🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 927
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 135
За любители на бира мога да препоръчам кашонче от beery.bg
Доста по- скъпо е от този в Lidl, но бирите са от цял свят и има много интересни вкусове.

# 136
За любители на бира мога да препоръчам кашонче от beery.bg
Доста по- скъпо е от този в Lidl, но бирите са от цял свят и има много интересни вкусове.

Звучи интересно, но има ли какво толкова да предложат за тази висока цена. Вече има доста специализирани магазини за бира… и там може да се намерят различни видове бира от цял цвят, на доста по-ниска цена..

# 137
  • На зелено
Цитат
Може ли да споделиш кои са двамата творци? Звучи много добре за мъжки подаръци.

Колан - by ivan (фб и ИГ)
Калъф за паспорт - twomorestiches (ИГ)

# 138
  • София
Радвам се, че отново дойде време за любимата ми тема. От тук съм почерпила много креативни и интересни идеи за подаръци.
За най-близките хора всяка година се повтарям, но виждам колко позитивно и енергизиращо им действа когато ги изпращам някъде и тази година няма да е по-различно: ваучер за уикенд някъде. Пробвала съм и много други неща, но няма същия ефект, а и аз също обичам да ходя с тях.
За един много специален човек: ваучер за преживяване, може би от "Макарон".
За колегите (малък екип сме-15 човека), разпределям по една кутия мини-шоколади, а за тези, които не обичат сладко-по една мини бутилка с алкохол. До сега съм взимала "Ritter Sport" и "Anton Berg". Търся идеи за нови символични подаръчета и/или сладости. Очаква се да нямам време за печене.
За шефката съм под въпрос все още: приветствам всякакви идеи свързани с променящи живота книги или с множество вплитащи се сюжети, както и кафе.
За едни специални приятели чужденци съм изготвила персонализирани картички за Коледа.
За едни дами-българки в чужбина смятам да изпратя селекция от шоколадчета с персонализирана снимка, но бих искала препоръка за фирма, която използва хубав шоколад за подобни артикули.
За моите две племеннички все още нямам идея. Те са на 0+ и 2+ години. Мислех за голямата да взема статив за рисуване и писане, но за малката ми е по-трудно да намеря нещо интересно.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 01:17 от Mira_X

# 139
  • под тепетата
Добро утро!
И аз започнах по малко да трупам. Коледни сладки ще има  разбира се, че си ми е тръпка , а и си ги чакат близките ми. Голямата щерка преди време  ми хареса много домашния халат и понеже случайно се натъкнах на намаление на такива в Юска ѝ взех. Сестра ми ме светна, че Яна Панагюрище имат и пуловери, а не само хавлии. Взех от магазина дамски пуловер пак за нея, че има и имен ден покрай Коледа.
Миналата година подарих ваучер за спускане със зип лайн на мъжа ми, но беше за двама. Използвахме го лятото. Аз много се изкефих!
За големия внук много ще се затрудня, на 11 години е. Ще  ви чета с удоволствие!
 Благодаря за темата! Подготовката за Коледа и очакването ѝ  е повече от половината преживяване!

# 140
Добро утро!
И аз започнах по малко да трупам. Коледни сладки ще има  разбира се, че си ми е тръпка , а и си ги чакат близките ми. Голямата щерка преди време  ми хареса много домашния халат и понеже случайно се натъкнах на намаление на такива в Юска ѝ взех. Сестра ми ме светна, че Яна Панагюрище имат и пуловери, а не само хавлии. Взех от магазина дамски пуловер пак за нея, че има и имен ден покрай Коледа.
Миналата година подарих ваучер за спускане със зип лайн на мъжа ми, но беше за двама. Използвахме го лятото. Аз много се изкефих!
За големия внук много ще се затрудня, на 11 години е. Ще  ви чета с удоволствие!
 Благодаря за темата! Подготовката за Коледа и очакването ѝ  е повече от половината преживяване!
За големия внук - конзола или игра за нея

# 141
  • под тепетата
Благодаря, Twinklestar!  Гледам , че си има доста такива и предпочитам да не е пак нещо, което да го закове на стола.
За една девойка, която обича книжки и е на 2,6г съм избрала този фенер.
https://www.emag.bg/prozhektor-fener-za-razkazvane-na-prikazki-v … 9#product-gallery.

# 142
  • София
Прожекторът изглежда страхотно. Обичах когато бях малка да ходя в една приятелка и да гледаме приказки на стената, а аз имах от онези устройства с кръглите дискчета.

# 143
Като видях този фенер, се сетих че Фют имат книжки с фенерче. Някои от страниците са затъмнени и трябва да се осветят с фенерчето от книжката. Мисля, че е готина идея за подарък.

# 144
  • София
Благодаря за темата ! 
Обичам тази тема ! Обичам Коледа и празниците около нея !
Та да попитам - от къде да купя от физически магазин в София хубави и големи фото албуми ?

# 145
  • София
mamamia52, преди няколко седмици в мол Парадайс видях едни момичета да лепят снимки в един огромен албум в едно от кафетата. Може би в някоя от книжарниците там има.

# 146
Следващата седмица в Lidl ще има книжки с фенерче.

https://www.lidl.bg/p/detska-kniga/p10009456

Някой си беше набелязал светещият глобус от там, съвсем скоро го имаше послучай новата учебна година.

# 147
  • София
Благодаря за темата ! 
Обичам тази тема ! Обичам Коледа и празниците около нея !
Та да попитам - от къде да купя от физически магазин в София хубави и големи фото албуми ?

Аз купувах наскоро от Photohub на Витошка - луксозен, класически кожен модел, с място за писане между снимките.

# 148
Следващата седмица в Lidl ще има книжки с фенерче.

https://www.lidl.bg/p/detska-kniga/p10009456

Някой си беше набелязал светещият глобус от там, съвсем скоро го имаше послучай новата учебна година.
Deska 90 аз бях,мерси!
Тази година раничко го пускат,не очаквах! 🤔

Търсих книжката,но не я виждам в брошурата за следващата седмица.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 20:57 от believe_

# 149
Намерих  си пликчета за коледните сладки.
С кутии ще ми излезе много скъпо, понеже тази година (първа година в която ще правя) съм решила да правя промишлени количества и много хора, които съм решила да зарадвам. Търсих хартиени, но уви.
Ако някоя от вас се е натъквала на този тип хартиени ще се радвам да сподели

Общи условия

Активация на акаунт