💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 620
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 270
Не мога да насмогна тая вечер.
ТОП тема, Дяволче!

Започнах да се радвам на Радо и непукизма му спрямо Виолета Joy

# 271
  • София
Играта едва ли ще е много дълга, защото скандалът сигурно ще е поне 30 минути, а нали и извънреден елиминационен дуел ще има.
Не е ли директна дисквалификация. Не знам колко е правилно да оставят дисквалифицирания първо да се бори за територия и после да му кажат: "благодаря за помощта, можеш да си ходиш".

# 272
Не чувам Вожда да дирижира, да наставлява за по-успешно изпълнение, та да потръгнат. Апатията му е тотална.

Оряжкова му взима ролята.

# 273
  • На Изток от Рая
А кой предложи да махнат Оряшкова? Мудев или Момчил

# 274
Румбата на 100% ще обвини друг че не са се справили

# 275
Момчил беше.

# 276
Момчил. Той каза, че с Румен могат да носят Гатьо всеки ден от седмицата.

# 277
Ситнилска е железна в носенето. По-силна от Вожда 😝

# 278
Румбата на 100% ще обвини друг че не са се справили
Как друг! Момчил е виновен!

# 279
  • Другата България
Аз гледам на запис. Вероятно ще е дългичко, ама си водя записки. Blush
“Добро“ начало. С поредното осмиване на поредния мъж от страна на Виолета, съвсем ....непринудено /да не кажа друго/ подкрепено от НиколЧЕ, съчетано с искрения ѝ смях. Вероятно смешките ѝ са много....смешни. Погледът ѝ към Радо, когато му обясняваше как “говори против жените“... . Поредния опит за манипулация, обаче този път неуспешен.... ей това е пример за жена, която владее социалната игра до съвършенство. Обаче ми хареса Радо как се измъкна и ѝ даде отпор, тя изобщо не очакваше. Много грозно беше това с “Цецко“.....
Поредната драма на Старейшините дори не заслужава коментар, отново обяснения от рода на “ти на мене, аз на тебе, ама защо така бе Миме, пардон, Мастагар“. Усещам започващо напрежение между Мартин и Мастагарков. Началото на края явно.
Много правилен обзор на Момчил за Мудев. Обачеее, разговорът между семейство Мудеви - безценен! Страхотно, невероятно, браво! “Страхотно“ отношение на мъж към жена си, към останалите хора, към поведението на индивида в обществото. Точно така се прави. Его, абсолютно его, типично поведение на човек, който иска да е алфа мъжкар, и което е по-лошо - вярва си, че е такъв. Знаех си, че това е най-подходящият играч, който да ми е фаворит в този сериал. Култово - Мудев - “Аз не искам капитанът да се държи като адвокаТИН“. Мудева - “Момчил иска да покаже някаква доблестНОСТ“. “Гатьо ни влиза в тоналносТА“. Харесват ми тези хора, мисля, че са се намерили, пожелавам им да се държат все така заедно.
Гладиаторите. Калоян - “Предложението на Крум Цвети да стане троянски конНИК е добро“. Аз съм съгласна. Стратегията на Крум е ок, стига да могат да я осъществят. Продължавам след малко, извинявам се, че съм назад, но....

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 22:21 от Merri_An

# 280
  • Варна
Момчил

# 281
  • София
Момчил беше.

Ако е Момчил го е направил от чисто его, понеже тя не гласува за него за капитан

# 282
Ива почти нищо не носи. Вижте как постоянно цялата тежест е в Момчил и жилите са му излезнали и той е най-напомпан.

# 283
Гатьо се зарови от срам

# 284
  • София
Румен какъв капитан е, гласът не му се чува. Всичко е само за престиж и два гласа.

Общи условия

Активация на акаунт