Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 583
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 170
# 1 171
Първият е Мишо, ама вторият мяза на Мастагарков...

# 1 172
На Мадагаскара прическата е покъртителна. Прилича на игумен.

# 1 173
То щото на Мишо е много хубава 🤣
За мое съжаление, ако новите са с имунитет, първа си тръгва Вики. Никъде я няма по кадрите.
Евентуално може и да е Дунев (демотивиран след отпадането на Никол), но все пак един стол приличаше на негов.

# 1 174
Демотивиран той....може и да се демотивира, когато отпаднат жените и няма кой да му сервира. Отлежа си.

# 1 175
Съдейки по онази снимка няколко страници назад, вероятно ще е след две седмици, при сините не виждам Вики което значи че в петък отпада. При червени липсва Мудева, която ще отпадне другата седмица.

# 1 176
  • София
То щото на Мишо е много хубава 🤣
За мое съжаление, ако новите са с имунитет, първа си тръгва Вики. Никъде я няма по кадрите.
Евентуално може и да е Дунев (демотивиран след отпадането на Никол), но все пак един стол приличаше на негов.
Дунев според мен е в топ 10, защото Ралица казва в сценария, че сред тях има и олимпийци.

Дени и Вики също може да не стигат до топ 10, поне не се сещам да имаме твърдо доказателство, че са там.

# 1 177
  • София
Каква битка е имало около 19 август?
Пресен спойлер, трима мъже на битката, двама червени и един син. Синият е ТОЙ, единия червен - Рълев, другия червен бил "много безличен" и не могат да го разпознаят сега Grinning

# 1 178
# 1 179
Каква битка е имало около 19 август?
Пресен спойлер, трима мъже на битката, двама червени и един син. Синият е ТОЙ, единия червен - Рълев, другия червен бил "много безличен" и не могат да го разпознаят сега Grinning
Предполагам в последната седмица. Като са по трима най-вероятно е последната. И или е финал или от общ съвет, това си е ясно.

# 1 180
Кой е този с нелепата прическа. На близкия план ми се струва, че има татус на дясната ръка.
Явно в резиденцията са оформили прическите, кой както може Simple Smile

След резила на българския футбол, копия на Боби Михайлов изобщо не ми се гледат обаче Angry

# 1 181
  • BG-DE
Уф, аз се надявах Крум скоро да излезе, а ако това е вярно той до финала стига 🥴

# 1 182
Аз не вярвам на това. Крум няма да стигне до финалната петица. Все още вярвам на столовете на Ковид.
Ако ни покаже колко червени, сини, жълти и шарени масички се обединяват ще сме много благодарни.

# 1 183
# 1 184
  • Буркина Фасо
да бе, да си хабя тебешира да го напиша Smiley

Общи условия

Активация на акаунт