💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 836
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря за новата тема! Чудесна, както винаги!
Момчил яко комплексира РР.

# 106
Румен не знам в какви филми влиза, ама вярно разбираш, че има дъно, чакъл, миньори и после той.

# 107
  • Sofia
Не Момчи, не си прав, Муньо не е индивидуален играч, той е един елементарен и много злобен мрънкач! Пълен смешник!

# 108
  • София
Мария е много читав човек, какви хубави думи каза на Момчил.

# 109
  • Някъде в Матрицата
Много е забавен ОнзиЗарадиКоготоТрият. 🤣🤣🤣
Малко "на ти куклите, дай си ми парцалките".

# 110
Хахаха, Мартин подхвана и Мастагарков по старата схема, по която преди това подхвана Виолета и Моника. Опасен тип!

Горката Мудева! И годежен пръстен си размениха с тоя тип. Има да пати това добро и красиво момиче!

# 111
  • София
Да, Гарганела. И аз така мисля, че е тактика.

А Румен Радев има нужда малко от центровка. Корицата на темата ще му помогне. Wink А може и да не може, да е мисия невъзможна, хах

# 112
Хахаха, Мартин подхвана и Мастагарков по старата схема, по която преди това подхвана Виолета и Моника. Опасен тип!

Точно! Старата песен на нов глас. Сега разбирам, защо вече не са близки двамата.

# 113
  • На Изток от Рая
Няма да се учудя двамата след време да са на елиминационна с Момчил и Мудев да замине към вечните ловни полета

# 114
Горката Мудева! И годежен пръстен си размениха с тоя тип. Има да пати това добро и красиво момиче!

# 115
Намерили са се двамата. Лика-прилика.

# 116
Дяволо, благодаря за темата и корицата.

Тази флегма да се маха.
Дунев беше покъртителен.
Изобщо, това което предстои ще е в дълбините на продукцията.
Калоян, Дунев и Крум няма да ми хареса да спечелят. Всеки друг е добре дошъл.

# 117
Мудева трябва да бяга с 200 от този. Як страх го тресе от Момчил. И като се сетя колко ми беше жал за него.
Много искам да го върнат на Чистилището. Ей така само за да му видя физиономията

# 118
Малееее Мудев наистина голям злобар, чак приятелката си и Оряшкова захапа че били говорили с Момчи. Той в ред ли е тоз човечец? 🫣🤨🙄🤯😵

# 119
Ето за този Винету говорих. Туджаров, Неделчо и Ванче, харесва ли ви? Не е важно само да си добър в игрите на терена. Трябва да носиш и човешкото отношение в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт