💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 802
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Да, струва ми се Гатьо и Момчил на елиминации.

# 1 966
Ах те половината Пловдив са изсипали на плажа. Не знаех ,че и моделчето ми е от там.

Сини бяха единствените без жилетка, нормално да победят. Да ги видим утре как ще са, че изобщо не искам гладиатори на съвет. Ще ми номинират някой от братята, а тях продукцията не ги обича.😪

# 1 967
  • София
Димо как сам се качи на подиума.

Димо е много добър по принцип.
Всички халки и щуротии през които играчите минават той също ги прави, а отделно и плува много и то всеки ден и в морето.

# 1 968
  • София
Значи Момчи тук ще го нахраня малко (аз гледам със малко закъснение): на втория си курс, амазонките не стигнаха с лодката до понтона (докато останалите отбори го правеха), а Момчил с плуване стигна до там, което е много по бързо отколкото ако бяха с лодката и метенета на жълтата вдовица JoyJoyJoy

# 1 969
  • София
Гатьо..Не си прав,то и обратното важи-Без жени, мъжете сте за никъде..Стига с тия ориенталски схващания.
Тъжното е, че голяма част от зрителите, без значение от пола, не виждат нищо грешно в разсъжденията му.

# 1 970
Aз съм потресена, нямам думи. Наистина ли правилно ли чух? Ще дадат на Виолета и Никол и Ива да избират дали да са на съвет или да играят? Естествено, че първите две ще искат гласуване за отстрелят Ива… дано и тя не си тръгне позорно като Цецо… аз съм в шок от “правилата” и сценария този сезон

# 1 971
Сега пък можело битка, а не съвет....Тия хора един час не могат да се придържат към една стратегия.

# 1 972
  • София
Даааа, Виолета и Никол ще откажат съвет и ще отидат срещу Ива на битка...доообре

# 1 973
Гатьо кожата си мени, но нрава - не.
Пак блесна тази вечер с изказвания за жените, че и със заплахи към Мастагарков за разчистване на сметки извън игрите. Не знаех, че и Благо е майничка.

Хехе, утре пак не е ясно какви са правилата - каквито реши Виолета явно.

# 1 974
  • София
Aз съм потресена, нямам думи. Наистина ли правилно ли чух? Ще дадат на Виолета и Никол и Ива да избират дали да са на съвет или да играят? Естествено, че първите две ще искат гласуване за отстрелят Ива… дано и тя не си тръгне позорно като Цецо… аз съм в шок от “правилата” и сценария този сезон
Какви правила бе хора? Тчх отдавна ги отнесе течението и в момента плуват някъде около Босфора....

# 1 975
  • Другата България
Утре отново ще има ...поне предложение за промяна на правилата. Тоест, на поредността на цирковите номера.
При изгубените. Какво ще стане не знам, но така или иначе отново си правя залога, че Никол няма да влезе като редови играч. Виолета да, вероятно и Ива ще се върне. Но Никол няма.

При Амазонките Момчил и Гатьо ще са номинирани, така мисля.

# 1 976
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ах, Гатьо си показа добрата душа със заканите към Мастагарков. Явно само аз не си смених мнението за него от самото начало. Да, говори забавни глупости, защото му е беден речникът, но извън това си е същия простак, че и мизогинист. При Амазонките се опита малко да укроти раздаването на заповеди и да пробва по друг начин, но усилията му бяха от ден до пладне - щом не стана на неговата, пак включи старата плоча.

Значи Момчи тук ще го нахраня малко (аз гледам със малко закъснение): на втория си курс, амазонките не стигнаха с лодката до понтона (докато останалите отбори го правеха), а Момчил с плуване стигна до там, което е много по бързо отколкото ако бяха с лодката и метенета на жълтата вдовица JoyJoyJoy
Не е само това, в началото Амазонките започнаха да си сглобяват лодката, докато още Гатьо не беше пристигнал на брега. Общо взето в тази игра не спазваха много-много правилата жълтите.

# 1 977
Даааа, Виолета и Никол ще откажат съвет и ще отидат срещу Ива на битка...доообре
с 5 курса плуване по 200м в посока Simple Smile

# 1 978
  • София
Трагикомичен сезон.
Няма какво да добавя за тези постоянно променящи се правила.

И да, много добре осъзнавам, че братя Кръстеви са на мушката и не са харесвани, защото са свестни и обрани деца, особено Радо.
Но това не пречи да се израдвам за Крум, който също ми е любимец. Просто при мен се получи много неприятна ситуация с един троен възел в който съм за всички... И искам най-доброто и за двете страни. Simple Smile

# 1 979
Не мога да повярвам какво се случва в днешния епизод. Все са нагласяли нещата ама чак така не е било. Как може от нищото да върнат невротика Крум, че и капитан пак си стана. Абсурдни са. Ще забравят догодина за същия рейтинг. Очеизвадно е, че всичко е нагласено и се реди ходът на събитията от продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт