💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 920
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 585
А, сетих се нещо, сигурно вече сте го изкоментирали на 100%, но и аз да кажа, че съм смъртно обидена на Нова за това, че не пуснаха участниците при Неделчо, Туджаров и етц., за са направят толкова тъп подкаст. Точка.

# 3 586

Еми аз пък изобщо не разбрах, че Момчил каза на Албена да ходи с гордо вдигната глава заради постъпката си. Светът не е черно-бял, всеки си има и хубавите и лошите страни. Ситнилска е сгрешила като е нарушила правилата и е вкарала телефон в играта, но преди това е гладувала с тези хора (определено не смятам показаната контрабанда за достатъчна да ги държи сити), били са на битки, показала е и добри черти от характера си, все неща, които да ѝ спечелят уважението на съотборниците ѝ и които да ѝ дават поводи за гордост. Понесла си е наказанието: излиза от играта, ще отнесе сума обиди и коментари, от хора, които не я познават. Най-малкото, което могат да направят познатитв ѝ в този момент е да ѝ припомнят, че има и с какво да се гордее.
Не е като да е убила човек в крайна сметка.
Иначе аз си харесвам много Момчил, но това не ми попречи да се издразня, когато взе да се обяснява как е щял да бие Виктория и как нейните килограми били по-малко в битката. Не ги одобрявам тези коментари, но не са и достатъчни, че да ми развалят мнението за него.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 19:15 от bubanka

# 3 587
  • София
Diavolo,
благодаря за гифчето

Следят ни анкетите, а и след тези реакции във фейса. Wink
20+хиляди реакции във фейса ; а за 20 часа подксата с него е гледан от 39хил
Ти остави, ама по всичко личи, че продукцията са го пропуснали в началото каква златна мина е бил. И сега май много съжаляват, че не са му сложили щит и да го оставят поне до финалната седмица.
Аз ще следя рейтингите, да видим с колко ще паднат от следващата нататък

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 18:52 от dido2k

# 3 588
  • Другата България

Момчил: Нали искаше да съм пич... нали искаше да ми чуеш мнението. Слушаш сега, слушаш сега...
Мудева: Момчи не се изразяваше така рязко, докато Румбата ми беше гръб... 🤨

# 3 589
  • София
Добре, че поколението е подсигурено... 😉
Гъ*Ъ, Димо, гъ*Ъ 😀

# 3 590
  • София
Е, ако наистина са забравили да кажат на Гатьо как е детето му... Нямам думи.

# 3 591
  • София
Никога не съм докладвала някого заради мнението му в тази тема, не бих го и направила. Спирам да чета като се почнат обидите по някого, прескачам 20 страници и пак се включвам.

Обаче наистина се прекалява с този Момчил, каквото и да стане той е виновен. Разбирам да се упреква, че се е радвал по-бурно от нужното или че е хванал с ръката, но че Албена е вкарала телефон, пак Момчил виновен... Това вече е търсене под вола теле. Че и се продължава с квалификации какъв бил в истинския живот, как и той щял да вкара. Това е игра и той го осъзнава, че животът продължава.

Може да го харесвам, но ако пак хваща с ръката, когато не е позволено, отново ще напиша, че е трябвало служебно да спечели другият. Всеки има и добри и лоши страни.

Чакалчето и Жоро се допълват много добре. Миналата година сам не му се получаваше толкова, но сега двамата имат много хубава енергия и ми допадат подкастите им. Весели са и наблягат и на физическата част. В НадкасТ пък са по другата част повече и така са ми интересни и двата подкаста.

# 3 592
  • Sofia
Аз също смятам, че на съвета не са предлагали на Момчил да си купи гласове, най-малкото защото Гатьо трябваше да е вън. Че нещата бяха предрешени беше видно още предната вечер, при разговора му с жената и децата. Омаскаряването на Момчил започна още от играта с въртящата люлка, сега просто набира скорост. Не знам защо е неудобен на продукцията, която всячески се стреми да го дискредитира и разклати, в името на крайната цел - отстраняването му. Затова трябваше единственият човек, който го подкрепяше на100% да напусне. Така, че не мога да повярвам че са му предлагали да си купи гласове на съвета. Ако имаше такава възможност съм убедена, че щеше да се възползва и сега щяхме да се радваме, че елементарната Мудева е вън. Но не би, Гатьо напусна, Момчил остава сам. Сценарият върви по план, дано Мудева и клакьори са доволни!

# 3 593
  • Другата България
Е то се каза защо е неудобен - защото е имал наглостта да говори, да негодува, да иска по-добри условия, безопасност.....все такива, “дребни“ неща.

# 3 594
  • София
Diavolo,
благодаря за гифчето

Следят ни анкетите, а и след тези реакции във фейса. Wink
Ти остави, ама по всичко личи, че продукцията са го пропуснали в началото каква златна мина е бил. И сега май много съжаляват, че не са му сложили щит и да го оставят поне до финалната седмица.
Аз ще следя рейтингите, да видим с колко ще паднат от следващата нататък

Но пък реагираха все пак и виж само колко много синхрони му дадоха... Макар и постфактум.
Предполагам, че са правили целия монтаж отново и са го превърнали в абсолютно главен герой, въпреки че не достига и до фаза 2. Няма такъв аналог за мен в историята.
И голям минус за пореден път за специалистите им (редактори и психолози), че не са преценили там на място.
Голям минус и с Цецо, там пък така олекнаха, че може да се каже, че им отиде и сезона...

# 3 595
  • София
Мари_Мар, преиначаваш думите. Няколко пъти той каза, че всеки прави грешки, за никаква достойна постъпка не е ставало дума. Понесла си е последствията и толкова.
Аз също смятам, че правилно я изгониха и Ива трябваше да лети с нея веднага.

Не съм писала това и не съм му слагала думи в устата, но за да посъветваш някой да ходи с гордо вдигната глава, след като е направил нещо нередно, какво означа - че го смяташ за достойно, няма от какво да се срамуваш,  трябва да се гордееш.

# 3 596
Въх, ако Мудева беше при сините...щеше да види "рязко говорене". Жива и с парцалите щяха да я изядат! А горкият Руменчо щеше да го играе подстриган  храст!
Едно, обаче,  е сигурно - такива вресливи и с въздух в междуушието се работят точно така  - с тихо и бавно говорене. Нищо не ги вади толкова от кожата им, колкото това.

# 3 597
  • София
Момчил се разстрои от думите на Мудева, че е лицемер, въпреки че Румен преди това също го бе казал и той не реагира по същия начин. Момчи й каза, че не може еидн ден да го нарича, че й е брат, а след това да го нарича лицимер. На всички е видно, че тя се промени след влизането на гаджето й. Тя така се навива сега, че вече очаквам и самата Оряшкова да й каже да рестане. Дано де, че това мълчание на Оряшкова, която иначе много харесвам, страшно ме дразни. Теди си е малчаливка, но тя твърдо е зад Момчил. Но при нея има една съпричастност към момичетата, с които за заедно от ден едно и за това не можа да гласува за Мудева. Но и това ще й се наложи вече следващия път.

Ситнилска и Ива си платиха, не мога да кажа, че съм се разочаровала от тях. Силни жени са, Ситнилска е влязла с пълното съзнание за евентуални последствия, Ива е млада, изкушила се е и си плати. И двете ми се струват добри жени.

Също и Мастагарков - добродушен и наивен, малко глуповат и все искащ да се докаже, с което прави много грешки. Лесно манипулируем. Но за мен си е добър човек, за разлика от Виолета, Дунев, Елвиса, а и май и Дени.

# 3 598
  • Sofia
Аз бях тази, която писа, че РР се хвали, че е правил секс във формата.
Напълно нормално е двама млади, които са във връзка да правят секс. Ненормално е да парадираш, кога и къде си го правил. Ми то на тоя принцип да бяха го направили пред камерите, та всички да го видят, то, кво толкова!?

# 3 599
Аз бях тази, която писа, че РР се хвали, че е правил секс във формата.
Напълно нормално е двама млади, които са във връзка да правят секс. Ненормално е да парадираш, кога и къде си го правил. Ми то на тоя принцип да бяха го направили пред камерите, та всички да го видят, то, кво толкова!?
Ти па се сети кога да дадеш тая идея. Като си замина РР
Ако се беше сетил за това нЕмаше кой да го мръдне от предаването. Номер 1 за всички времена щеше да е. Ама откъде толкова акъл

Общи условия

Активация на акаунт