АНДАЛУСИЯ

• 42 755
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Като резервираш, пишеш номер на полета. Така че предполагам, че ако има промяна по вина на авиокомпанията, ще уважат и промяната в наема на колата.
Да, в сайта им е описано, че следят закъсненията на полета, с който кацаш, за да се ориентират самите те.
п.п. Ние летим април, мисля тия дни да букна. Да го отметна.

# 586
Ние февруари и вече резервирах. Не ми искаше кредитна карта, а и имаше промоция с пълна застраховка и още един шофьор за 25-30 евро на ден.

# 587
А къде на летището се намират? Лесно ли е за намиране?

# 588
Има шатъл и с него те карат до мястото, от което се взима колата.

# 589
  • София
А къде на летището се намират? Лесно ли е за намиране?
Прочетете сайта на фирмата -  всичко е описано подробно. Simple Smile

# 590
Здравейте! Планирали сме 4-дневна екскурзия за пролетта с 4 нощувки в Малага и ходене трите дни до Гранада, Севиля и Кордоба. С влак или автобус е по-удачно да се пътува междуградско ми е въпросът, за да се ориентирам около ЖП гара или автогара да търся място за спане? Видях, че Малага има метро, което улеснява, но все пак.

# 591
Автогарата и гарата са една до друга в Малага. Хубаво е да се настаните близо до тях, щом ще пътувате ежедневно.
До Кордоба и до Гранада с автобус-по-евтино и удобно.
До Севиля ходихме с влак. Скъп е влакът, по-скъп ни дойде от самолета, но Севиля е най-отдалечена и ако смятате да не нощувате,  вземете ранен сутрешен и късен вечерен влак.

# 592
Здравейте! Планирали сме 4-дневна екскурзия за пролетта с 4 нощувки в Малага и ходене трите дни до Гранада, Севиля и Кордоба. С влак или автобус е по-удачно да се пътува междуградско ми е въпросът, за да се ориентирам около ЖП гара или автогара да търся място за спане? Видях, че Малага има метро, което улеснява, но все пак.

Ще се утрепете от път и нищо няма да видите. Ако нямате опция за рент а кар, обмислете вариантите да спите всеки ден на различни места или си спестете Севиля. За нея 7-8 часа ви е само пътят в двете посоки. За Кордоба и Гранада, ако само искате да се тагнете по улиците, може и да смогнете.
И за да ви отговоря на въпроса - междуградското пътуване е комфортно, но е бавно и скъпо.

# 593
Цените на билетите за влак повишават ли се с наближаване деня на пътуване?

# 594
  • Glasgow
Повишават се, да. За другите трансфери не знам, Малага - Гранада аз правих с влак, беше доста по скъпо, но по бързо. Вземете билет за АлАмбра предварително.

# 595
  • Mediterraneo
Малага- Севия са 200 км с кола. С автобус не знам колко ще се проточи такова пътуване, щом с влака е над 2 часа. Не са 7-8 часа в двете посоки, но определено ще се загуби време в път. До Кордоба с влак го дава около час.

# 596
Ами освен да сменим Севиля с Марбея

# 597
Малага- Севия са 200 км с кола. С автобус не знам колко ще се проточи такова пътуване, щом с влака е над 2 часа. Не са 7-8 часа в двете посоки, но определено ще се загуби време в път. До Кордоба с влак го дава около час.

С автобус го дава 2:45 ч. в посока.
Автогарите не са пред хотелите, та си има придвижване до там. Хубаво е да подраниш. Само за инфо - от Севиля за Кордоба рейсът ми не беше обозначен, отделно тръгна 10-тина минути по-рано. Вероятно защото всички пътници бяхме вътре. Та мисълта ми беше, че като калкулираш всичко, чистото време за дестинацията е никаво. Само лутането от гарите до старите градове си е доста време, имайки предвид, че и такси да хванеш, няма как да те стовари в пешеходните зони.

# 598
  • Mediterraneo
Ако държите на точно това разписане, рента кар ще ви спести лутане по гари поне. И сигурно ще излезе доста по- евтино, ако сте 3-4 човека.

# 599
Понеже ние планираме след кацане на летището в Малага да хванем директно автобус за Севия - видях, че има автогара на самото летище на Алса. Някой с подобен опит? 2.45 минути го дават с автобус Малага-Севия, не ми е чак толковам много и искам още същия ден да пристигнем там.

Общи условия

Активация на акаунт