💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 033
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 860
Чудех се и аз как да категоризирам случващото се Joy
Тотална гавра … егати …

# 1 861
Дефансио е латиноигра! Там драмите са така! Забравили сте покрай турските сериали!
Desafio е на светлинни години от нашата продукция, що се отнася до бюджет, състезания, дори културен принос, защото ранните сезони се снимаха в различни държави / локации.
Беше майтап! Иначе се права! И светлинни години космически плюс цели хиладолетия човешки ни делят! Кастингът ни е балкански, игрите ни лаишки!

# 1 862
О, за днес напускам хора. То тяхното не се търпи вече.
 Никаква логика, никакви правила. Сега, да, Крум като играч не заслужава да бъде жертван, но тогава какво да кажем за победата на Радо, тя също се обезсмисля.
Хич не им пука за феновете.

# 1 863
Ива ще си замине веднага. На съвета двете кокошки ще я номинират и чао….

# 1 864
  • София
Оф, аз съм още много назад, ама не мога да се стърпя да не се възмутя от драмите Мудеви. Тя се подула от рев повече от Гатьо! Онзи пък реве по лаптопа и дава акъл свише. Аман бе!

# 1 865
  • София
Гнусно. Не съм фен нито на една коалиция от гладиаторите, ама тук се оляха от продукцията. Това е високопарното натъртване на Ралица за примера. Ай сиктир, миналия сезон спрях да гледам и тоя май натам отива. И ако стане така, май и отписвам изобщо това предаване.

# 1 866
  • София
На тая игра с плуване Ива щеше да им е от голяма полза..
Крум даже не го помириса камънака, директна телепортация на трасето..

# 1 867
  • Брюксел / София
И продукцията изобщо не побутна Крум, и не изгони Ива, която го заслужава де.
Не им стискаше на тъпарев  и компания да разкарат и Крум като Цецо.
Трябваше да върнат Виолета защото тя вчера беше втора, ама е ясно, че е по-важно да върнат Крум.

# 1 868
Е, намериха все пак да намалят амазонките. Изпуснах защо върнаХа Крум? Съжалявам, просто това връщане и гонене на играчи ми идва ту мъч
Направо ги разкатаха … вече не се знае кой мъж кой жена … правят ги каквото си искат … и най-вече безпринципно местене на пешките … бляк!!

# 1 869
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Браво за Крум, но всъщност доста нечестно връщане и така цакат отново и Радо, и Мишо, и Рълев. Ту мач ми идват този сезон продуценските решения и нагаждането на правила в полза на един или друг играч, прекалено явно, грозно и нагло е, загубили са всякаква мярка и срам.

# 1 870
Влизам да кажа, че Румен Радев си тръгна не заради другите, а защото е глупав несигурен идеалист - наивна.будала.

# 1 871
Поне в този скалъпен сценарий трябваше той да заеме мястото на Ива, т.е при Амазонките. Малко от малко да има някаква логика!

# 1 872
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама тия защо не върнаха така Цецо бе, ега ти правилата и чудесата 🤦🏻♀
Пратиха го и го върнаха, какво ги карат да мислят само стратегии като се обезмислят.
Направо ги оставете с трима човека да играят, амазонките.

# 1 873
  • Сливен
Следях ви с интерес.
Гледах първия сезон на игрите, следващите от дъжд на вятър. Този сезон реших да гледам отново. Нервирах се, но все по нещо ми задържаше вниманието. След днешния сериал-пародия приключвам. Няма правила, няма игри. Има сценарий. Предпочитам филм с по-интересен сюжет. Толкова блудкавост и липса на правила,  смятам че са обида и за участниците, и за зрителите.

# 1 874
  • София
Поне в този скалъпен сценарий трябваше той да заеме мястото на Ива, т.е при Амазонките. Малко от малко да има някаква логика!
Не очаквай логика тук. Радостин направо да не беше играл вчера. Може би и Гладиаторите да ги върнат отново до 8-членен състав.

Общи условия

Активация на акаунт