💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 424
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 570
Добре де, чисто технически амазонките откъде са взели храната? Те се движиха от река, на стопанство и резиденция. Какво от реката са взели на стопанството, какво от стопанството на резиденция? Някой ще ми обясни ли, моля? Има вариант само Гатьо и Момчил да са си носили, иначе някой външен  им е давал.

# 571
Офф добре Рълев разбрахме ,че побеждаваш в игрите. Алекса номер две,но по-силен.Аман от извинения и глупости.
Би измел трасето с Алекса, и като манталитет нямат нищо общо, me thinks.
Факт .Това и казах,много по-силен,но образа на герой остава.Победител .Да му е честито.

# 572
Офф добре Рълев разбрахме ,че побеждаваш в игрите. Алекса номер две,но по-силен.Аман от извинения и глупости.
Би измел трасето с Алекса, и като манталитет нямат нищо общо, me thinks.
Единият измел, другият помел!

# 573
  • София
Правилно отива Румен, трябваше той като капитан или Ива, която е знаела за телефона.

Не ми хареса, че пак Теодора нахрани Момчил, много обиди се сипят от двамата. Голям контраст, Момчил хвали Румен, вторият не спира да обижда.

# 574
Не одобрявам факта, че най-малко виновния може да изгърми.  Докато разни Иви и Мочиловци ще се препичат на реката.

# 575
Румен със сигурност е аут, Марто е варден, съответно и първата му дама ,  а Крум е машинка, малко и бързо " бушменче".😉😁 Няма шанс вожда, ама поне по- геройски начин си тръгва. Като вожд.🫡

# 576
  • София
Продукцията се прецакала ако е купила  жълто костумче на Гатето. Ни го ще вече.
Иде ми - дойде ми. Laughing

# 577
  • София
Хехе, видяхме за първи път и бусчетата. За 5 години сефте. Grinning
Този сезон продукцията съсипа почти всичко... Grinning
Част от ТВ магията изчезна...

# 578
А Гатьо какво се прави на ощипана мома все едно вафли не е виждал и на картинка.

Дали, ако Ситнилска не беше вкарала телефона някой щеше да направи проблем?

# 579
Няма ли край тази серия!? Гледам със закъснение, току ви проверявам и вие все нови и нови неща коментирате...

# 580
Ива май и тя е говорила по телефона и затова така си смени физиономията, като изгониха Ситнилска.

Иначе като гледам утрешната игра, и Старейшините и Гладиаторите направиха добър избор кого да пратят.

# 581
С излъчването на последните разговори направо си изпратиха Руменчо да си ходи вкъщи.

# 582
И така... Какво имаме утре. Трима на битка - един ще отпадне. Крум, Румен или Мастагарков.
Предпоследна битка при изгубените. Който победи се връща в играта и повече не е заплашен да се върне при Изгубените. Останалите двама вероятно ще играят следващата седмица един срещу друг. Радо, Виолета и Дунева.

Много искам утре да отпадне Румен, а в племето да се върне Радослав.

# 583
# 584
Правилно отива Румен, трябваше той като капитан или Ива, която е знаела за телефона.

Не ми хареса, че пак Теодора нахрани Момчил, много обиди се сипят от двамата. Голям контраст, Момчил хвали Румен, вторият не спира да обижда.
Не знаем кой крив, кой прав, но Момчил е пазил гърба на Радовица!

Общи условия

Активация на акаунт