Стани богат - тема 16

• 16 608
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Човекът от тела май просто си го знаеше това - че оня е французин!

# 631
  • In The Middle Of Nowhere
Аз бях за С или Д.
Много начетен човек, чисто и точно играе, браво. Ще си тръгне с 20 хил, ако поиска.

# 632
Играта и на двамата участници днес е много добра - фини, премерени, няма мънкане, прекалено чудене. Жалко, че такива епизоди са рядкост.

# 633
За Мариус Петипа знам, че е класикът на хореографията и има логика да е привлечен, а не роден там, защото е работил по времето, когато Русия още не е имала школа. Ама имаше и едно френско име, та не бях сигурна.

# 634
Бих отговорила Петипа, защото знам ,че е работил цял живот в Русия, хореограф - постановчик. И бих сбъркала.
А другия с френско име бил украинец с рождено име Сергий.

# 635
  • София
Не го знам, но стрелям ей така в тъмного с 'шведски'
За да не обидят съседите примерно. Grinning

# 636
Само за Петипа не знаех от къде и така заложих.
Харесва ми играчът.
Чудесна стрелба на тъмно Дяволо!

# 637
Този въпрос е интересен единствено, ако отговорът е Норвегия.

# 638
  • София
Итал. са хвърлили (имаше нещо с папата).
Да са му честити! Напълно заслужени! Мн.хубава вечер с участниците, играта и даже с несбъркан никъде (или "нефелен") въпрос.

Хубава вечер, народе! Опържете си брамборки с някакво месце, направете си щприц с вино и напърдена водичка, и да си знаете още (в Чехия), че сте "дИваци" - понеже чехите казват на театъра "дивадло". Тъй, че, драги зрители..., т.е. "дрАхи дИваци", до утре!

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 18:58 от EmBrother

# 639
  • София
Ехее, познах Grinning

Ама аз под хвърлен, имах предвид нещо по-скоро негативно...
Ама нз де, познах. Grinning

Нямаше как да е Норвегия за толкова висока сума, прекалено е съмнителен за толкова висока сума да се хванеш, че е абсурден с обратната психология. Не са толкова глупави... Wink

# 640
  • София
ПС. Дяволо, с "Норвегия" Нобиле не каца на полюса - висят над него и после "отплават" обратно и тогава катастрофират и Амундсен отива да ги търси. Нещо такова беше. Не кацат - затова го "хвърлят" и вс. каквото носят за хвърляне. И Амундсен загива тогава.

# 641
  • София
Няма значение, познах.
Това и щях да заложа ако бях там.
Понякога човек стига до верния отговор по различни пътища.
Въпросът е да се хванеш за нещо, да си смел и да имаш шанс.

# 642
  • София
Съгласен!
(Всъщност, аз се чудех дали не е уловка с норвежкия - понеже знам, че не са кацали; не са го хвърлили.)

# 643
Най-после добър епизод! Добри играчи!

# 644
Най-силният епизод на сезона беше този.

Първият участник много добре позна Граса Машел. Аз имах спомени, че е била първа дама и също бях за този отговор. На въпросът за картофите, също бях за Саарланд без да го знам. Чувал съм думата "барабой", но не направих връзката, камо ли с Бранденбург.

Вторият участник знаеше доста, макар и въпросите му да не бяха ужасно трудни цялостно. Харесаха ми този за о-в Ман, както и "музикалния", който не го знаех, но също като него и кума му, стигнах до отговора по логика. Въпросът за Самуиловата колона беше доста лесен, като за 10 000лв. Този за балетистите, не го знаех. Верният отговор не ми звучеше руско като име, но на тази сума не бих се наел да играя сам. Въпросът за 30 000лв. беше адски интересен, като аз го познах по друга логика. Просто знаех, че Амундсен е част от този проект, а Норвегия и Швеция имат дълга и неособено позитивна история в миналото, което ме накара да мисля, че е това. Не се оказа точно така, но познах Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт