💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 086
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Брюксел / София
Крум и той малко се надскача, възприема се за стратега на гладиаторите, ама не само той мисли. То пък голямата сметка, познай колко е 2+3.  Да, Радо има проблем със социалната игра и изобщо не зацепва някои неща, но Крум подценява и Рълев, и Мишо, а няма повод за това. Ще си премълча за интелигента Калоян.
Мн добре се справи тройната коалиция при гладиаторите, но се съмнявам толкова лесно да се отърват от Крум, който на вчерашната игра се държа като жена в пмс.

# 1 831
Ама наистина ли РР е работил като учител?!?
Чудесно решение от негова страна да се преквалифицира в бербер.
И клиентите ли ще са виновни, ако не си харесат подстрижката?

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 21:32 от cool_style

# 1 832
Айде и Крум изгоря като Цецо за сметка на Круела и мечката Никол.Превадване по-ниско не може да падне.
Е, какво да правят Виолета и Никол, да напуснат по собствено желание заради Крум ли? Тук съдбата му бе решена от този, който го изпраща на Чистилището и от правилата на продукцията.

Няма как да не ме е яд ,че хора като Никол са още в играта.Недопустимо .И единсвено вина имат продукцията както казах.

# 1 833
  • София
Дефансио е латиноигра! Там драмите са така! Забравили сте покрай турските сериали!
Desafio е на светлинни години от нашата продукция, що се отнася до бюджет, състезания, дори културен принос, защото ранните сезони се снимаха в различни държави / локации.

# 1 834
Денислава по-добре да не говори, че направо плещи.

# 1 835
"ЖИните са, като тИрмити изяждат сливите докато се усетим" В това време показват как амазонките хрускат джанки и за финал едно зайче хрупа тревица. Nerd
Ох, тези монтажисти какви шегаджии били!?Пръскат! Satisfied
А ГатЮ класик, майна!

# 1 836
Ако и Крум си тръгне като Цецо ще повярвам, че продукцията бута жена за победител тоя сезон.. Дени? Мудева?

# 1 837
  • София
Майка ѝ не го понася, но Денислава се припозна в Мартин, и другите трима и те им пригласят в осъдителния тон. Цялото племе действа като поставен агент на продукцията.

Ето, спасиха Крум за сметка на Ива.

# 1 838
Гатьо се оказа прав и за Ива.

# 1 839
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ох, хайде да се приключва с този телефонгейт, че исторически стана, аман вече.
Ива е изправена на дъската и класната е във вихъра си, още малко и пръчка ще извадят.
Ива на чистилището, ето как Крум ще се спаси.
Гатенцето да не врещи, че и той ме издразва.

# 1 840
  • Другата България
Денислава като истинска дъщеря на майка си или играе театро, или наистина ѝ липсва стратегическа мисъл.
Тя все не е очаквала, не знае, не......

Хайде сега и Ива под ножа.
Мастагара и Дунев и те мишкуват отново - “ау, ама как може, недопустимо, невъзможно, нереално...“
Както и очаквахме, Ива в чистилището. Крум се връща.

# 1 841
  • София
Крумееееее Simple Smile

# 1 842
  • Варна
Изненада

# 1 843
Юхууу голям кеф Joy

# 1 844
Ай сиктир бе!
Гася аз.
Гатьо ти си Фърси!