💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 483
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 345
  • На Изток от Рая
Хах, оригиналният РР, нашият явно е менте, тоз Димо значи😀

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 22:24 от Countess_M

# 346
Много неприятен сезон,много жлъч,много негативизъм ,прелива направо ,и тука в темата ...

# 347
  • София
Откъде дойде това за елиминационна битка някой ще ми обясни ли?

# 348
Вместо Гатьо Оряшкова, дори и Мудева вместо Момчил. Или само жените.
ако бяха само жените сега щеше да се коментира само това - как може жените да мъкнат тежести, а мъжете да си почиват.
Ама ако яха само жени, вече щяха да се пренесли една друга, че са леки 🙃

# 349
Браво на Мартин.
Мастагарков се издъни тук. Трябваше да гласува за Марто. Марто после щеше да му върне жеста и да са 3 на 3. И при равенство Марто щеше да го избере после.

Те нали с 5, няма как да е 3-3.   3-2 щеше да е за Марто.

Всъщност Марто леко ме разочарова тук, защото до последно той си мислеше, че Благо иска да е капитан Grinning  а беше очевидно, че Благо не иска да рискува с елиминационна капитанска. Не случайно каза на Марто "ако искаш поеми ти, аз съм бил два пъти". И Марто изобщо не се усети, че Благо бяга от капитанството, това ме изненада
Той се е усетил и май повече се дразни от туй искам, ама ако искаш ти!

# 350
  • Брюксел / София
Чакам с нетърпение сините да бият и да се свърши тази тъпа игра! ‘Айде да започва сеира, че е страшна скука!

# 351
Странна стратегия на Момчил, а къде беше капитана. Нали ще прави каквото си иска, да не се беше съгласява. А той мълча този път. Иначе много му знае устата.

# 352
  • Другата България
Попревъртях, разбирам, че капитанът на Амазонките е бил безгласна буква при стратегията, която ще ги провали. Сигурна съм, че е било съвсем целенасочено, за да се “оправдае“ с Момчил после. Не мога да виня Момчи не защото съм пристрастна, а защото капитанът си го заслужава.

# 353
ако бяха само жените сега щеше да се коментира само това - как може жените да мъкнат тежести, а мъжете да си почиват.
И сините са в подобна конфигурация , но им се случват нещата ?!

# 354
  • BG-DE
Откъде дойде това за елиминационна битка някой ще ми обясни ли?
Днес в "На кафе" пуснаха промо, в което се казваше днес да очакваме извънредна елиминационна битка, но като гледам май е станала някаква грешка и не е за днес 😂😂😂

# 355
Амазонките абсурд да я завършат тази игра има и Румен да носят. При гладиатори останаха най- леките и поне двама от тях знаят куба.

# 356
  • Буркина Фасо
глупости. нали ги видяхме как носеха варелите - само Оряшкова и Ситнилска. а варелите бяха по 20-на кила и ги местеха по 1-2 метра и после ги пускаха на земята. а сега цялото разстояние трябва да го носят на ръце..

# 357
  • София
Countess_M, това казвам, че тя щеше да е супер на мястото на Румен, а това не беше опция. Вариантите бяха тя или Гатьо. Сега като носят Момчил се вижда, че Гатьо и Румен не успяват пак, Радев изпускаше. Той щеше да изпуска и ако носеше с Оряшкова, а не с Гатьо.

Ива много мрънка. Разбора на стратегията след играта, в момента е безсмислено да ги обвинява.

# 358
Гатьо има голям проблем с хората, които плуват.

Ситнилска е чудесна с носенето, жалко.

# 359
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Старейшините напълно заслужено ще отидат на резиденция, Мишо се справя по-добре в надъхването и координацията от Крум нервака.
Амазонките, къвто капитана, такова и представянето на отбора.

Общи условия

Активация на акаунт