💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 608
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 710
Голямо оплакване, голямо нещо.. Оряшкова и тя започва да ме дразни покрай дружката й.

# 1 711
  • sofia
Тоз все едно е умрял, а не загубил битка...такава мъка.

# 1 712
  • София
Мен не ме дразни Оряшкова, напълно нормално е да успокоява Мудева, след като с Румен са семейни приятели. Напълно нормални човешки взаимоотношения.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 20:45 от La Vikinga

# 1 713
Е, хубава работа! Гатьо дето едва е жив ли да беше отишъл?

# 1 714
Гатьо толкова много искаше да иде, а Румен се запъна да е той. Но пък виновен е Момчил 🤔

# 1 715
Цвети добре прави, че не си сменя екипа..то няма смисъл 😆
Той и на Крум ще стане.

# 1 716
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Егати детинските истории и лигавщини. Мудева беше в пъти по-приятна, борбена, готова за битка и победа без Мудев. Има такива трагедии в света, тази реве, че няма да види гаджето няколко дни. Сега всички са длъжни едва ли не да режат вени, за да изкупят "вината си", че Ромео от Али експрес се е оср*л на играта и си е тръгнал с подвита опашка.

# 1 717
  • Другата България
Множко ми идват тези драми. Толкова изкуствени, толкова изсмукани от нищото, толкова чернилка...Гатьо предложи, не се прие, сега Момчил е виновен.
Достойно си тръгнал Румен, ама друг път!

Ехаааа, ей тази братска сцена ми напълни душата! И ми пооправи вкуса.
Искрената радост на Мишо беше....непресторена.

# 1 718
  • София
Awww, underdog коалицията reunited. Heart Eyes Hug

# 1 719
Ох много сладки братята, как се радват. 🫠😃

# 1 720
Физиономията на Цвети. 😅

# 1 721
Амазонките защо мълчат кой е свил барчетата и кой е говорил по телефона? Мълчат и насочват вниманието към Момчи, ами да кажат за какво е виновен.

# 1 722
Мудева какъв виновник търси в цялата ситуация? Те яли, крали и т.н., а Момчил ли искаше да поеме вината? Защо не се предложи тя, та даже и Оряшкова като толкова си тачат Руменчо. Много изнервяща история. Естествено, че Момчил ще мълчи, както и Теди. Най-адекватните в тая игра.

# 1 723
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Много се радвам на радостта на двамата братя, сега да играят мъдро и да слушат Рълев.

# 1 724
Може и да са говорили, ама да не го дават, щото след малко трябва да ни изненадат Димо и Ралица с разкрития Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт