💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 791
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Sunshine state
Между Румен и Момчил е имало конфликт, кратък, но не е заснет.
Нещо не са се разбрали алфа мъжкарите.
То няма как да е не е бил кратък, имайки предвид умствения капацитет на единия и на другия - Момчил му е затворил устата с две-три думи и Румбата е останал в недоумение какво аджеба се е случило. Физиономията му е била нещо като вчерашната след битката:

# 1 546
  • При семейството си
Да, това с плочките на Виолета е голям гаф. На 100 кадъра се виждат. И да е презаснемано, поне се постарай декорите да ги нагласиш максимално реалистично.
Да не говорим, че е редно да измислиш начин, да сведеш необходимостта от презаснемане, преиграване до минимум. Хубаво монтажи, но малко по-професионално.

# 1 547
  • София
Виолета също разбра как да хвърля топчето, преди Радо да стигне до пъзела, не е било това причината. Ако искаха да ни измамят, щяха да съборят всичките и плочки и нямаше да разберем. Нещо са презаснемали, в стил Мирела и Алекса и изгубените записи, затова не им е пукало особено за детайлите. Очевидно не го крият, имаше поне 10 кадъра с плочките на фон, не е един пропуск.
Да разбра, но е било вече много късно. Радо е завършил вече и даже е имал време да отскочи до слънчака за бърз обяд. Просто обаче на екран не изглежда никак добре, когато един участник отнесе другите със прекалено много голяма разлика. Не е първият (нито последен) подобен случай, просто се опитват да вкарват някакъв съспенс поне до следващите реклами: инак при презаписването не се променя победителя (обикновено!). На отборните битки е по-лесно заради многото повторения да се замазват разликите, но на една така игра ако единият завърши пъзела, а другите са още на средата на плочките, някак си няма да изглежда ОК.
От друга страна наистина не знам дали не им пука за детайлите или просто толкова си могат монтажистите. Тази година съм забелязал, че нивото в това отношение е много по-ниско от предишните

# 1 548
Какво си е признал Дани, че нещо съм изтървала явно ?
Че е мастурбирал. Което си е нормално.

# 1 549
Почти съм ви изчела, но преди да приключа, да си кажа за снощните битки.
Много ми харесаха, а това, което най-много ми хареса в тях, е, че... пообъркаха плановете на продукцията. 🤪
В първата битка Руменчо не трябваше да отпада според мене, а Крум. Затова махнаха пъзела, с който завършва по принцип тази битка, и го замениха със... знаме. Знаем какъв виден пъзелист е Румен. 🤪 За да се подсигурят, метнаха едни 30-килограмови вериги на врата 30-килограмовия Крум (каквито не е имало никога досега). Плуването си е бонус в тази игра. Явно не са предполагали, че Руменчо ще мята топките, все едно ги подхвърля на кучето в парка... Все пак той завърши втори (след Васил) на първата битка на Загубените (по Никол, която се определи като "последната загубена" 😁), на която също имаше компонент "точност" (целеха някакви цилиндри). Така бушменчето ни, Дяволче 😎, се спаси, но стана ясно, че е бушон за... продукцията.
Изгубеният по трасето пъзел се оказа във втората битка, на която, за ужас на продукцията, една от пешките взе, че победи царицата... на сеира.
Досега Димо обявяваше в началото на битката кой ще получи номинационен глас (или два), кой имунитет, а сега го направи след края на играта. Което означава, че ще има наказателна акция за влезлия в (Из)Чистилището (да се чете като "мястото за изчистване на неудобните). И аз не вярвам, че това ще бъде Гладиатор... те телефон нямат...

# 1 550
Самият факт, че наричаме Румен Мудев, а не Радев вече, сам говори....Бербер щял да става, ма майкоооо. До нас има поне десет гаражни бербера, всеки втори такъв се барнал. Много ми е смешно туй берберство.

Има си причина да му се измислят различни имена – когато напишехме двете му имена, автоматично се триеха всички коментари заради Оригинала.

# 1 551
А защо изобщо водещите го наложиха с двете му имена, за да е по интересен ли? Щото той си е само един Румчо и със и без фамилията.

# 1 552
  • SF
Заради съвпадението.

# 1 553
  • софия
Заради съвпадъка с президента.
 Гатьо е направил алергия от мъховете по дърветата. Снощи го обсъждаха на лайва.
 По анкетата, не гласувах за никоя от трите изборени девойки.  Ана Мария изобщо не съм я гледала. За мен най-безумно представилата се девойка е Стейси. Уонаби граничарката. Дойде, заби глава в съоръженията и си тръгна и за краткия си престой си нямаше идея нито къде е, нито защо е, нито коя е. Да не говорим за ония пич, дет си беше бил камшиците и го намерили във Варна. Та Мани и Никол изобщо не бих ги сложила в тази класация.

# 1 554
  • София
Ура, Румен вече го няма, напрягах се много, за да разбера какво казва, нямам намерение да гледам подкаста с него. Щял да влиза в Ол Старс, дооообре. Браво на Радо - не ми е любимец, но ги разби двете отшелнички. Странно ми е това с плочките на Вили, но не смятам, че някога ще получим адекватен отговор от тази продукция. Чудно ми е как ще се развият нещата в "Светлището", какво ще стане с Ива, да не отписваме още гладиатора, който ще отиде там.                    Много ми е кофти за Гатьо, пак се е подул,  защо не направят нещо по въпроса, безотговорна работа. Забравих да похваля Мастагарков и Крум, напълниха ми душата! Hug

# 1 555
  • София
Реших да включа да разбуня допълнително духовете тук сега с няколко скандални разсъждения (не са мои, а събрани от различни източници) относно събитията досега:
1. Продукцията е знаела за телефоните(повече от 1) още от ден едно. И това не е първи подобен случай, и в предишни случаи е имало такива, но оставени без реакция, но сега ще го чепкат докато не омръзне на всички

2. Още в самото начало е имало голям проблем защо Момчил е при старейшите, а не при младите. Ние всички знаем причината, но и на някои участници им е светнало още тогава, и това в последствие е торпилирало много планувани начални сюжетни линии

3. Амазонките са били предвидени да бъдат в малко по-различен състав и да станат с времето най-силното племе (подобрена комбинирана версия на жълтите от предните два сезона). Само че нещата са утекли и по вина на играчите и заради самата продукция и нейната пословична некадърност, и сега Ловът на Вещици вече започна. Тук бих казал много жалко, защото аз щях много да се изкефя ако планът беше сработил. Щеше да си струва да се види едно такова силно племе доминирано от женска коалиция.

4. Забраната за подкасти на отпаднали уастници е именно заради тези последни събития, които ще имат още развитие. Разбира се, тази забрана не е за всички и още има надежда някои (по-послушни) да се появят следващите седмици.

5. Имало е страшно много напрежение между участници(с изключение на богопомазани такива) и продукция: относно условия, контузии, правила или липсата на такива. Разбира се ИВ не е демокрация, и провинилите се са били подобаващно наказвани със едит, а други директно на чистилище. Наказателният едит за най-важният участник този сезон: Момчил вече започна.

6. Този сезон наистина е имало хонорари за някои от участниците, за което се е разбрало от други и това е породило допълнително напрежение

7. За All-Stars също се заформя скандал с хонорарите, защото на някои вече са предложени такива, а на други не. Инак е бил предвиден като най-епичният сезон изобщо и да се провече извън България. Но така както вървят рейтингите стремглаво надолу, вече не е толкова сигурно ще такъв сезон изобщо ще има

Имам и още, но те касаят разпадането на племената и победител, така че ще съдържат спойлери, затова няма да са тук и сега

# 1 556
Bilyana14, много съм съгласна с твоето мнение. И аз така ги виждам нещата. Само където вариант А за финалист не успя да се спаси и сега трябва да почват да вардят вариант Б. Те синята четворка са ясни, че са си пазени. Амааа схемите за вариант Б тепърва започват, то иначе на финал ще трябва да гледаме битка на участници от едно и също племе .😉😁

# 1 557
  • София
Аз днес бавно загрявам. Кой е вариант А, Руменчо ли?
И защо е бил голям проблем Момчил в старейшините, за кого? Надали случайно се е паднал там?

# 1 558
На Гатьо сигурно се е паднала онази докторка дето на Моника ѝ обясняваше, че има лека контузия и да спре да вика от болка. Нищо, че после се оказа счупване. Да му се не види, всеки си има праг на болката и вместо да я успокои и да ѝ каже, че ще ѝ бият обезболяващо, тя я изкара лигла. Та, горкия Гатьо.

# 1 559
  • Пловдив
Аз днес бавно загрявам. Кой е вариант А, Руменчо ли?
И защо е бил голям проблем Момчил в старейшините, за кого? Надали случайно се е паднал там?
Васил е по-големият брат.
И според правилата на разпределение следваше той да е при Старейшините, а Момчил при Изгубените.

Общи условия

Активация на акаунт