💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 195
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 010
Напротив, точно тези продуценти са способни така да наредят нещата, че не само Дени,  ами и Никол би спечелила

# 2 011
  • София

Игри на волята: България (11.10.2023)
Сезон 5 Епизод 35

За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър.

за Хром

за Мозила -

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 12:49 от Mari_Mar

# 2 012
Добре де,кога е снимано това,гледам вчерашния епизод и Гатьо,пак е с подути очи? За втори път ли?

# 2 013
  • sofia
И аз се зачудих какво меко е намерила Орешкова щото тя си гребеше както си трябва....не се е возила или гледала отстрани... ама реших, че нещо не съм чула или разбрала. Абсурдно е да не знаеш смисъла на този израз!
А Румен не можех да го слушам - хем пелтечи, хем не може да си формулира мисълта.

# 2 014
Напротив, точно тези продуценти са способни така да наредят нещата, че не само Дени,  ами и Никол би спечелила

Точно. 😃

# 2 015
  • София
За втори. Изненадващо за продукцията.
Добре де,кога е снимано това,гледам вчерашния епизод и Гатьо,пак е с подути очи? За втори път ли?

# 2 016
  • Другата България
Скрит текст:
Дени определено блести.
Аз си я харесвах още в Един за друг. А и в Максимал блестя и беше приятната изненада на сезона им.
Но просто тук Вики Пенелова я харесвам повече от нея.
Дени е наследила острия език на майка си и не е права как се е вторачила само в Благо, докато за Краси нищо.
А иначе е готов герой за всякакви гифове и мемета само с нейните възклицания на почуда или шок. Grinning
Само ако беше случила със по-умна продукция, наистина има всичко необходимо да стане първата жена победител, ама за да се случи това трябва целия сезон да се проведе и изиграе по много определен начин, С тези продуценти обаче няма как да се случи.

Днес продукцията направо се закопа, няма какво и да се коментира Grinning не ги ли е срам тия хора не знам
Не се притеснявай, те са способни на още по големи висини. Само гледай нататък какво още ще става.
Мен ме интересува само ще се раздуха ли за другия телефон.

# 2 017
Да,за пореден път е.

# 2 018
Обзор на епизода:
Гатьо отново е на прага на смъртта, но и за сценаристите и за амазонките, е по-важно да страдат за Румен Радев и да говорят с Мудева. Тя се опитва да достигне отока на Гатьо с рев. В прощалния си запис към племето Румен ги призовава да се държат морално като него и да се борят за световния мир. За тази цел жените трябва да хапнат и Гатьо и Момчил отиват да им осигурят. Жените критикуват Момчил, че не е спасил тях, Румен и света. Ганьо му казва да не му пука. Важното е, че той го харесва, а той е пич!
Радостин решава да играе стратегически след много усилия на брат му и Рълев да проникнат в главния компютър. Крум приема смело участта си.
Ива си признава, че също е ползвала телефона на Ситнилска. Пратена е на чистилището вместо Крум. Амазонките намаляват все повече, а с водната битка и шансовете им за победа. Мудева наследява капитанството от мъжа си и се показва толкова способна с гребло в ръка, колкото той с топчетата на стрелба.
Момчил се опитва да отлепи племето от дъното, но безуспешно. Старейшини и гладиатори ги отнасят. Гатьо не е учуден. Жените без мъже не стават.

# 2 019
  • Другата България
За лека нощ, малко смях.

# 2 020
  • София
Че могат, могат, ама после няма да остане кой да им гледа повече безумията.
Днес със заплахата да загубят Крум без битка можеха да бламират окончателно де що има останала капка надежда. Не че пак не стана пак същата каша. Всичко това неименуемо ще се отрази на рейтингите. Вече Фермата почти ги е настигнала. До края се очаква и да ги минат

# 2 021
Ах, Гатьо си показа добрата душа със заканите към Мастагарков. Явно само аз не си смених мнението за него от самото начало. Да, говори забавни глупости, защото му е беден речникът, но извън това си е същия простак, че и мизогинист. При Амазонките се опита малко да укроти раздаването на заповеди и да пробва по друг начин, но усилията му бяха от ден до пладне - щом не стана на неговата, пак включи старата плоча.
Аз също нито за момент не съм си променяла мнението за Гатьо, той ясно показа същността си с поведението си към Радо и Рълев още в началото на формата. Изобщо не ми влияе монтажа, който му правят, както и този на другите участници, всъщност.
не мисля, че някой си промени чак толкова мнението за Гатьо! Просто се кефим на бисерите, дето ги ръси! Съчувстваме му и за подуването! Но всички си знаем какво се крие в червените гащи в жълтия отбор! За някои неща е прав, но вкарва много сексизъм! Абе, липсват му манджите на Николай!

# 2 022
Не просто за втори път е подут Гатьо, но и абсолютно неадекватна медицинска грижа. В първата половина го нямаше, вероятно е бил на лекар, въпреки, че още предишния ден беше подут. Дали са му по една инжекция, после хапче, но предполагам не и преднизон и нещата са станали по-зле, защото за втори път организма му се среща с това и...
Наистина е потресаващо това, което правят с него без значение какъв човек е.

# 2 023
То за самия Крум негативите са най-много от тая пародия. Вълна от негативни коментари срещу него, че се е върнал по готов и непочтен начин. Жалко за образа му и това успяха да съсипят

# 2 024
Това предаване с всеки сезон копае дъното. Разбирам, че искат да са интересни, че искат да има драма, да има динамика...Но пълното отсъствие на ясни, точни и предварително обявени правила,  няма как да не остави у зрители усещане за нечестност и фалш.
Да не говорим и непрекъснатото издаване от страна на продукцията (Ралица на съвети) на стратегии и уговорки. Ами какъв е смисъла да се мъчат да си правят някаки тактически ходове играчите ако ще ги дънят така нелепо?

Добре дошла в отбора. Само една вметка, отдавна не е просто усещане, а убеденост. Nerd

Общи условия

Активация на акаунт