💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 006
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Това за правилата е така, не знам дали има човек, който да го е писал повече от мен. Но в случая визирам само и единствено Крум.
С един куршум два заека.
Съгласен съм с друго. Че за пореден път продукцията играе срещу братя Кръстеви и Рълев, но това е друга тема. Аз визирах само и единствено Крум.
Не мисля, че хората негодуват, че се е върнал Крум, а от начина и от последиците, те са взаимносвързани.

# 1 906
  • София
Леле, аз така се зарадвах на Крум 🫣
Жал ми е за Радо и Рълев и Мишо много!
Този път го изиграха добре. Просто не ги харесва продукцията.🤷♀
Обаче хорааа, като чух посрещнете  пак на аренатаааа…..и рязко получих позив за повръщане 🤪
Та, радвам се за Крум!

# 1 907
  • София
Аз писах онзи ден, че са знаели от ден първи. Не сте ме чели.
Телефона на Бенджи е открит в самото начало.
И аз мога да го потвърдя това, ама се чува че не бил само един

# 1 908
Големият кораб минава... и заминава (жълтият)

# 1 909
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Недоволна съм, не че Крум се е върнал, а начинът, по който стана. Обезмислиха победата на Радо, прецакаха им стратегиите, продуцентите нямат и не спазват никакви правила, а за двойните стандарти да не отварям дума. Цвети прати Радо на камънака, ама за Крум не може. Цецо го махнаха по най-долен начин и не го върнаха, ама Крум дори не помирисал камънака веднага го върнаха.

# 1 910
  • София
Лодката на Амазонките JoyJoyJoy

# 1 911
  • Другата България
Сега кажи, че другият е бил на Момчил, и да гася тока на формата.

# 1 912
До сега Крум ми беше в двете крайности ,но го харесвах като играч. От днес нататък вече не му симпатизирам и грам. Когато и да излезе няма да съжалявам. И не само заради тъпото решение на продукцията. Той трябваше да иде и да си извоюва мястото, дори и Мартин го направи. Но и  заради изказването му срещу другата коалиция. Изключително злобно и неуважително и намесата на майката беше отвратително вулгарно и грозно. Аз такива хора не понасям.

# 1 913
Ех къде е сега Алекса да им скрепи лодката с голото си тЕло

# 1 914
Другият път ако гребат не в морето, а в реката, Амазонките ще са вече първи.

# 1 915
Капитанка Му като че боб бърка в морето с весло

# 1 916
  • Сандански
За една седмица е възможно и 4-та Амазонка да отпадне Петък. Доста фира дадоха за кратък период.

# 1 917
Още по-зле. При цялата пародия тогава спокойно можем да очакваме още някоя серия на телефонгейт другата седмица/след десет дни/когато се наложи, за да си нагласят нещата както им е угодно. Ей това е тъпото и предизвика недоволство.
За протокола - на мен Крум не ми е симпатичен, но не смятам за редно да си беше заминал така. Не е редно и за никой от останалите.

Ох, голям смях с лодката на Амазонките. Гатьо стои като препариран отпред и чака Момчил да го догони и върне при останатъка от лодката Joy

# 1 918
  • София
Сега кажи, че другият е бил на Момчил, и да гася тока на формата.
Не е бил той. По скоро трябва да търсим нещо в небето....

# 1 919
Мудева яхна метлата 😄

Общи условия

Активация на акаунт