Лотария "Зелена карта" 2025

• 36 875
  • 384
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря и за двата отговора. Чакам приятелката ми да я свържат с адвокат, който се занимава с емиграция, но до тогава ще се побъркам 😅 Miraj, тук някъде прочетох, че може може да не се получат нещата, заради недостатъчно спестени пари. Попаднах и на някакъв сайт преди месец-2, в който се обясняваше, че човека трябва да има някакъв спонсор в САЩ. Дали знаете дали този спонсор е като спонсор за К-1 визата или не? И също ме притеснява, ако не се получат нещата дали ще има проблем в бъдеще при пътувания? Приятелката ми е от там и ако не ми излезе късмета, В1 визата ще ми е единствения приятел. И този мед. преглед, каква чу е цената горе долу?

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 14:18 от Zoe M

# 331
Ако бъдете изтеглен за DV, не ви е нужен спонсор както за К виза. Ще имате нужда от адрес в САЩ където да ви пристигнат документите. Разбирам, че имате близки там така, че това не е проблем.
Относно финансовата част е писано много в темата назад.
Медицинския преглед е непосредтсвено преди интетвюто. Проверявят ви имунизационния статус, кръвни тестове, урина,  ренген на бял дроб. За млад човек, не би трябвало да има притеснения. Цената мисля, че са сам човек ще е около 200-300лв.

# 332
So lucky, мерси много за отговора. Двете с нея чак сега, по не знайни причини забелязахме колко време би отнело всичко, ако разбира се извадя късмет. Нищо че официалния сайт мога да го цитирам…😅

# 333
И за К виза пак се чака. Там поне знаете, че рано или късно ще получите ЗК, с лотарията не е така. Може да не ви изтеглят.

Според мен, ако дамата е американски гражданин, действайте с брак.

# 334
За брак вече други проблеми се включват 😂 благодаря много за инфото и дано и на мен ми ср усмихне 6 от 49

# 335
За брак вече други проблеми се включват 😂 благодаря много за инфото и дано и на мен ми ср усмихне 6 от 49
Внимавай какво си пижелаваш.
Само това от мен. Wink

# 336
Здравейте. Може ли някой, който е наясно да сподели. Кандидатстваме в лотарията от миналата година. Нямаме брак с мъжа ми, имаме две деца непълнолетни. Миналата година пуснахме само аз и мъжа ми, като децата са добавени в двете заявления. Сега наш познат, който живее в Щатите каза да пускаме и от името на децата. Дали е възможно така?

# 337
  • Сф
Само пълнолетни могат да подават.

# 338
Само пълнолетни могат да подават.
И аз така знам, но реших да попитам

# 339
  • София
Здравейте, кога ще бъде началото на лотария "Зелена карта "? Чета старите теми и разбирам, че е първите дни на м.октомври. Извинете ме за неразбирането, но защо м.октомври 2023г се участва за зелена карта за 2025г?

# 340
  • Сф
Прочети предната страница от темата

# 341
Здравейте, кога ще бъде началото на лотария "Зелена карта "? Чета старите теми и разбирам, че е първите дни на м.октомври. Извинете ме за неразбирането, но защо м.октомври 2023г се участва за зелена карта за 2025г?
Началото на лотарията беше преди 30-тина години.
Всяка година има нов кръг. Издават се 55 000 визи за цял свят.

Кандидатства се веднъж в годината (през октомври), сайта е отворен за апликации един месец,  Пролетта излизат резултатите, някъде през Май месец. Избраните хора, продължават процеа като си изпращат пакет докменти по ред на номерата. Есента, пак по ред на номерата ги викат на интервюта, които продължават почти година. След успешно интервю се заминава...Ето така участниците сега от 2024, ще заминат 2026.

# 342
  • София
Началото на лотарията беше преди 30-тина години.
🤣🤣🤣 много умно

# 343
# 344
Когато някой попита - Кога е записването, кога е тегленето, кога е началото на лотарията "Зелена Карта" .... - винаги си мисля, че това са несериозни хора. В морето от инфорюация, което има сега едно елементарно търсене в Гугъл ще изплюе всичко от официалния сайт до последния форум. Никой не пита по форуми - кога излита самолета от София за Амстердам и как да стигна до летището. Това са основни неща. Ако мислите за емиграция и задавате такива въпроси означава, че си бъркате в носа и нямате по-далечни планове.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 22:19 от Абуто

Общи условия

Активация на акаунт