💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 507
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 195
Мале, как гледа РР. 😅

# 196
Седя днес и се смея с глас.  Отново се повтаря за “ мъжка дума”. Троянски кон щяло да бъде Цвети. Боже! Какво толкова мисли и крои стратегии този Крум. Три на двама са. Избират си там капитан Крум и готово. Какво толкова го мислят не разбирам.
Ето тука трябваше да изкарат амазонките Гатьо на капитан и той щеше да се раздаде супер много за тях. А РР под всякаква критика. Как не виждат, че за нишо не става.
Тайно се надявам да имат лоша седмица и да видят що за стока е той.

# 197
  • ПАЗАРДЖИК
За първи път виждам единна група от жени, която да я разединяват драми между мъже! Според мен жените гласуваха за Румен, за да се кротне!

# 198
  • Sofia
Нищо не му харесват на Винету жените, ама е някаква необмислена солидарност към коалицията/Мудева.

# 199
  • софия
Е, те си падат по злодеите повече. Wink
Насреща да бяга не може да стигне злодеите. Мисълта при него е бавна, за сметка на това, което излиза през устата.
 Вили направи невъзможното. Радо заговори, като човешко същество.😀
 Мишо пак с разцепи с тактика, хахах. А Калоян с този троянски конник изби рибата.

# 200
  • София
Простете невежеството.. от къде тръгна това с Винету?
За жалост започна като сравнение между външния вид на Румен и представители на коренното американско население. Намирам го за расистко, Румен има много недостатъци на характера, за да се свеждат нещата до това.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 23:26 от La Vikinga

# 201
Простете невежеството.. от къде тръгна това с Винету?
Някой тук го оприличи на:

/Гойко Митич-неизменният главен индианец във филмите на DEFA! Баба ми го обожаваше! /

# 202
Абе може ли някой да ми припомни колко победи има Мудев ?
Ковид, недей, че това ми е болната тема Simple Smile Мудев явно забрави къде беше, че не победи там, че от добра воля го вкараха в играта...... И така. Важното е, че той си вярва.

# 203
  • BG-DE
Нищо не му харесват на Винету жените, ама е някаква необмислена солидарност към коалицията/Мудева.
Ами да нали е мъж на жена си 😂😂😂

# 204
Мъжката дума вече е уговорка.
Калоян е голяма мижитурка.

# 205
Хареса ми Рълев  на гласуването за капитан!

# 206
  • София
Все повече ми допада Рълев, а Калоян полека отива надолу към Румен

# 207
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Казах, че Калоянчо си е гаднярче и подличък и младежа напълно оправда думите ми. Рълев е нива над него, много жалко, че все той е на пангара, явно най ги е страх от него.

# 208
  • София
Калоянчо, не така остро към моя фаворит, защото той е в неизгодна позиция от първата си минута в това предаванце, и може да разчита само на себе си (и не защото така е избрал, напротив, всячески търси коалиционни партньори). Така, че, той не се представя за нищо, което не е.

# 209
  • Брюксел / София
Крум му стана тягостно, че Рълев не му ходи по гайдата. Та даже и Калоян, който има сумарно две сиви клетки, си мисли, че е умен.
Изключително ми харесва Рълев, държи се много достойно, силен играч е и се надявам да стигне далеч.

Общи условия

Активация на акаунт