🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 952
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Какъв е този календар за домашни любимци от ДМ? Има ли го вече?

# 166
Ейй 😍
Аз идеи имам за 3-4 подаръка, останалото ще го мисля в движение. Щерката е много голям фен на Хари Потър, в частност Хармаяни, и нищо не си харесвам. Сина и племенника искат игри за нинтендо, а племенничките са прекалено малки за да знаят какво искат
Здравейте! Следя темата в последните две години, но съм писала малко.
Относно Хари Потър - има нова книга от света на Хари Потър - Магьоснически алманах. Можете да погледнете, и аз съм фен и ще видя дали да не подскажа на някого, че много ще ме зарадва ако ми я вземе ☺️
Тази година и аз започнах от рано с някои дребни подаръци, едно за да не натоварвам бюджета наведнъж и второ че миналата година се чувствах като в някакъв логистичен център. Всеки ден идваха поръчки, чакане, опаковане, препращане за тези, които са в други градове.
До тук съм поръчала коледни лъжички от Алиекспрес, игри dobble с различни мотиви според интересите, книжки за Зайчето Питър (скоро бяха намалени), малко джунджурии за чорапчетата на децата.
По принцип си правим с всички малки символични подаръци в духа на Коледа, само за децата са по-големи. За тях обаче ще видя какво ще пишат в писмото.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 06:47 от FBID10211009317903503

# 167
Ейй 😍
Аз идеи имам за 3-4 подаръка, останалото ще го мисля в движение. Щерката е много голям фен на Хари Потър, в частност Хармаяни, и нищо не си харесвам. Сина и племенника искат игри за нинтендо, а племенничките са прекалено малки за да знаят какво искат
Здравейте! Следя темата в последните две години, но съм писала малко.
Относно Хари Потър - има нова книга от света на Хари Потър - Магьоснически наръчник. Можете да погледнете, и аз съм фен и ще видя дали да не подскажа на някого, че много ще ме зарадва ако ми я вземе ☺
Тази година и аз започнах от рано с някои дребни подаръци, едно за да не натоварвам бюджета наведнъж и второ че миналата година се чувствах като в някакъв логистичен център. Всеки ден идваха поръчки, чакане, опаковане, препращане за тези, които са в други градове.
До тук съм поръчала коледни лъжички от Алиекспрес, игри dobble с различни мотиви според интересите, книжки за Зайчето Питър (скоро бяха намалени), малко джунджурии за чорапчетата на децата.
По принцип си правим с всички малки символични подаръци в духа на Коледа, само за децата са по-големи. За тях обаче ще видя какво ще пишат в писмото.
Къде намерихте намалени книжките за Зайчето Питър?

# 168
От сайта на издателство Труд. Имаше намаление от 30% в началото на октомври на всички техни книги.
Миналата година имаше намаление и около черните петъци мисля, защото пак попълвах колекцията ни за Питър.

[/quote]
[/quote]

# 169
  • София
Свещите от Лидъл мисля,че са 3 вида.

Календарите за кучета и тези за котки ги има в сайта на ДМ.

# 170
Който си е набелязал да купува книги първи ноември е денят. Издателствата правят големи намаления по случай празника на Народните будители. Черен петък го пропускат.

В момента Orange имат кампания на Фют, купуваш четири книжки и плащаш за три. Специално на това детско издателство е много трудно да се хванат някакви намаления.

От сайта на издателство Труд. Имаше намаление от 30% в началото на октомври на всички техни книги.
Миналата година имаше намаление и около черните петъци мисля, защото пак попълвах колекцията ни за Питър.

[/quote]
[/quote]

# 171
  • София
От друга тема във форума почерпих снощи идеи за подаръците за семействата на сестра ми и на брата на съпруга ми, за кумците, за кумовете ни и за родителите на двамата ни зетьове. Винаги им подаряваме някакви кошници или кутии с лакомства и напитки (голям фен съм на "Дар от боговете"), но този път ще поръчам кутии с подправки. Имаше линк в темата за доволните от покупки към сайта "Щипка сол". Реших да направя поръчки и да взема различни миксове от подправки и миксове за напитки. Даже и за нас ще взема няколко бурканчета.
За приятелките ми пък ще взема да спретна микс за напитки ( видях, че има за латета, за кафе, за горещ шоколад - струва ми се добра идея) и за сладки. Цените ми изглеждат много прилични.
С един "удар" ще си разреша голяма част от чуденката.

Остават:
двете големи дъщери и мъжете им
тийнейджърката
близнаците на племенницата ми
племенниците ни
бабите и дядовците

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 11:11 от Fever Ray

# 172
Миналата година към подаръците на дъщеря ми бях добавила и настолна игра "Страната на чудесата", тази година мисля да й взема "Горда България". За племеника ми ще добавя фантастичен роман "Те, които говорят с мълнии", а за мен чакам новото издание на "Коледна песен", иска ми се и за мъжа ми да избера книга, която да му хареса... Някак, Коледа без подарък книга и чорапи не може Simple Smile
Вчера от Лидл взех и 2 сейфа-книги, не изглеждат зле.

# 173
От друга тема във форума почерпих сноще идеи за подаръците за семействата на сестра ми и на брата на съпруга ми, за кумците, за кумовете ни и за родителите на двамата ни зетьове. Винаги им подаряваме някакви кошници или кутии с лакомства и напитки (голям фен съм на "Дар от боговете"), но този път ще поръчам кутии с подправки. Имаше линк в темата за доволните от покупки към сайта "Щипка сол". Реших да направя поръчки и да взема различни миксове от подправки и миксове за напитки. Даже и за нас ще взема няколко бурканчета.
За приятелките ми пък ще взема да спретна микс за напитки ( видях, че има за латета, за кафе, за горещ шоколад - струва ми се добра идея) и за сладки. Цените ми изглеждат много прилични.

Остават:
тийнейджърката
племенниците ни
бабите и дядовците

Впечатли ме сайта "Щипка сол" и подаръчните им комплекти 😍
Имате ли представа колко грама са бурканчетата обаче, защото не успях да видя никъде.

# 174
Така се ентусиазирах за адвент календар за кучето от ДМ и като видях цената ми се отщя... Предвид съдържанието може би е оправдана (не купувам лакомства от там), но ми е някак еднообразно и ненужно да са повтаряеми и в такива опаковки. Може би ако беше една бисквитка, една пръчица и т.н. индивидуално опаковани щеше повече да отговори на очакванията ми.

И за да не е СПАМ - поръчах спално бельо за моите родители и за нас, а за останалите продължавам да се запасявам с продукти и рецепти за сладките.

# 175
  • София
Не знам колко грама са бурканчетата. Ще питам съфорумката, която ги похвали или направо ще пиша, когато дойдат.

Кучешкият календар си заслужава цената, но нашите любимци харесват лакомствата от ДМ и съпоставям с цените, за които им купуваме същите неща.

Ще съм благодарна някой да препоръча за нашите възрастни родители (около 80-те са) хубави, удобни и топли пижами, които да не са прекалено шарени.

# 176
За Щипка сол - погледнах 2 бурканчета  - сумак 55 гр. , BBQ - 50 гр.
В описанието пише най-долу.
Но на тези за напитки не пише нищо Sad

# 177
Като идея за по-възрастните (а и не само) рамка със снимки. От онези, които имат място за 5-10 снимки. И по-голям размер да са, че все пак са възрастни хора. Изкарвате няколко снимки на деца и внуци и така. Забелязала съм, че на такива неща най-много се радват.

# 178
Скрит текст:
От друга тема във форума почерпих сноще идеи за подаръците за семействата на сестра ми и на брата на съпруга ми, за кумците, за кумовете ни и за родителите на двамата ни зетьове. Винаги им подаряваме някакви кошници или кутии с лакомства и напитки (голям фен съм на "Дар от боговете"), но този път ще поръчам кутии с подправки. Имаше линк в темата за доволните от покупки към сайта "Щипка сол". Реших да направя поръчки и да взема различни миксове от подправки и миксове за напитки. Даже и за нас ще взема няколко бурканчета.

Остават:
тийнейджърката
племенниците ни
бабите и дядовците

Впечатли ме сайта "Щипка сол" и подаръчните им комплекти 😍
Имате ли представа колко грама са бурканчетата обаче, защото не успях да видя никъде.

От секцията им за продукти "Пакети" виждам това:
Нето:
Пакет: 95гр.
Буркан: 50гр.

# 179
+1 за снимки и календари с децата и внуците. Последните години даже сама с приятелка снимам децата в коледна обстановка и си вадя после. Нашите баби даже не ги впечатлява, че нас родителите ни няма 😅 добавям като идея и джобни календари за портмонето.

Хубави, плюшени, топли пижами и домашни комплекти пускат на Lidl, ако може да издебнете.

Като идея за по-възрастните (а и не само) рамка със снимки. От онези, които имат място за 5-10 снимки. И по-голям размер да са, че все пак са възрастни хора. Изкарвате няколко снимки на деца и внуци и така. Забелязала съм, че на такива неща най-много се радват.

Общи условия

Активация на акаунт