💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 031
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Добре де, искате Крум да си тръгне като Цецо ли?
От какво е това недоволство?
Радвайте се, че един от най-мислещите и добри играчи този сезон е върнат в играта, а не изпратен на заколение.

# 1 891
  • BG-DE
Той хубаво е върнат ама много недостойно точно като РР, поне да беше след битка. След като правила няма можеха и така да го организират, а не да го бутат като че ли той не може сам да си спечели мястото. Фаворитите на продукцията просто са много явни 🙂

# 1 892
  • София
Радвайте се, че един от най-мислещите и добри играчи този сезон е върнат в играта, а не изпратен на заколение.
От липсата на правила. Нали винаги от това се оплакваме.

# 1 893
  • София
аз бих предпочела да е Калоян. Не го харесвам, няма нищо общо с Жорката. Жорката гореше в игрите, винаги в центъра на събитията, притежаваше един такъв момчешки чар, че каквато и глупост да сътвори не може да му се разсърдиш.

Съвпадат ни мненията. И се чудя на Жорката, като каза, че го е подготвял и той е с неговия профил , но много по- добър от него. Не очаквах от Жорката такава ниска самооценка. Той е класи над него и като разсъждаване и като излъчване и присъствие .

# 1 894
Ива и тя отпадна по наказателни причини.
Тази игра е точно анти амазонките

# 1 895
  • Другата България
С тоя евтин сериал, ама наистина евтин, който дори не може да ме затрудни да им предвиждам простотиите, съм на път да започна да симпатизирам на ....Виолета. Честно ви казвам, знам, че ще се върне, няма как да не стане това, знам и че ще има вероятно нова порция хейт от нейна страна към Момчил, отвратителен език, недолюбван персонаж, но поне е натюр.
От останалите вече не знам кой какъв е защо е там, и кое от него е истинско, и кое не е. Денислава с нейните /не/ престорени емоции тотално ме разочарова, Дунев и Мастагара са от Али Експрес, един Мартин ми остана от сините, защото те бяха моето племе.

# 1 896
  • София
Аз не искам Крум да си ходи, но искам по същия начин да върнат Цецо...Това са двойни стандарти.

# 1 897
Не. Ама можеха да му дадат имунитет. А не да прецакват братя Кръстеви.

# 1 898
  • София
Това за правилата е така, не знам дали има човек, който да го е писал повече от мен. Но в случая визирам само и единствено Крум.
С един куршум два заека.
Съгласен съм с друго. Че за пореден път продукцията играе срещу братя Кръстеви и Рълев, но това е друга тема. Аз визирах само и единствено Крум.

# 1 899
Следях ви с интерес.
Гледах първия сезон на игрите, следващите от дъжд на вятър. Този сезон реших да гледам отново. Нервирах се, но все по нещо ми задържаше вниманието. След днешния сериал-пародия приключвам. Няма правила, няма игри. Има сценарий. Предпочитам филм с по-интересен сюжет. Толкова блудкавост и липса на правила,  смятам че са обида и за участниците, и за зрителите.
Разбирам те! Ама аз примерно имам хейт от днес и тук ми е момента да пусна парата! Иначе напълно съм съгласна за филм, книга, театър! По-стойностно прекарване на времето е!

# 1 900
  • София
Разбира се че никой не го е искал това. Тук проблемът си го е заложила самата продукция със правилата за последния съвет на изгубените: да няма имунитети и който и да е бил на неговото място гори даже без игра, което дефакто става все едно Радо еднолично елиминира от играта някой играч (без дори да го знае).
Намерил се е все пак някой с поне 2 грама акъл от екипа да им каже каква каша щяха да забъркат.
Сега може би на всички е ясно защо точно в този момент е гръмнал телефон гейта и защо на два етапа. Вярва ли някой, че още в понеделник не са знаели всичко и всички?

# 1 901
Недоволството ми не е насочено срещу Крум конкретно.
Който и да бяха изпратили на Чистилището, щеше да си замине много тъпо, без битка, директно елиминиран на съвет от Виолета и Николче. Не е справедливо. Както и не е справедливо, че връщат играч обратно просто ей така, въпреки правилата. Правото на Радо да изпрати там друг играч отиде на кино, реално му прецакаха играта, неговата и на коалицията му. Поредното потвърждение, че правилата са илюзия и всичко е тотална пародия.

# 1 902
  • София
Аз писах онзи ден, че са знаели от ден първи. Не сте ме чели.
Телефона на Бенджи е открит в самото начало.

# 1 903
  • Някъде в Матрицата
Сега отварям форума. Имам да чета 540 мнения. Laughing
Амазонките ще са на съвет, то е ясно.

В момента, в който пратиха Ива към чистилището, мъжът ми пита, сега защо я пращат? Аз му отговарям, как защо, за да не си замине Крум с гласуване. И докато разсъждавам как могат да се разпределят гласовете там водещите обявиха, че някой от чистилището се връща. В случая съм доволна, че върнаха Крум. Stuck Out Tongue Winking Eye

Иска ми се гладиаторите да заровят томахавките и да избутат заедно до "индивидуалната" фаза.

# 1 904
  • Другата България
Това за правилата е така, не знам дали има човек, който да го е писал повече от мен. Но в случая визирам само и единствено Крум.
С един куршум два заека.
Съгласен съм с друго. Че за пореден път продукцията играе срещу братя Кръстеви и Рълев, но това е друга тема. Аз визирах само и единствено Крум.
Грешка.
Продукцията играе срещу братя Кръстеви.
Не срещу Рълев. Неговият едит си е непокътнат.

Общи условия

Активация на акаунт