💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 281
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Гатьо е върхът! 😃 Много, много свестен човек се оказа.

# 1 801
  • Другата България
Отново много точни коментари на Гатьо, сега разбирам защо Момчи го уважава толкова.
Първичен, но справедлив човек, с много реален поглед върху събития, ситуации и хора.

Дяволо, казах ли ти, че няма да е Цвети?
Сега ще видиш, че и Крум ще се върне, споко.

# 1 802
Все едно е умрял... То са сълзи, сОполи и събиране на злоба.
Момчил бил самонадеян и арогантен.
Сега и капитанка ще я правят.
Гатю вижда нещата правилно.

# 1 803
Влюбена съм в Радо. Майчински, естествено. Сега дваМАта близнака ще си поговорят и ще се разберат, и ще спасят Цвети.
Радо - леден човек Simple Smile

# 1 804
Неее Крум Cry

# 1 805
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
В началото на ИВ не съм вярвала, че ще харесам Гатьо и ще му симпатизирам много повече отколкото на Гномео. Жулиета и тя започва грозно да се държи и говори.

# 1 806
  • София
Шокирана съм, че Радо се вслуша в друг. Dizzy Face

Много ме дразни как оригиналната коалиция, в случая в лицето на Крум, постоянно ги подценява и прави разни подмятания, когато е ясно, че те бяха малцинство от началото, а не че 'оригиналните' ги превъзхождат с нещо.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 21:23 от La Vikinga

# 1 807
Айде и Крум изгоря като Цецо за сметка на Круела и мечката Никол.Предаването  по-ниско не може да падне.

# 1 808
Кой развя байряка, кой звъня на брата!
Райна ПопМудевааа!

# 1 809
Айде стига с този телефон. За всеки епизод пускат по малко драма. Защо това не го казаха още предния път?

# 1 810
  • Другата България
Когато ядяха бяха доволни каза Момчил. Joy

Не е важно кой какво мисли за него, важното е Гатьо какво мисли за него. Значи Момчил вече е спечелил в живота.
Имаше предвид Румен, не всички по принцип.
Не знам какво е казал Мудев за Момчил, отново, наистина спрях звука - не мога да го слушам повече Мудев, но от вас разбирам, че пак го е наковал. Та това според мен Момчил имаше предвид.

# 1 811
Гледам с няколко минути закъснение. Еб@ти индийският сериал. Жертвеният агнец с пипе на амеба.

# 1 812
Айс Радо!
Браво.
Сега Никол да намаже ските на Крум.
Шампонка.

# 1 813
  • София
Айде и Крум изгоря като Цецо за сметка на Круела и мечката Никол.Превадване по-ниско не може да падне.
Е, какво да правят Виолета и Никол, да напуснат по собствено желание заради Крум ли? Тук съдбата му бе решена от този, който го изпраща на Чистилището и от правилата на продукцията.

# 1 814
Трябваше друг гладиатор да е ,ама айде.Иначе за сегашната ситуация  най- правилния ход.

Общи условия

Активация на акаунт