшкова, Никол и Мишо няма ИГ спойлери, туряйте си ги, където ви душа сака.

# 269
  • Sofia
За Румен - мистър по-по-най, ако може веднага. Simple Smile Малко ме е яд за Ситнилска и случката й с телефона, но и любопитно, как точно ще я представят.

Общи условия

Активация на акаунт