Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 550
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 225
Е то снимки, за които се твърди, че са от шеста седмица има. Не се виждат амазонки при другите племена. Но щом веднъж е бръмнала мухата, ще се намери начин да бъдат редуцирани.

# 226
Не няма да загубят залога.
На снимките от шеста седмица няма амазони и амазонки при другите племена.

# 227
Да ще почакаме още поне седмица за разместване. А видяхте ли как Ралица даде спойлер, че Виолета ще отиде при Гладиатори.

# 228
Горките момчета, ще им натресат Виолета де Вил

# 229
  • Sofia
Горките момечта, ще им натресат Виолета де Вил
Добро определение, въпреки, че Злобил по би й подхождало. 😉 Опасна е тази жена, където мине, и каквото пипне - съхне!

# 230
Добро определение, въпреки, че Злобил по би й подхождало. 😉 Опасна е тази жена, където мине, и каквото пипне - съхне!
Само не и Никол Trollface

# 231
  • BG-DE
Взе ми думите от устата 😂 Николчета е имунизирана срещу Злобивил 😂

# 232
  • Sofia
Взе ми думите от устата 😂 Николчета е имунизирана 😂
Ха ха ха! Правилно! 😂 И пак ще се повторя - харесваме себеподобните..

# 233
  • Mediterraneo
Не е имунизирано Николче срещу злобата на Злобил, просто е прекалено вдлъбнато горкото.

# 234
Взе ми думите от устата 😂 Николчета е имунизирана 😂
Ха ха ха! Правилно! 😂 И пак ще се повторя - харесваме себеподобните..

Оххх само това да беше вярно.😔 Щях да имам тялото на Ситнилска, Теди или в краен случай Мишо или Радо.😉😁 Интелекта на Момчи и добротата на Оряшкова. Амаааа уви далееееч ,далеееч съм от каквито и да е било световни титли или рекорди.😉😁

# 235
  • Sofia
Лика-прилика са си. Едната с мутренско поведение и с бутонките напред, другата с фалшива усмивка и розови бузки. А крайният резултат е злоба на квадрат.😂

Сега ми е интересно, как точно ще отиграе продукцията връщането на Момчил при Старейшините? Предстои да видим - подготвям пуканките. 😊

# 236
Само не и Никол Trollface
Мда не съхне, а поддържа тегло. Nerd
За мен е най-голямата загадка как може месец без никаква храна и да не стопи тези бузки. Свалила е малко, но не повече от 2-3 килца макс. Ако съм един месец на пълен глад ще стана живи мощи.

# 237
  • BG-DE
Ами именно 🙂 не са на пълен глад 🙂

# 238
Доста е свалила Никол, според мен поне 8-9 килограма.
А защо решихте, че Момчил се връща при Старейшините? Нали в 11-та седмица е при Гладиаторите?

# 239
Доста е свалила Никол, според мен поне 8-9 килограма.
А защо решихте, че Момчил се връща при Старейшините? Нали в 11-та седмица е при Гладиаторите?
това за първи път го чета имаме ясен спойлер, че Момчил се връща при старейшини, но кога не знаем.

Общи условия

Активация на акаунт