💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 386
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 870
Ситнилска каза, че ако сега влиза в играта пак би взела телефон. Какво повече да говорим...И това ми било спортист на високо ниво с много медали?! За мен е една селска тарикатка 🙄

# 871
  • Другата България
И аз вероятно бих. Ако седмица преди да вляза някъде, където не мога да изляза освен ако не кихна хиляди левове неустойка, се случи нещо с мой близък, заради което трябва да съм във връзка с него, вероятно бих го направила. Пък нека съм селска пръчка.
Всъщност, сигурна съм, че Ситнилска няма да си разплете чорапите заради мнението на непознати хора за нея. Дано нещата със сестра ѝ са наред, другото са бели кахъри. Въпросният договор така или иначе я обвързва достатъчно и след опита за публично омаскаряване от страна на изготвилите го, и тя няма избор, освен да се придържа към него.

# 872
Ситнилска каза, че ако сега влиза в играта пак би взела телефон. Какво повече да говорим...И това ми било спортист на високо ниво с много медали?! За мен е една селска тарикатка 🙄

Точно. Спортистите на високо ниво са свикнали на лагери, пътувания, световни и други шампионати, олимпиади. Там са изолирани и подчинени на правила. Пак ли се правят на тарикати, интересно ми е.

# 873
  • BG-DE
А според мен това със сестрата го е измислила само за да оправдае желанието си да се чува с приятеля си 🙂 Ако имаше наистина проблем щеше да излезе на първата елиминационна битка 🙂

# 874
  • София
Момчил е свалил около 5 кг.
За Момчил най-силните са: Цецо и Дени
И все пак Старейшините си му остават по-любимото племе...
Най-близък човек вътре: Гатьо

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 14:50 от Diavolo

# 875
  • Другата България
Скрит текст:
Да, наистина. Малко неоправдана с нищо злъч към Момчил. Поне с нищо от показаното ни по телевизора. Особено пък в синхроните на Мудева. Айде, Румен е мъж и примерно ревнува. Ами тя? Необяснимо.
Обяснявам си го с това, че е влюбена.  Влюбената жена е способна да направи много, понякога и неразумни неща, за мъжа на сърцето си.
Заради неговите мечти да участва в предаването е влязла и се подлага на лишения, глад и мизерия, а не заради някаква собствена амбиция.
Докато РР не влезе в племето Мудева нямаше претенции към Момчи дори напротив.
РР вижда в негово лице конкуренция за лидерството в племето. Явно в него има много спортна злоба и нахъсаност. Гатьо, като по-възрастен и не така комплексен не го вижда, като конкурент.
РР й промива мозъка постоянно. Ясно се чу в аудиото от стаята им, когато са насаме как здраво си я обработваше, а тя многократно му каза да се успокои. Това по синхроните са негови мисли и комплекси не нейни. Като всяка влюбена жена си защитава мъжа и е на негова страна.
Затова още повече ме е яд на него.
Тази хубава жена влязла там, заради него рискувайки здравето си можеше да осребри участието си, а заради тия му злобни изблици само негативи отнася. Rage
Той е в формата точно, защото е гадже на мис Бг, а не заради качествата си. Не казвам, че не е подготвен, но има много като него.
Не блести, не е уау на арената.
Хубав външен вид и прилично физическо ниво и дотам.

п.п. По милост го вкараха в племето пак заради нея, иначе още щеше да гние на острова, заедно с НиколчИ.
Същото мисля. Според мен благодарение на светлия пример на звездната двойка Алекса - Елица и тези двамата влюбени са решили да се пробват в този сезон. И според мен желаещият е бил Мудев, може и да си е мислил, че ще стане Алекса 2, спасителят на жените, повелителят на арената. Взели са го заради Теодора. Да, ама преди него вкараха при жените друг “спасител“, и до появата на Мудев Мудева се държеше с него съвсем нормално, дори приятелски, една лоша дума не каза. Дойде негово величество супер /не/известния модел, и воала - вече и Теодора повтаря някакви толкова заучени реплики и му подава дуплики, каквито иска да чуе, че диалозите им са супер забавни. А като вкарат и трагичните физиономии, когато трябва да се подчертае нещо невидимо за зрителя, приПАДвам от смях. Мудев изпитваше някаква “завист“ дори към доброто представяне на Теодора в игрите, мисля, че я иронизира веднъж /или дваж/. Той не може да понесе, че хората могат да се възхищават на друг, освен на него, пък било то и на собствената му жена, когато ТОЙ е там. Веднъж не го чух да я похвали, да ѝ каже нещо окуражително - дори напротив, снощи, в началото на епизода отношението му към нея беше....Типичното поведение на алфа мъжкар, или смятащ се за такъв. Самочувствие, базирано на външен вид, но за пореден път подцени женската аудитория, или поне тази тук, във форума. Жените харесват “красивия ум“ повече от красивото тяло, поне моите наблюдения са такива.
Вероятно не е чак толкова...такъв, какъвто ни го представят, затова се опитвам да не задълбавам в това какви ги върши и говори, а и вече го коментирахме - ще е поредния “сготвен“, изпълнил мисията си.

# 876
Изгледах Чакала, доста приятно се е получило, доказателство, че трябваше да спонсорират бившите си участници, отколкото да правят фейк подкаст. Единственият ми проблем е че при наличието на Фифо, Лефтеров някак си успя да е 10 пъти по-неприятен.

Кадрите с бусовете ми харесаха. Това, което търсим е автентичност и основния проблем със свръх продуцирането, но кадрите от бусчетата си бяха супер неподправени и истински и харесвам участниците там.

# 877
Може би коментарът ми ще е непопулярен предвид факта, че Момчил е най-харесваният играч този сезон във форума, но все пак ще го напиша.
За мен и Румен и Момчил са играчи тип "фалшиви герои". Много си приличат двамата, но Момчил е по-интелигентен, борави добре с думите и умее да се прикрива, докато Румен е с по-беден речник и по-елементарно поведение. Честно казано - не мога и да ги упрекна. Според мен и двамата следват модела "Алекса" - искат да го играят лидери спасители, водачи, защитници на жените и има защо да смятат, че това е правилната стратегия. Особено Румен, който влиза с половинката си - хоп - случайно отива отделен от нея  на самотния плаж, с помощ от продукцията влиза в племената и сигурно момчето очаква до края да ходи по червения килим, да пази и води Мудева и жените, но кой го чака там? Момчил. Играч, който първото, което направи като отиде в женското племе, беше да увери дамите как ще ги води, измъкне от реката, ще се раздава за тях и няма страх от нищо. Играе по същия модел, че е и по-силен в игрите от Румен. И момчето се ядоса.
Не казвам, че на 100% всички лозунги на Момчил и Румен са фалшиви, но съм убедена, че и двамата следват стратегия, както и че всичко им е повече за собственото его и победата, отколкото за племе или някакви рицарски подбуди. Точно като Алекса.
По някаква причина обаче, сценаристите не искат да следват отново моделът от миналия сезон и се вижда, че нито един от двамата няма да е победител. За Момчил  е ясно като бял ден от провокативните коментари на водещите, а към Румен според мен са една идея по-благосклонни и довечера ще го изпратят като рицар на бял кон, заради любовния елемент, който внесе в сезона.
Много точно някои коментари описваха, че Мудева и Радев обвиняват Момчил в това, което са и те. Да, но не безпочвено. И Момчил си го има.

# 878
Мудев баш комплекси показва относно Момчил. Иска той да е най-, пък вижда, че това се получава при Момчил и се дразни, завижда, ревнува от постиженията и статута му в племето. Просто е за обяснение, няма кой знае какво сложно. И снощи агресира срещу Мудева, щото тя си позволи да застане на страната на Момчил, как смее.

# 879
Мудева се сгоди за Румен, а трябва да бяга с 200 от него.

# 880
  • София
На мен отношението на Мудев към Момчил ми напомня детското филмче "Цар Лъв" и враждата между братята лъвове Скар и Муфаса Smirk

# 881
  • София
Мудева преди идването на Мудев правеше такова добро впечатление, кротка, усмихната, с всички се разбира, в игрите много добре се представя... А след пристигането на рицаря на бял кон (с малко закъснение) какво се лепна за него и взе да повтаря неговите фикс идеи, не знам. Не е хубаво така, Мудева, дано се погледнеш отстрани сега и малко да пипнеш настройките на бъдещото ви семейство.

# 882
При условие, че не познавам лично участниците и детайлите от живота им, може би наистина би било глупаво да съдя за тях, да ги обсъждам и прочие. Принципно не одобрявам постъпката на Албена и на другите, които пък са скатавали храна, но заставам зад всеки самотен родител. На мен темата ми е доста позната.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 15:25 от anela9

# 883
Не ви ли се струва, че цялата ситуация е донякъде за подсилване на "продуктовото позициониране" - тези барчета са част от спонсорите и енергийна напитка (имаше и кенче сред находките)?

"Толкова са яки, че чак в кучешки колиби ги крият" - хаха

Е за зеленчуците не е продуктово Simple Smile

# 884
Не ви ли се струва, че цялата ситуация е донякъде за подсилване на "продуктовото позициониране" - тези барчета са част от спонсорите и енергийна напитка (имаше и кенче сред находките)?

"Толкова са яки, че чак в кучешки колиби ги крият" - хаха

Е за зеленчуците не е продуктово Simple Smile
Млечният шоколад със сините опаковки беше замъглен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт