💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 109
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 815
Айде стига с този телефон. За всеки епизод пускат по малко драма. Защо това не го казаха още предния път?
Дефансио е латиноигра! Там драмите са така! Забравили сте покрай турските сериали!

# 1 816
  • Асеновград
Гатьо топ....много се забавлявам с него.
Добре че свърши ,,Море от любов,,.
Нещо и Оряшкова не ме кефи вече , а ми беше фаворит.
Дано Крум се върне..

# 1 817
  • София
Мери, аз мислех, че ще е Калоян.
В момента съм спокоен за Крум, защото според мен няма да допуснат толкова добър атлет да си отиде по такъв безумен начин, сигурно ще го извъртят с някоя нарочена безлична амазонка.

Иначе ако Крум си тръгне така ще се ядосам много на братята Кръстеви, а не искам.
Макар че всъщност виновна ще е продукцията, която измисли това малоумно решение да има съвет вместо игра.

# 1 818
  • Euskal Herria
Ама наистина ли РР е работил като учител?!?

# 1 819
Да.

# 1 820
Момчил във визитката си каза, че си мечтае да купи БДЖ. и да го превърне в модерна компания, а Румен да става берберин.... Човек е голям колкото са големи мечтите му.

# 1 821
Чудесно решение от негова страна да се преквалифицира в бербер.

# 1 822
Момчил не казва излишни неща. Всичко е премерено. Амазонките играят дама, докато той играе шах. Забележете колко са му лаконични коментарите, но цялото му племе няма капацитета и не го разбират.

# 1 823
Днес Игри на волята започна като сапунен сериал, мина през трагико-комедия и ще завърши като детективски 😂😂😂 в търсене на телефонен номер. 😅

# 1 824
Радо си мислеше, че ще има битка. И РР се бил жертвал, все пак 2 седмици беше в играта. Ако не той, най-близките му Мудева и Оряшкова са яли и той, според мен.

# 1 825
  • София
Имаше предвид Румен, не всички по принцип.
Не знам какво е казал Мудев за Момчил, отново, наистина спрях звука - не мога да го слушам повече Мудев, но от вас разбирам, че пак го е наковал. Та това според мен Момчил имаше предвид.
Според мен имаше предвид всички, които обвиняват него за отпаднето на Румен. Но аз не го казах с лошо, на мен ми хареса с фразата и Момчил харесвам. Grinning А иначе, Румен му каза да влиза в правия път (Joy) и да не бъде толкова арогантен.

# 1 826
Моля някое издателство да се самосезира и да издаде сборник с бисерите на Гатьо!

# 1 827
Айс Радо!
Браво.
Сега Никол да намаже ските на Крум.
Шампонка.
Освен ако Крум и Виолета не намажат ските на Никол. Чек
Предлагам да се пусне интересно допитване;
Кое семейство ви е по неприятно  Дуневи или Мудеви.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 21:33 от Tinene

# 1 828
  • тук и там
Покрай Румен,вече не харесвам и Мудева и Оряшкова.Ми сори,ама всъщност Румен дойде по нечестен начин според мен ( не си спечели връщането в битка)при Амазонките, и на всичкото отгоре разби племето им.Точно той стои в основата на раздора между тях.

# 1 829
  • Другата България
Момчил във визитката си каза, че си мечтае да купи БДЖ. и да го превърне в модерна компания, а Румен да става берберин.... Човек е голям колкото са големи мечтите му.
Споко, според семейство М/ъ/деви и това е поза, лицемерие, фалш и т.н.
Защото Момчил е лицемер, арогантен и играе за публиката.

Общи условия

Активация на акаунт