Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 558
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 420
  • BG-DE
Продукцията я хулим нонстоп 🙂 но нашите хули не почиват на някаква конкретика, а само на това което на нас ни се докато затова, че никой участник във "реалити" формат няма право на мобилен телефон се знае 🙂
А защо само грешките на играчите виждате ? Да , има договори , има правила , трябва да се спазват - ок !
Никой обаче нищо не казва за продукцията , нима всичко е приемливо и за тях правила няма и не важат такива ?

Много интересен народ сме ние българите , само едната страна съдим , а защитаваме другата . Не можело да се приказва по телефона , защото имало правила . Ами има , но кой да ги спазва ?!
Защо никой веднъж не каза или да хули продукцията . Simple Smile

# 421
Висок, с гъста брада - не е Мартин? Нов участник ли има?

# 422
А защо само грешките на играчите виждате ? Да , има договори , има правила , трябва да се спазват - ок !
Никой обаче нищо не казва за продукцията , нима всичко е приемливо и за тях правила няма и не важат такива ?

Много интересен народ сме ние българите , само едната страна съдим , а защитаваме другата . Не можело да се приказва по телефона , защото имало правила . Ами има , но кой да ги спазва ?!
Напротив. Много повече хора обвиниха продукцията и защитиха участниците.

# 423
  • BG-DE
Ако помните преди години Александър, мисля че се казваше, беше публикувал част от договора, който подписват и там се говореше за преиграване на игри до постигане на желан резултат. Във формат където всичко е режисирано, включително сигурно и победителят предварително се определя, не бих изключила, че и тази "пернишка драма" също е по сценарий 🙂

# 424
Оскъдни спойлери, милион разсъждения.

# 425
  • София
Скрит текст:
Високият рошав червен, не е. Марто
А Калоян? 👀
Скрит текст:
Да отбележа само, че аз Момчи много го харесвам също !!!!! Поне до тук каквото показва от себе си .  Все пак сме в темата за спойлери и …..някак …..оня “намерен случайно лист от сценария” лееееекинко ми влияе …..ако ме разбирате!
Някой любезен потребител ще сподели ли за какво иде реч?! Какъв лист от сценария и какво общо има с Момчи?! Simple Smile
Моля споделете, не ми се четат над стотина страници, а явно съм пропуснала този момент, когато е коментиран.
Заповядай:

Калата е при червените почти до края.

# 426
Благодаря! Simple Smile
Ясно.
Мартин го обвини още по време на капитанската битка, че на въртележката си помагаше с крак, като се въртеше. Явно го е споделил в племето и придворния му Мастагарков му преглася.
Да така беше, но никой от екипа не му направи забележка, че е извън правилата и сме виждали къде по-фрапиращи отклонения на правилата. А и това по никакъв начин не омаловажава останалите му победи.
Колкото за Мартин той пък най-малко има право да съди. Точно той, който е подбутван от продукцията и си беше отпаднал по всички правила, а го спасиха и пратиха при Изгубените. Rage
От четиримата последен, но остана за сметка на втория, който отпадна.
И той тръгнал да оспорва победите и качествата на Момчи. Scream

# 427
За мен и двете страни са виновни в случая, ако приемем, че има ясно и точно формулирани и подписани договорни отношения. Ако продукцията забранява телефони, а Ситнилска внася - тя има вина. Но щом не дават определени дрехи с марки и тем подобни, а не са претърсили за телефон, то значи и продукцията има вина.

# 428
Butterfly:3 не знам къде сте били до сега, но и тук и в основната тема в 99,9% от случаите се критикува продукцията. Дори и в някои ситуации, когато според мен играчите сами са си виновни (за някои падания и контузии примерно). Според мен играчите с право са критикувани в момента. Аз не съм виждала и един договор за риалити предаване, но дори и аз мога да кажа, че по пътя на логиката притежанието на телефон в Игри на волята би трябвало да е забранено.

А това какъв народ сме българите: ако когато някои наруши правилата, той се извинява и си понася наказанието, вместо да мрънка, че и другите не били коректни, ще сме по-добър народ.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 20:48 от Vaflichka81

# 429
От всичко, което прочетох, стигнах до извод, че Гатьо е помогнал на Ситнилска за телефона, като вероятно е свързано с обаждането, което му предоставиха вчера. Много гузен гледа, и като нищо той да си замине заедно с нея.

# 430
Значи тези люлки замаиха всички ни Simple Smile Е как ще обвиниш Момчил за това,  като Дени ще е там. Изненада.......И тя се завърташе с крак. Имаше и друг, но не ми се връща да търся.

# 431
  • София
Няма да е за люлките, според мен...

# 432
Изобщо не е нужно обвиненията да са истински,за да го заяждат. От излъченото дотук се вижда, че те вече го правят. Включително и на фейсбук страницата. А пък заради тази страница от сценария пък ние следим по-стриктно Момчил. И какво. Точно връзкаря Мартин го обвинява...ах, каква ирония.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 23:05 от х HAPPY х

# 433
  • София
За храната мога да разбера как се пренася в раницата, но как са успели да вкарат телефон + зарядно или батерия. Хайде, тоя телефон не е бил постоянно включен, ама дори и веднъж седмично да се включва за 5 минути, няма ли да падне батерията за месец?
Относно близките - екипа има връзка с близките и участниците получават информация, ако има проблем. Съмнява ме да ги информират редовно, ако всичко е наред, но иначе откъде Гатьо ще знае за операцията на децата му, ако нямаха никаква връзка с външния свят?
В петък/ събота започнаха да ни подготвят за краха на Ситнилска - дадоха как Мудева и РР обсъждаха, че мрънкала, чудела се защо е там и т.н. - ако това е вярно, да си ходи. В крайна сметка, тя е знаела къде влиза, не е изненадващо, че няма да има връзка със семейството си.

# 434
Преди малко във фейса ми излезе пост на Ситнилска, че от 9 октомври ( неделя) възобновява тренировки мисля с групи. С две думи сама не крие, че напуска игрите.

Общи условия

Активация на акаунт