💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 788
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 540
Димо каза кой колко килограма дърпа на варелите:

Вики - 30кг
Момчил - 45кг
Гатьо - 50кг
Мастагарков - 50кг

При условие, че Момчи и Гатьо не са яли, а Мастагарков бе болен има някакъв резон в победата на Вики, но пак е съмнително.
Последната битка бе направена за мъже, как да пратят Вики там.
Добавям и че 60% от килограмите, с които са влезнали, а те отслабнаха. Гатьо спомена, че 70 и няколко е излезнал.
Като пуснаха ръкохватките на Гатьо и на Мастагарков минаха със светкавична скорост, счупиха стъклото и то продължи да пада. На Момчи падна цялата структура. А при Вики се получи това

# 3 541
  • София
Според мен на Вики са ѝ сложили едни 10кг, за да може да спечели битката и да не ходи на другото трасе. Започвам да си мисля, че и тя си има някои  жокери в продукцията, така смело каза, че иска да ходи на елиминации.

# 3 542

Ще се самоцитирам, защото не ми се обяснява повече и се въртим в безсмислен кръг:
Продължавам да твърдя, че щом някой от мъжете е номиниран от жена, той смята това за зверска наглост и започва да търси обяснения и отмъщение! Ето че и Момчил направи същото, явно не е така уникален колкото се иска на повечето.

Ама защо мъжете ??? Те повечето участниците независимо от пола са така. Дени орева орталъка . Виолета не спря да бълва змии и гущери и дори със собствената си дъщеря не се сбогува при изпращането в чистилище. Дребното и Радосвета не спряха да мрънкат, колко нечестно е това дори прехвърлиха топката на близначката. А Мудева само защото беше даден глас срещу нея не спря да намила ,как Момчи бил бъркал в главата на ГатЮ. Единствените които без гък си поеха номинациите са Васко, Момчи и Теди.

# 3 543
  • София
Стана ясно, че Момчил е имал възможност да се спаси и да изпрати някой друг, вместо себе си, но не го е направил. Не го беше страх от битката, стана му обидно от квалификациите на Мудева. На всичкото отгоре, не той започна разговора, тя непрекъснато му намилаше и го питаше защо мълчал.

Къде е станало ясно това? Ако имаш предвид това, което каза, че не е взел гласове, мисля, че имаше предвид след победата на капитанската. Тогава му предложиха грошове и два допълнителни гласа и той отказа. Не мисля, че на този съвет са ми предлагали нещо.

# 3 544
  • Другата България
Те другите участници ВЕЧЕ започнаха да обвиняват/засега уж негласно/ Момчил.
Започна се с Мартин, а Мастагарков /който има най-много явни шмекерувания/ директно първо снощи с краката, после с ръцете....това рано или късно ще “влезе в употреба“. Ще се върнат и на онова с гредите в морето, и на ланския сняг....не случайно писах в началото, когато Мартин подхвърли онова с крака, че внимателно ще следя битките. Е, не успявам, но вече е ясно какво следва. Само се чудя кога ще е, преди последни 10, или след това. Защото от ден едно Joy съм заложила, че сините ще са всички в ТОП10.

# 3 545
  • София
Димо каза кой колко килограма дърпа на варелите:

Вики - 30кг
Момчил - 45кг
Гатьо - 50кг
Мастагарков - 50кг

При условие, че Момчи и Гатьо не са яли, а Мастагарков бе болен има някакъв резон в победата на Вики, но пак е съмнително.
Последната битка бе направена за мъже, как да пратят Вики там.
Добавям и че 60% от килограмите, с които са влезнали, а те отслабнаха. Гатьо спомена, че 70 и няколко е излезнал.
Като пуснаха ръкохватките на Гатьо и на Мастагарков минаха със светкавична скорост, счупиха стъклото и то продължи да пада. На Момчи падна цялата структура. А при Вики се получи това

Ами нормално е, по лек и е варелът. Не виждам конспирация. При подобни игри, жените са по издръжливи. И на болка. Тя си каза Вики, че кръстът и е слабо място и, че ще се напасне, за да го щади.  Нямаше тук измама.

# 3 546
Скрит текст:
Стана ясно, че Момчил е имал възможност да се спаси и да изпрати някой друг, вместо себе си, но не го е направил. Не го беше страх от битката, стана му обидно от квалификациите на Мудева. На всичкото отгоре, не той започна разговора, тя непрекъснато му намилаше и го питаше защо мълчал.
Къде е станало ясно това? Ако имаш предвид това, което каза, че не е взел гласове, мисля, че имаше предвид след победата на капитанската. Тогава му предложиха грошове и два допълнителни гласа и той отказа. Не мисля, че на този съвет са ми предлагали нещо.
Момчил можеше да се запъне за това, Мудева да наследи капитанството (даващо 2 гласа на нея, знаеки, че 100% ще са насочени срещу него) и да поиска гласуване: той+Гатьо+Теди срещу Мудева+Оряшкова = 3:2 гласа и щеше или той да е пак капитан, или пък да е Гатьо.
Него не го е страх от номинациите, даже нали първото обвинение на Румен срещу него беше след като двамата на басейна обсъждаха и Момчил каза, че нямал против пак да ходи на битката, защото бил сигурен, че ще се върне, а Румен обясняваше, че всички жени били заменими..
Проблемът дойде от нейните обвинения и начина, по който ги формулира, без да може да аргументира с нещо, ами просто повтаряйки димите, дето й втълпяваше Румен.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 17:24 от cool_style

# 3 547
  • София
Аз не отричам, че имаше как да се запъне, а че на съвета не са му предлагали нищо. Което ме и озадачи, при 200 гроша доста неща можеше да му предложи Ралица. Ама явно продукцията хич не го харесва и се притесняваше да не вземе да откаже...че нали тезата е, че го е страх 😄

# 3 548
  • София

Вчера ви отговориха на този въпрос: Виж по-долу.
Скрит текст:

Добре, че грошовете са изключително важни и могат да ти дадат голямо предимство... Обаче май някой трябва да припомни на Ралица, кой от амазонките ги има и евентуално да се сети да му даде я някой глас ,я нещо друго...

П.с. от първо лице знам, че той нямаше да ги използва, но все пак...
Когато видите постове от Ковид, трябва да четете много внимателно Joy

# 3 549
  • София
И кога ще е битката м/у Никол и Виолета във вторник ли?

Да. Досега поне винаги са били във вторник.
Но ако в понеделник е разформироването на едно от племената, може тази битка и да е преди или след териториалната и да имаме пълните състави на двата нови отбора за старта на фаза 2.
Въпреки всичко си мисля, че ще е във вторник.

Относно Вики и играта Херкулес.
Според мен Вики там би се справила чудесно. Със сигурност по-добре от Гатьо и Мастагарков, защото е по-лека и е маймунка. Не знам само с коването как би се справила, но щеше да трупа методично преднина и все щеше да забие някак си два пирона.

# 3 550
Съжалявам, че ще Ви върна на сезон 2, тогава не бях активна тук и не съм запозната с подробностите много, не следях и така предаването (сезон 4 ми е фаворит), но доколкото успявах да гледам Милен винаги оставяше добро впечатление в мен, харесвах също Боби и Ваня. Плуваше, беше силен, редеше пъзели, като цяло вкарваше мисъл в игрите, много от играчите го обявяват за комплексен играч. А тук виждам, че доста от вас го обявяват за незаслужил победата, на какво се дължи, може би нещо съм пропуснала?

# 3 551
  • София
Просто мина между капките.
Но да кажем социално си изигра много добре картите.
Не ми хареса злобата с която нападна Ваня и я очерни така брутално на последния съвет с която я срина буквално.
Загуби доста битки, а всъщност не си спомням да е имал елиминационни дуели изобщо.
Иначе да, беше комплексен, добре и физически и на пъзелите.
Но най- не ми хареса на полуфинала, когато подсказа на Боби как да си нареди пъзела и така прецака Ваня, иначе финалът щеше да е между Ваня и Милен.

# 3 552

Вчера ви отговориха на този въпрос: Виж по-долу.
Скрит текст:

Добре, че грошовете са изключително важни и могат да ти дадат голямо предимство... Обаче май някой трябва да припомни на Ралица, кой от амазонките ги има и евентуално да се сети да му даде я някой глас ,я нещо друго...

П.с. от първо лице знам, че той нямаше да ги използва, но все пак...
Когато видите постове от Ковид, трябва да четете много внимателно Joy

Лично аз чакам повече коментари от Ковид и dido2k

# 3 553
И за мен Милен не е лош играч. Не ми е любимец , ама на мен от сезон 2 са ми само Вайс , Любо и "Майонезата". Но Милен си беше един от добрите играчи в сезона според мен. И много рядко танк и дългуч като него има и други качества. А той си има. Ще видим тази вечер как ще се представи срещу много ,много силен противник. Но според мен тазвечерната битка не е за танкове. Тя си е по скоро за " маймунки ", както Ванчето казва.😉😁  Тези сто и кусур килограмови мъже на тези маймунски препятствия и баланс не ги виждам. Гатенцето вчера я овековечи тази битка, ама днес може и да гледаме част 2 на най- смешните битки в ИВ.😜

# 3 554
  • София
Лично аз чакам повече коментари от Ковид и dido2k
Ето един:
Разбра се, че РР бил кастнат и влязъл в игрите с профила и winner едита на Слипа от с4. Scream
Обаче изглежда са го видели колко е добър в игрите (особено №2 и №3 за влизане при изгубените), и бързо-бързо са го понижили в ранг. Joy
А довечера на битката дано да издържат конструкциите, че тия мъжаги са по 120-130 килограма всеки JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт