АНДАЛУСИЯ

• 42 790
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Щом идеята ви за три нощувки в Малага е обикаляне на Ронда и други съседни градчета, тогава е ок.

# 556
Освен Гранада, Кордоба, Севиля, Ронда, Още някое бяло село, Малага, Гибралтар какво ще ми препоръчате?
Нерха -  ако искате да видите морско курортно градче за половин ден. И ако сред вас има почитатели на детския сериал "Синьо лято". Марбелья - един от най-скъпите курорти на крайбрежието.

# 557
  • София
Чудесен избор, Кадис е много хубав град! А какъв рибен пазар имат 😋😋😋

# 558
В Нерха не сме били. Ще я посетим в края на лятото.

# 559
Марбея не е курорт, а  град. Все едно да се каже, че Бургас е курорт..

# 560
Благодаря Ви!

А коя компания за рент а кар сте ползвали. Прочетох добри отзиви за Малагакар?

# 561
  • На морето!
Ние букнахме Малагакар, не изискват депозит и кредитна карта.

# 562

Много благодаря - а това означава ли, че теглят някаква сума  - например 1000 евро и я връщат после от дебитната карта?

# 563

Много благодаря - а това означава ли, че теглят някаква сума  - например 1000 евро и я връщат после от дебитната карта?
не

# 564
И нашето приключение в Андалусия предстои. Прочетох всичко написано и пак не съм убедена в подредбата на програмата. Кацаме в Малага около 21.00 вечерта. Програмата , която съм направила включва 7 нощувки , като ще вземем кола под наем и ще обикаляме с нея. Идеята ми беше да направим 2 нощувки в Гранада, 1 в Кордоба , 3 в Севиля и последната да ни бъде в Малага, като тръгвайки от Севиля да посетим белите села и Ронда пътьом за Малага. Обаче искам да отидем до Каминито дел рей. Как е най удобно да го направим, тъй като последния ден преди полет ще разгледаме Ронда , а в деня на полета от Малага няма да имаме време? Да направя ли промяна в нощувките?

# 565
  • София
По пътя от Гранада за Кордоба няма ли как да го вместите?

# 566
  • Пловдив
Ако направите първата в Малага/Беналмадена и сутринта минете през Каминито дел Рей, а после през Сетенил де Лас Бодегас и Ронда с нощувка? После 2 в Севиля, една в Кордоба, 2 в Гранада?
 Ако ви е ранен полетът за връщане не става, но ако е обеден/следобеден/вечерен, може да помислите обратно да ви е обиколката и да вместите Каминито.

# 567
Много добра идея давате с Каминото, но имам два въпроса?
Средата на февруари подходящи време ли е да се посети Каминото? Колко добра физическа подготовка се изисква?

# 568
  • Пловдив
Ако питате за този февруари, със сигурност общите билети са разпродадени и вариант е евентуално с екскурзовод, ако има останали.
Не се изисква специална физическа подготовка.

# 569
Ако направите първата в Малага/Беналмадена и сутринта минете през Каминито дел Рей, а после през Сетенил де Лас Бодегас и Ронда с нощувка? После 2 в Севиля, една в Кордоба, 2 в Гранада?
 Ако ви е ранен полетът за връщане не става, но ако е обеден/следобеден/вечерен, може да помислите обратно да ви е обиколката и да вместите Каминито.

Полетът е късен в 20.50 часа, така че мислехме да разгледаме Малага преди да отлетим за България, но може и да направим Каминито последния ден преди полета, тъкмо да ни държи адреналинът 😜.
По отношение на белите селца , кои бихте ни препоръчали?
Средата на октомври как са температурите?

И последен въпрос трудно ли е с паркирането, може ли насоки?

Общи условия

Активация на акаунт