Да остана ли с него въпреки страховете си

• 3 641
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Предполагам е бил наясно със страховете ти от високо и от тесни пространства?

# 16
  • София
Знаел ли е за това:

# 17
Знаел ли е за това:

Да

# 18
  • на село
Не , не е шега. Не сме имали тази възможност до сега за да се съберем. Реално няма друга причина освен това че ме е страх от високо.

Ако искаш да си с него- ще ти мине.
Ако- не, ще си намираш оправдания.

И ние имаме апартамент на 12 етаж, с партера си е чисто 13, в началото и аз не излизах на терасата, вече не ми пука. Свиква се, а какъв простор е и какви гледки има Grinning

# 19
Не , не е шега. Не сме имали тази възможност до сега за да се съберем. Реално няма друга причина освен това че ме е страх от високо.

Ако искаш да си с него- ще ти мине.
Ако- не, ще си намираш оправдания.

И ние имаме апартамент на 12 етаж, с партера си е чисто 13, в началото и аз не излизах на терасата, вече не ми пука. Свиква се, а какъв простор е и какви гледки има Grinning
а как да се справя със страха от асансьора.. винаги ме е било страх ,че ще се откъсне въжето…

# 20
  • Далечният изток
Ти каза ли му, че не искаш да живееш в този апартамент? Ама така, директно - не ми харесва там, не желая поради тази и тази причина?!

# 21
  • на село
Ходи пеша, полезно е Joy

Май си търсиш оправдания!?

# 22
Ми, да прибавим към страховете и хипохондрик, за да е пълна картината. 
Не че нещо разбрах от резюмето, но пък от коментарите светнах. И сега не разбирам в кръг ли ще се въртим - имам страх, ама той го е харесал? Друго ще има ли? Не си ли говорите, докато правите бебета?

# 23
  • Далечният изток
Аз въобще не мога да проумея дилемата. Едното няма нищо общо с другото. Да се разделиш с мъжа, защото е избрал апартамент на 12 етаж. Това е толкова нелепо, че честно не мога да го асимилирам...

# 24
Ходи пеша, полезно е Joy

Май си търсиш оправдания!?
Не ,не си търся оправдания явно така ще стане Simple Smile

# 25
той не се е съобразил с теб, защото му е евтино и удобно?
независимо, че може ежедневно да изпитваш ужас и страх?
да, въпросът ти дали да останеш с него е съвсем резонен
който не е имал фобии и страхове, той няма да те разбере и ще ти каже "ще свикнеш"
предполагам, че и той ти го казва?

# 26
  • София
Знаел ли е за това:

Да

В такъв случай е проявил пълна незаинтересованост по отношение на твой проблем. Защото фобията е сериозен проблем. Такова несъобразяване би ме отблъснало, а не етажът.

# 27
той не се е съобразил с теб, защото му е евтино и удобно?
независимо, че може ежедневно да изпитваш ужас и страх?
да, въпросът ти дали да останеш с него е съвсем резонен
който не е имал фобии и страхове, той няма да те разбере и ще ти каже "ще свикнеш"
предполагам, че и той ти го казва?
да..

# 28
  • София
Че звучи нелепо - да се разделиш с партньора си, заради етаж е факт.
ОБАЧЕ:
Ако той е знаел за нейната фобия и въпреки това  е избрал съответния апартамент, нещо повече - казал е "това ще е" без право на обсъждане въпросът дали да приключи с него си е съвсем на място.
Иначе аз мечтая да живея на високо, заради невероятните гледки, макар и аз да имам страх от високото. Но той не е толкова огромен. Виж, от асансьори...
Та, въпросът е как точно го е избрал и има и вариант за обсъждане?
Защото, щом ще живеят и ще градят дом заедно би следвало и заедно да го изберат и да се чувстват комфортно и уютно в него.
П.С. Имам комшийка в съседния блок, която живее на 1вия етаж. Дойде ми на гости на 6тия и не пожела да излезе на балкона Simple Smile

# 29
  • София
Ако авторката общува и с него така (с кратки изречения, противоречащи си тези и спестяване на информация), трудно ще им се получи комуникацията, а и той е възможно изобщо да не е разбрал тревогите й.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 21:47 от Fever Ray

Общи условия

Активация на акаунт