Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 507
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 240
Никол е свалила, не знам защо смятате, че не е. Аз бих казала, че 4-6 кг в свалила, просто сте забравили как изглеждаше като влезе, тя беше за моите критерии огромна. Поне за това предаване, де.

# 241
  • Sofia
Момчил този сезон му е определено да е ракетоносител. И щом си изпълни задачата, бързо ще изгори "в атмосферата". За съжаление този сезон на ИВ е най-силно режисираният, който съм гледала. Задачите са раздадени, ролите разпределени. От нас се иска да следваме сценария и да гледаме, кой ще е тазгодишният "богопомазан".

# 242
Не твърдя, че съм на 100 % права, но на мен ми се стори, че на промото казаха, че могат да избират дали двама да отидат при гладиаторите, или двама при старейшините.
Тук само спекулирам, но ако приемем, че е така и утре губят залога-пращат двама при старейшините, като по-слабото за тях племе и по този начин старейшините стават седем, а гладиаторите остават 5.
Поради тази причини, при закриване на чистилището и Радо и Вилоета отиват при гладиаторите, за да изравнят силите.
Струва ми се, че ако две Амазонки отиват при старейшините, това ще са Мудева и Радев, просто не виждам на каква логика биха пуснали Момчил, освен, ако не те избират кой са тези двама и така например им казват последните двама номинирани отиват при стрейшините-Момчил и Теди-това би могло да обясни завръщането на Момчил.
Така Амазонките много отслабват и това също обяснява защо те са първото разпаднало се племе.

# 243
Имаме ли сигурен спойлер дали Амазонките печелят облога и нещо за следващата седмица , евентуално, плийз.  Simple Smile

# 244
Имаме ли сигурен спойлер дали Амазонките печелят облога и нещо за следващата седмица , евентуално, плийз.  Simple Smile
Започвам да го разбирам Ковид... 🙄😁

Това е, което имаме:

Писа се, че снимките са от тази (шеста) седмица.

Теди при Гладиаторите:
Скрит текст:

Мудева при Гладиаторите:
Скрит текст:

Виолета при Гладиаторите:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 09:07 от Bilyana14.

# 245
Назад, няколко мнения назад, пише, че се разпадат, което води до мисълта, че губят амазонките.
Мъдеви искам да си ходят.

# 246
Имаме ли сигурен спойлер дали Амазонките печелят облога и нещо за следващата седмица , евентуално, плийз.  Simple Smile
Започвам да го разбирам Ковид... 🙄😁

Това е, което имаме:

Писа се, че снимките са от тази (шеста) седмица.

Теди при Гладиаторите:
Скрит текст:

Мудева при Гладиаторите:
Скрит текст:
Виолета при Гладиаторите:
Скрит текст:
Това ясно … но пък Момчил го спрягат и при Старейшини и при Гладиатори … много объркана работа ?!

# 247
Момчил при Старейшините (най-вдясно):
Скрит текст:
По-скоро Старейшините ще си дръпнат един Гладиатор (неизвестния пети мъж при тях). И ще доминират след сливането на племената.
Тук Гладиаторите пак са загубили битката (не само Мудева... вероятно), защото Старейшините си тръгват от Арената преди тях:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 19:37 от Bilyana14.

# 248
  • Sofia
Племето на Амазонките си изпълни задачата и му е време да отиде в историята. Четири сезона ревем, че жените в ИВ са бушон и все мъже печелят формата. Е, угодиха ни, дадоха ни племе само от жени. След три поредни седмици на реката им вкараха мъже, да пооправят малко нещата. Измъкнаха се от реката, респективно доказаха, че жените не можем без мъжете (не, че някога съм се съмнявала, де). Подсилени с мъжка сила спечелиха резиденцията, демонстрираха ни роклички и бански, допълниха ги с вкарания по милост, дадоха му картбланш да се излага, а той се справи изключително добре.  Ай стига толкова, мисия изпълнена и е време за разпад.😉

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 09:30 от Crystal_Noir

# 249
Ами ще се разпаднат амазонките, ама не днес, а след още 3 седмици, защото така става - едно от племената се разпада и играчите се разпределят сред другите две. В началото на 9та седмица. Няма да загубят облога тази вечер. Интригата е как точно Виолета се оказва при гладиаторите.

# 250
  • Sofia
Никъде не съм писала, че ще е тази вечер, а че им е предопределено да се разпаднат.

# 251
Възможно е Радо, като победител на последната битка на чистилището да има право да определи къде да отиде втората-Виолета и той да я взима с него.

# 252
Да де, но Радо е победил, върнал се е при Гладиаторите, но Виолетка не е с него... 🤔

# 253
Възможно е Радо, като победител на последната битка на чистилището да има право да определи къде да отиде втората-Виолета и той да я взима с него.
За да оправдае имиджа си на не много умен ли?

# 254
А какво се случва с Гатьо?  /редакторът упорито иска да го изпиша Ганьо Simple Smile / В кое племе отива?

Общи условия

Активация на акаунт