💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 329
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 480
Замислих се ..
Разпада на амазонките е точно заради РР ! Мрънкалото искаше да стане вожд и ето го резултата от исканията му .. започва със загуба и сеир и продължаваме нататък ..

А Ралица е вампир на злоба и лошотия ! Тя се храни от това !!!

# 481
Абе за храната май всички са виновни. Донякъде мога го оправдаят. Гладът е страшно нещо. Но за телефона, няма оправдание. За гонене си е.

# 482
  • София
Не ги е срам от продукцията. На единия варел има само краставици и домати, това са общо 0 калории - никаква енергия. Аз се чудя човекът, който е писал словата на Ралица, дали е успял да запази сериозно изражение през това време.

И телефонът е Моторола от 2001 г., очевидно не е, за да сърфират в Интернет, а е само за разговори.

# 483
Едно нещо ми стана ясно - като стана въпрос за шмекеруване Момчил и Гатьо се разхилиха, а дамите от амазонките посърнаха с изключение на Теди, явно мацките зад гърба на мъжете са пукали яко манджа и телефони са вкарали Grinning

# 484
В ИГ всеки получава, каквото е заслужил!
Ммм... да и един мармот завива шоколад. Joy
Шоколадът им е в бурканче 😝

# 485
Ау, Старейшините са ръфали домати и краставици, колко недостойно Joy
Повечето играчи, които се познават със стари участници вероятно са подучени как да крият храна.

# 486
  • София
На Ситнилска и режат веднага главата, а в елиминацията последния също отпада.  Връщат Цецо на бял кон Grinning

# 487
Как пък само сини нямат десертчета !?😉😁 Те сигурно много са били сигурни в силите си ,че на река няма да идат.🫣🤫🤔😜

# 488
  • Другата България
Упс, кой точно дава обяснение и извинение от името на всички играчи? 😉
Тъкмо това идвах да пиша. Поредна червена ламБа ми светна. Мисля, че много започнаха да наблягат да изчистване на образа на Рълев, което никак не е случайно. Вече не мисля, че Калоян ще е дори в топ 3, тази вечер го срина надолу в личната ми класация. Обаче Рълев.... не ми харесва видяното. Все още не съм му фен дори на 90%.

Тази елиминационна битка според мен ще е утре. И ако сценарият върви с пълна сила - разпад на Амазонки, то трябва такава да отпадне на нея. Което за мое съжаление пък значи, че Мудев ще остане в отбора. Жалко.

# 489
  • София
Айде сега капитаните да поемат отговорност

# 490
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Погледът на Калоян беше толкова виновен, че стана ясно, че освен Амазонките и останалите племена са замесени, още преди да го кажат водещите. Старейшините милите, най-глупави - само краставици и тиквички.
И Ралица почти цитира класика Гатьо: "Всеки заслужава, каквото си е заслужил." Joy

# 491
  • София
Май Старейшините обаче имат най-добрата контрабанда. Grinning

# 492
  • София
Добре де, след като всички са влачили, защо изобщо е тази елиминационна игра?Просто да им вземат храната и от трите локации.

# 493
И телефонът е Моторола от 2001 г., очевидно не е, за да сърфират в Интернет, а е само за разговори.
От непроследимите, не като смартфоните 😄

# 494
  • На Изток от Рая
На Ситнилска и режат веднага главата, а в елиминацията последния също отпада.  Връщат Цецо на бял кон Grinning
Надявай се, някой от Чистилището...

Общи условия

Активация на акаунт