💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 975
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Буркина Фасо
Гатьо..Не си прав,то и обратното важи-Без жени, мъжете сте за никъде..Стига с тия ориенталски схващания.
Тъжното е, че голяма част от зрителите, без значение от пола, не виждат нищо грешно в разсъжденията му.
той говори за тези игри и е прав. племе само от жени или преобладаващо с жени почти няма шанс. в тези многокомпонентни игри.

# 1 981
Да, струва ми се Гатьо и Момчил на елиминации.
А Мудева с байряка ще им тури знака!
Подиграха се с идеята за женска коалиция с тоя кастинг!

# 1 982
  • София
Вижте сега, мисля, че е редно Никол да намери случайно 100 гроша на плажа и да си откупи участието. Стига са мъчили зрителите вече! Въртят сучат, от пръстите си го изсмукват 🤪

# 1 983
  • SF
Ами....
значи..
това е положението! Тета Виолета влиза у сезона.
Само да не ми разпарчатоса една от любимите ми двойки вътре - Мартин и Мастагарков.
Тройката ми е Рълев енд брадърс.

Гатьо към Момчил: Не е важно кой какво ще каже за тебе, важното е аз какво ще кажа!

# 1 984
  • София
Да разбирам ли, че Никол все пак ще влезе в племената ?

# 1 985
Гатьо не се спря с тия сексистки изказвания.
Що тъй най-големите чехльовци навън се правят на най-големите мъжкари?! Trollface
Избиват комплекси вън от дома!

# 1 986
  • София
Ах, Гатьо си показа добрата душа със заканите към Мастагарков. Явно само аз не си смених мнението за него от самото начало. Да, говори забавни глупости, защото му е беден речникът, но извън това си е същия простак, че и мизогинист. При Амазонките се опита малко да укроти раздаването на заповеди и да пробва по друг начин, но усилията му бяха от ден до пладне - щом не стана на неговата, пак включи старата плоча.
Аз също нито за момент не съм си променяла мнението за Гатьо, той ясно показа същността си с поведението си към Радо и Рълев още в началото на формата. Изобщо не ми влияе монтажа, който му правят, както и този на другите участници, всъщност.

# 1 987
  • София
Утре отново ще има ...поне предложение за промяна на правилата. Тоест, на поредността на цирковите номера.
При изгубените. Какво ще стане не знам, но така или иначе отново си правя залога, че Никол няма да влезе като редови играч. Виолета да, вероятно и Ива ще се върне. Но Никол няма.

При Амазонките Момчил и Гатьо ще са номинирани, така мисля.
Няма да им стигнат гласовете. Близначката няма да гласува против Момчил и ще бъдат 3:3
Вдовицата и Оряшкова трябва да стрелят по гатьо.
Единствен вариант е Момчил да се полакоми за още 100 лесни гроша които да ползва във битката най-вече с продукцията

# 1 988
  • София
Дадоха ли видео връзката на Гатьо с децата? И ако да, кога?

# 1 989
  • На Изток от Рая
Дадоха ли видео връзката на Гатьо с децата? И ако да, кога?
Не са още, сигурно на съвета

# 1 990
  • SF
Е, стига, де! Не я наричайте вдовица.

# 1 991
  • София
той говори за тези игри и е прав. племе само от жени или преобладаващо с жени почти няма шанс. в тези многокомпонентни игри.
Виждам, че това е удобното извинение, но определено не говореше само за игрите.

# 1 992
Това предаване с всеки сезон копае дъното. Разбирам, че искат да са интересни, че искат да има драма, да има динамика...Но пълното отсъствие на ясни, точни и предварително обявени правила, няма как да не остави у зрители усещане за нечестност и фалш.
Да не говорим и непрекъснатото издаване от страна на продукцията (Ралица на съвети) на стратегии и уговорки. Ами какъв е смисъла да се мъчат да си правят някаки тактически ходове играчите ако ще ги дънят така нелепо?

# 1 993
  • sofia
Вижте сега, мисля, че е редно Никол да намери случайно 100 гроша на плажа и да си откупи участието. Стига са мъчили зрителите вече! Въртят сучат, от пръстите си го изсмукват 🤪
Мъжът ми предположи, че ще дадат възможност на Дунев срещу стоте си гроша да откупи щерката 🤣 И двете Джофри ще вкарат.
Баси турския сериал стана цялата работа.

# 1 994
Пеньо има да крепи имидж пред батките отвън - в техния свят жените не струват, а Мастагарков ще бъде оправен в Пловдив. Пфу

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 23:03 от victoria vassileva

Общи условия

Активация на акаунт