Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 483
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 405
Не ми се чете назад. Има ли спойлери за Фермата? Кой отпада в понеделник?

# 406
Не ми се чете назад. Има ли спойлери за Фермата? Кой отпада в понеделник?
Бяха писали тук за Линда.

# 407
  • España
Е те форумните настроения са на база демонстрирано и показано от самия РР, а не защото мамите сме зли, по подразбиране. 😊 И хайде да не се извиняваме със сценария. "Думи в устата могат да му сложат", но злобната физиономия си е само негова.
Е , да де , ама всичко е въпрос на възприятия и интерпретации все пак …. Един “мачо” ( някой го нарече “ заврян зет “ при Амазонките ) среща друг “мачо”  ( Момчил) , когото инстинктивно приема за потенциална заплаха ( било за себе си или за племето ) …..абсолютно нормална реакция ! Това е положението , в природата е така …. Мисля , че негативното отношение към моя адаш ( Румен ) тръгна от това , че той “посегна “ на “свещената крава” Момчил . Да отбележа само, че аз Момчи много го харесвам също !!!!! Поне до тук каквото показва от себе си . Все пак сме в темата за спойлери и …..някак …..оня “намерен случайно лист от сценария” лееееекинко ми влияе …..ако ме разбирате!

# 408
За храната аз ги подкрепям напълно. Продукцията създаде племе напълно неконкурентоспособно на останалите две и като за капак даваше битки в които жълтите нямаха никакъв шанс. Добре, една седмица река, втора река, ама те нямаха измъкване от там.  В началото на темата прочетох, че първата седмица на реката храна няма, втората от време на време им дават забележете  консерва боб или русенско варено. Ами и аз да бях в някое от другите племена и да съм на резиденция ще крия храна и ще им давам.   Някъде прочетох, че ги събират в бусче
 от всички локации и ги карат на плажа за битки, така че са имали възможност. Помня, че в сезона на Паулина на стопанството имаше кокошки и кози, т.е. имаше мляко и яйца, сега броят и си делят филиите с хляб.
За телефона -  аз съм за спазване на правилата. Според мен, ако близките им имат нужда от тях, ще им кажат и ще могат не само да се обадят, а и да излязат от играта без неустойки.

Точно това си помислих и аз за храната, раздавали са си:)
Хапват я вечер доката не ги снимат през нощта.
Явно докато са на битка са им претършували раниците и са ги извадили нещата, които ще видим утре:)
Аз обаче се обърках, моля знаещите да се включат- освен изгонената Ситнилска, тръгва ли си някой доброволно или не и пращат ли Ива  и Мудева на чистилището?

# 409
  • София
С дрехи от чистилището на снимките се виждат: Мудева, Теди, Вили, Цвети и жена с кок, подобен на този на Никол, плюс Радо.  Момчил и предполагаемият Радев се виждат със сини костюми на една от биктите

# 410
И Цвети пак ще се върне после при Гладиаторите  и ще изпрати Радо на Чистилището.И после играта с топчето и Дунева си отива ,а Радо и Виолета се връщат в играта.Sweat Smile
  Да, нищо чудно и така да стане 😂🤣😂

# 411
Около 2 седмици преди финала, Мартин е в червен екип. Дунев, Момчил и предполагаемо Денислава са в синьо. Виолета, Благо (не се различава добре) в лилаво. Рълев - в червено. (сега видях столгейт)

# 412
  • София
Мартин не минава в червените. Виолета минава там.

# 413
Пиша какво видях.

# 414
  • София
Високият рошав червен, не е. Марто

# 415
Да отбележа само, че аз Момчи много го харесвам също !!!!! Поне до тук каквото показва от себе си .  Все пак сме в темата за спойлери и …..някак …..оня “намерен случайно лист от сценария” лееееекинко ми влияе …..ако ме разбирате!
Някой любезен потребител ще сподели ли за какво иде реч?! Какъв лист от сценария и какво общо има с Момчи?! Simple Smile
Моля споделете, не ми се четат над стотина страници, а явно съм пропуснала този момент, когато е коментиран.

# 416
Имаше снимка на някакъв лист, уж от сценария.  В него става ясно, че Момчил имал 25 победи(предполагам тези с племето също ги броят, иначе не виждам как ще ги направи толкова индивидуални). Съответно част от останалите участници (Виолета, Мартин и т.н )го подозирали в измами по време на битките. Та водещите му казват да внимава и ,че победител в ИВ трябва да е шампион,  а не шмекер.
Някакви фалшиви драми пак Joy

# 417
Имаше снимка на някакъв лист, уж от сценария.  В него става ясно, че Момчил имал 25 победи(предполагам тези с племето също ги броят, иначе не виждам как ще ги направи толкова индивидуални). Съответно част от останалите участници (Виолета, Мартин и т.н )го подозирали в измами по време на битките. Та водещите му казват да внимава и ,че победител в ИВ трябва да е шампион,  а не шмекер.
Някакви фалшиви драми пак Joy
Благодаря за инфото. Simple Smile
Той Мартин вече се заяде с него на капитанската битка, а на стрина й е трън в очите още от ден едно.

# 418
А защо само грешките на играчите виждате ? Да , има договори , има правила , трябва да се спазват - ок !
Никой обаче нищо не казва за продукцията , нима всичко е приемливо и за тях правила няма и не важат такива ?

Много интересен народ сме ние българите , само едната страна съдим , а защитаваме другата . Не можело да се приказва по телефона , защото имало правила . Ами има , но кой да ги спазва ?!
Защо никой веднъж не каза или да хули продукцията . Simple Smile

# 419
Скрит текст:
Високият рошав червен, не е. Марто
А Калоян? 👀
Скрит текст:
Да отбележа само, че аз Момчи много го харесвам също !!!!! Поне до тук каквото показва от себе си .  Все пак сме в темата за спойлери и …..някак …..оня “намерен случайно лист от сценария” лееееекинко ми влияе …..ако ме разбирате!
Някой любезен потребител ще сподели ли за какво иде реч?! Какъв лист от сценария и какво общо има с Момчи?! Simple Smile
Моля споделете, не ми се четат над стотина страници, а явно съм пропуснала този момент, когато е коментиран.
Заповядай:

Общи условия

Активация на акаунт