Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 547
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 185
Като си разкараха фризьорката, нека им са смешни сега прическите!

# 1 186
Около 19.08 бяха 7.

# 1 187
Оффф, ние цял месец се чудехме какви са тези странни сини мъже, а Мастагарков и Мишо взели, че се подстригали.... 🙄🤣🤣🤣

# 1 188
Колко е достоверна тази информация, защото аз все още вярвам на Ковид.

# 1 189
Подкрепям теорията за познанство между Дуневи и Вили и Денислава. Бяха много близки от ден едно, а както вече е ясно коалиции се сформират още на ниво кастинги.

# 1 190
Може ли да качите снимката със столовете, не я откривам? Simple Smile

# 1 191
# 1 192
  • Стара Загора
Аз също. Ковид се присмя на инфото , че Крум, Мастагарков и Рълев са на финал.
  Освен това, факта, че е отворил собствена лаборатория не означава, че му е изплатена наградата, преди да е завършил сезона по ТВ

# 1 193
За Рълев е потвърдено, но Крум ниой не го потвърждава в топ 3.
Миналата година не се вярваше масово на Ковид и за Алекса, ама на мистър Слип спечели.

# 1 194
Аз бях писал малко по-назад, че забелязах, че Крум е качил пост в ИГ по същото време, в което и Мудева и РР са качили, но не съм сигурен до каква степен може да се вярва на това.

# 1 195
Как ви се струва - Калоян и Мудева за тази седмица ?
Имам нещо предвид, но да видим:)

# 1 196
Толкова много се пише в тази тема, че верните спойлери вече е трудно да се намерят Grinning

По спомени Крум изобщо не достига до последното племе и трябва да отпадне съвсем скоро. След Мудева и Калоян май е той.

Радо и близначката се задържат малко по-дълго.

А от това червено племе се измъкват Рълев, Виолета и Цвети, като за последната не съм сигурна, защото не си спомням точно какво беше писано.

На базата на горното си мисля, че Рълев ще заиграе с Виолета в даден момент и ще прецакат дружно останалите Grinning

# 1 197
Толкова много се пише в тази тема, че верните спойлери вече е трудно да се намерят Grinning

По спомени Крум изобщо не достига до последното племе и трябва да отпадне съвсем скоро. След Мудева и Калоян май е той.

Радо и близначката се задържат малко по-дълго.

А от това червено племе се измъкват Рълев, Виолета и Цвети, като за последната не съм сигурна, защото не си спомням точно какво беше писано.

На базата на горното си мисля, че Рълев ще заиграе с Виолета в даден момент и ще прецакат дружно останалите Grinning
   Май верно Рълев ще прецака Радо, е тогава вярно ще падне в очите на доста хора.

# 1 198
Рълев е прекалено перфектен за момента, но такива продукцията не ги обича и ги прецаква Joy

# 1 199
По-скоро само Мудева, без Калоян.

Общи условия

Активация на акаунт