Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 500
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 390
Ами добре направиха от продукцията. Много от гледащите го съжаляваха. Не виждаха това постоянно мрънкане.  Да, когато не ти достига нещо, ще си винаги втори. Сега поне го видяхме и чухме какъв е. Изводите всеки си ги прави сам.

# 391
Телефонът е нарушение, но наказанието трябва да е пропорционално на ефекта от нарушението. Ако за внасянето на храна не гонят, защо за телефона направо ще гонят? (или заради храната трябва да изгонят и трите отбора и да спре предаването)
А Димо защо не е изгонен, след като даде за верен пъзела на Старейшините, с което отидоха на резиденция? Това малко провинение ли е? Кой ще докаже, че е неволна грешка, а не е бил подкупен от Мартин 😄

# 392
И аз мисля, че е редно да им се разрешават телефонни разговори - например по 5 минути на седмица. Колкото да чуят дали всичко е наред и да успокоят близките си, че са добре.

# 393
От зрителя тайни не би трябвало да има. Не би Simple Smile А не, че няма Wink
Тези джанки станаха символ за супер храна, Цял месец на джанки и на арената - победа, като издръжливост и сила не са повлияни от лишенията. Извод, джанката е велико нещо.

# 394
  • BG-DE
Димо явно го прави по сценарий, не съм обърнала внимание, че пъзелът на Старейшините не е бил верен 🤔 Защо да няма тайни от зрителя? Тук си има сценарий и дават това, което е по него. Не е нещо, което да се излъчва в реално време. Форматът се казва "Игри на волята"за мен да можеш да издържаш на глад е проява на силна воля и ако не можеш да гладуваш мястото ти не е тук 😂

# 395
Димо явно го прави по сценарий, не съм обърнала внимание, че пъзелът на Старейшините не е бил верен 🤔 Защо да няма тайни от зрителя? Тук си има сценарий и дават това, което е по него. Не е нещо, което да се излъчва в реално време.
ей този

# 396
Здравейте,
сега и аз изгледах промото, та да си кажа предположението-храната е на всички племена-има табли с цветовете на всяко племе-т.е. всички са крили храна.
Черешката на тортата очевидно е телефона на Ситнилска-тя е изгонената.
Оряшкова за мен си тръгва по собствено желание, т.к. според мен  и тя се е възползвала да се обажда-не виждам на кой друг би се доверила Ситнилска да си каже за телефона, освен нея и Ива, а очевидно Ива не си тръгва тогава.
Може и евентуално да е Гатьо, но не ми се вярвала да му се е доверила и да му е казала-абе аз имам телефон, ела да се обадиш-само по линия не деца ми се стува възможно-да е предложила на единствения в племето, който има деца.

# 397
Здравейте,
сега и аз изгледах промото, та да си кажа предположението-храната е на всички племена-има табли с цветовете на всяко племе-т.е. всички са крили храна.
Оряшкова за мен си тръгва по собствено желание, т.к. според мен  и тя се е възползвала да се обажда-не виждам на кой друг би се доверила Ситнилска да си каже за телефона, освен нея и Ива, а очевидно Ива не си тръгва тогава.
Може и евентуално да е Гатьо, но не ми се вярвала да му се е доверила и да му е казала-абе аз имам телефон, ела да се обадиш-само по линия не деца ми се стува възможно-да е предложила на единствения в племето, който има деца.
Не е само Гатьо. И Теди има дете. Не помня точно. Може и две да има.

# 398
Здравейте,
Не е само Гатьо. И Теди има дете. Не помня точно. Може и две да има.
Да правилно,нея я забравих:)
Още едно предположение за Оряшкова-доколкото знам, напускащи по собствено желание дължат неустойка-човек с доста висок мрал ще да го е направил-Гатьо има две деца, за които да се грижи, не ми се вярва така да го реши и да им дължи и пари.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 11:50 от Evaeva7

# 399
Цитат на: Poni69
link=topic=1593417.msg47040291#msg47040291 date=1696752606
И аз мисля, че е редно да им се разрешават телефонни разговори - например по 5 минути на седмица. Колкото да чуят дали всичко е наред и да успокоят близките си, че са добре.

В Надкаст вече го коментираха това, човек от продукцията се чува с близките им… и не знам на колко дни им съобщава дали всично е наред и така нататък…

# 400
Да, някой с телефон ще снима ако иска кадри да изнася,вместо дрон да си внесе направо  🪂🛩️ 😄.
А зарядно за телефона носила ли си е? 🤔

# 401
Радосвета каза това, че е взела пари, не е била поканена от продукцията, за да участва, нито е известна. Дали е взела наистина или не - няма как да знам. Казвам какво твърди тя. За мен също хората там са влезли без пари, затова бях изненадана какви ги говори. Продължавам да твърдя, че поведението й беше на човек с ментални проблеми, абсолютно неадекватна беше.

По повод яденето - изглежда, че всички си ядат, а от кадрите се виждат ясно и брадите на мъжете. ММ само за седмица става като мечок ако не се обръсне, а представете си за 3 седмици какво ще е. Дори и за 2, защото техните са по 5 дни пак няма да имаш толкова гладко лице.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 13:09 от Janice_

# 402
Въпросът е как е упоменато в договорните отношения комуникацията с външния свят.  Освен това доколкото е коментирано в Надкаста целият ти багаж бива преровен и много от нещата са взимани. Същото важи и за раниците, с които ходят от локация на локация. Този телефон може да бъде счетен и като пропуск от страна на хората, които отговарят за огледа на багажа. Ако правилата са ясно и точно описани в договорните отношение и включват храна и комуникация, то трябва да има санкции и за двете неща.

На мен Ситнилска ми е симпатична, но съм разочарована от това нейно действие. Има дете - окей, но деца имат Моника, Мартин, близначката Теди, Гатьо и може да пропускам някой. А никой не е внесъл телефон, с който да осъществи комуникация с детето си, докато е в предаването.

# 403
  • София
За храната аз ги подкрепям напълно. Продукцията създаде племе напълно неконкурентоспособно на останалите две и като за капак даваше битки в които жълтите нямаха никакъв шанс. Добре, една седмица река, втора река, ама те нямаха измъкване от там.  В началото на темата прочетох, че първата седмица на реката храна няма, втората от време на време им дават забележете  консерва боб или русенско варено. Ами и аз да бях в някое от другите племена и да съм на резиденция ще крия храна и ще им давам.   Някъде прочетох, че ги събират в бусче
 от всички локации и ги карат на плажа за битки, така че са имали възможност. Помня, че в сезона на Паулина на стопанството имаше кокошки и кози, т.е. имаше мляко и яйца, сега броят и си делят филиите с хляб.
За телефона -  аз съм за спазване на правилата. Според мен, ако близките им имат нужда от тях, ще им кажат и ще могат не само да се обадят, а и да излязат от играта без неустойки.

# 404
  • Sofia
Е те форумните настроения са на база демонстрирано и показано от самия РР, а не защото мамите сме зли, по подразбиране. 😊 И хайде да не се извиняваме със сценария. "Думи в устата могат да му сложат", но злобната физиономия си е само негова.

Общи условия

Активация на акаунт