АНДАЛУСИЯ

• 42 885
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Препоръки за място за фламенко? Че предложенията в нета са безброй и човек се обърква.
В празничните дни има ли улични  представления ?

# 181
  • София
А селата Албацин и Сакрамонте? Дали ви харесаха, ако сте били?
Има ги в забележителностите на Гранада.

В Сакромонте посетихме Музея на пещерните жилища - https://maps.app.goo.gl/9yjcoEEEiYp2u9Ue6 - на нас ни беше интересно. Албайсин реално е старият град на Гранада - има много места за разглеждане - предимно гледки към Алхамбра - можете да си набележите някои от google maps. Архитектурата и тесните улички с красиви калдъръмени мозайки също са много приятни за разходка, ако не ви пречи изкачването.

# 182
  • София
Да потвърдя и аз - по време на Великден неудобства не виждам. Следите си работното време на магазините. И толкоз. НО процесии за празника има, много са красиви. Най-голямата е на Велики Петък. Препоръчвам да я гледате.

# 183
  • Пловдив
......
В Сакромонте посетихме Музея на пещерните жилища - https://maps.app.goo.gl/9yjcoEEEiYp2u9Ue6 - на нас ни беше интересно. Албайсин реално е старият град на Гранада - има много места за разглеждане - предимно гледки към Алхамбра - можете да си набележите някои от google maps. Архитектурата и тесните улички с красиви калдъръмени мозайки също са много приятни за разходка, ако не ви пречи изкачването.

+1, дето се вика Simple Smile И на мен много ми хареса Сакрамонте.

# 184
Здравейте, искаме да отидем с влак от Малага до Кордоба.
Моля за сайт, от който да купя билети онлайн.
Или по-добре на място от гарата?

# 185
# 186
Билети задължително онлайн и по възможност по-рано, тъй като цените са по-изгодни.
Сайтът на влака е renfe.es
Сайт на автобус  е alsa.es
Конкретно до Кордоба не намерихме изгодни билети за влака. Ние ходихме с автобус,  цена 5 евро в посока.

# 187
Много благодаря!
Купих за влак за края на седмицата, по 19 евро на човек до Кордоба и по 18 евро обратно. Колебаех се за автобус заради по-ниската цена, но само 49 минути е пътуването с влака и го предпочетохме.

# 188
Как е времето в момента около Малага, да взимаме ли палтата за следващите дни или да тръгваме по тениски, че времето динамично го дават ?.Blush

# 189
Как е времето в момента около Малага, да взимаме ли палтата за следващите дни или да тръгваме по тениски, че времето динамично го дават ?.Blush
Динамично е.
Онзи ден на плажа. Жега.
Вчера на плажа... Вятър ще те отнесе. Но вечерта беше много топла.
Днес съм в Гранада... та не знам..
Мисля, че дават дъжд от четвъртък.

# 190
И ние сме с тази дилема..
Направо не знам какви дрехи да взема.

# 191
Четох много добри отзиви за този зоопарк, но се чудя дали някъде не могат да се намерят организирани екскурзии от Малага до там, тъй като няма удобен обществен транспорт.
https://www.andalucia.org/en/castellar-de-la-frontera-leisure-pa … -zoo-de-castellar

# 192
Вижте дали от гугъл плей може да свалите get your guide-Travel and tickets .
С него съм резервирал разходка до Гибралтар.
Може и вашето да го има.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 10:13 от Versace_Dreamer

# 193
И ние сме с тази дилема..
Направо не знам какви дрехи да взема.

Тук времето е променливо. Има дни тази седмица, в които сутрин духа много, а по обяд пече слънце и става топло. Със сигурност си вземете по-топла връхна дреха за всеси случай - както за нашата есен/пролет.

# 194
Здравейте! Моля да ми препоръчате място в Севиля, където можем вечер да хапнем и гледаме фламенко на живо. Иска ми се да не е твърде туристическо място. В града сме само за 1 вечер (петък). Предполагам, ще трябва резервация. Моля да ме насочите има ли как да бъде направена от разстояние.

Общи условия

Активация на акаунт