💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 942
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 175
Тъкмо се чудех как Мудева може да е с този екземпляр Румен, освен да е само заради секса.
 След като той си замина и тя ми падна много в очите с постоянно плачене и плюене, че Момчил не е отишла на битка все едно е длъжен да ходи всеки път.

# 2 176
Отново си пуснах правилата - "С лодката, вземате от понтоните ...", това са думите на Ралица, изрично не е казано колко близо да е и как да се вземат дъските, жълтите  си бяха с лодката....
Чух и следното - "Като сглобите стълбата - един по един се качвате и сваляте частите на пъзела" - някое от племената да го направи? Толкова за правилата.

# 2 177
Какво значение има, че евентуално Румен не е участвал в контрабандата на храна и не е ползвал телефон? Нали искаше да е капитан, да е водач. Точно това правят лидерите - поемат отговорност дори за неща, в които не са участвали лично. Не се крият зад провинилите се и да мрънкат що са се скатали, а излизат с лицето си и поемат последствията.
Ама Румен никога няма да бъде лидер, няма тези качества.

Виж, на Момчил му се получават нещата. Той наистина е алфа. Води групата, грижи се за нея, поема отговорност.
Значи поне това трябва да му признаем на Румен - че пое отговорността за провиненията на племето си, в които не е участвал. Но пък той "блесна" с толкова други качества, че поемането на отговорността не е достатъчно да издърпа образа му в положителна посока.

Каква отговорност е поел? Че не остана докрай зад решението си, а не спря да мрънка и реве как се бил пожертвал заради чуждите грешки? Сори, това за мен не е поемане на отговорност, не е мъжко.

# 2 178
То по анкетите на Дяволчето и реакциите във ФБ е ясно отношението към Момчил. Масово е харесван. Продукцията се излага колкото може, а явно може много.
Момчил ще ходи на битки, ще побеждава и ще се връща с грошове.
Аз като форма на протест срещу продукцията не гледам прякото излъчване вече. Чета тук и гледам в нета. Не искам да им вдигам рейтинга не тези мизерници. Ако много хора го правим, ще се усети, Фермата ще ги мине по рейтинг.

# 2 179
  • София
Мениджърката на многомилионната фирма на майка си, Дени, май си живее изяло тук? Интересно и  как управлява майка ѝ от тук фирма за даване на луксозни имоти под наем?

# 2 180
Ива голяма скатавка се оказа. Още като беше капитанка и тя ужким се предложи да бъде номирана, но накрая се ската и пратиха Теди. Жените без Теди искаха все другите да им изнасят играта, голям рев, че отпаднал Румен. Мудева защо не пита приятелската си Ива защо не се е предложила отиде на битката като е говорила по телефона и вафли е яла. Предвид причината за попаднето и на Чистилището Вили и Никол имат пълното право да и бият шута още на съвета.
Версията на Ситнилска, че е взела телефона, за да помага на сестра си малко издиша предвид факта, че и Ива е звъняла на майка си.Ралица спомена, че многократно са ги предупреждавали да не се заключват в стаята си Ива и Ситнилска.
Съвета при Амазонките ще е интересен, Мудева и Оряшкова срещу Момчил, Теди и Гатьо. Нищо чудно Оряшкова да се предложи и тя да го отнесе, а Мудева да продължи да се излежава.

# 2 181
Аз само не разбрах- защо решиха да върнат точно Крум на мястото на Ива? Защо не някой друг? Те не са ли равнопоставени там на чистилището?

# 2 182
  • София
Скрит текст:
Момчил няма да успеят да го очернят пред нас, зрителите, защото той е може би единственият (и Теди, но тя не говори почти), който не си е позволил да говори лошо за друг участник или да го квалифицира по някакъв начин в негативен план. Когато го провокират мълчи стоически и казва "няма какво да кажа" 😂. Дори за Румен каза, че има напрежение между тях, нищо повече. А Мудеви го нарекоха лицемер, скътавка и какви ли не грозни неща.
Е, не говори от името на всички зрители. Освен това, има време до Финала и много неща може да са спестени сега, но да ги покажат после.
А и защо другите да не могат да го коментират, както вие тук-феновете му, не пестите обидите към тях.
Много се подиграваха на това, че плакала Мудева за Румен. Колко пъти се разплакват участници в тези предавания, когато някой от тях си тръгва, хем не са си толкова близки. В тази изолация и цялото напрежение на което са подложени, всичко е много по-различно и силно - и радостта и мъката.
Гатьо плака за децата си, Дунев и Дени за техните си, Ива и Ситнилска даже се обаждали на своите близки, но това било нормално и не било нарушаване на правилата. За едни може, за други - не.

Не съм писала в темата, за първи път ми е, така, че здравейте на всички 😄
Следя ви от известно време и виждам, че има хора, които мислят като мен.
Искам първо да кажа, че Момчил ми е фаворит от ден едно и още тогава много ми направи впечатление как се държи продукцията с него. Мисля, че имаше момент миналата седмица, в който продукцията успя за кратко да обърне зрителите срещу него.
А относно този коментар - искам да кажа, че хората ги дразни самото им поведение, а не толкова дали плачат или не, има голяма разлика.
Тук в темата никой не задължава другите да харесват едни и същи участници, всеки си коментира това, което прецени.
Така е, коментирайте, но не от името на всички.
 Продукцията няма как да знае преди три месеца, че Момчил ще ви стане фаворит, че да се държи с него като с писано яйце. Те виждат много повече от нас и за да имат това отношение, сигурно не е без причина. Така както Цецо го изпратиха, по всяка вероятност с нещо е прекалил. Същото се случи с Юлиян от сезон-1 - зачеркнаха го, никакви интервюта и гостувания, после с Тодор се повтори и не показаха как се е държал - не казвам дали са били виновени или прави, а че НИЕ не виждаме всичко.

Участниците общуват помежду си с камери и без, така че, за всяко изказване има причина - и като не ни я покажат, излиза, че без повод някой злобее срещу този или онзи.

След игата с плочките с цветовете, не видяхме много от начина по който се радваше и скачаше, и какво е казал на Старейшините, защото наблегнаха само на тяхната реакция и коментари.
 На 58 мин. е края на играта.

Като се прибираха,
Гатьо му каза ,,Момчиле, много си агресивен, бе майна. Стига, бе!Какво ти става?"
и беше много ядосан

Момчил: Е, бати. В смисъл, това си е... характер, показваш по този начин. Аз не съм дошъл тука, да губя.
 Има арогантност в поведението му и начинът по който гледа - а бе, предизвиква ответна реакция.
 И Ралица не се заяде с него, ей така изведнъж - кой знае, какво е говорил тогава.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 19:04 от Mari_Mar

# 2 183
Жълтата лодка, макар полу разглобена, беше до всеки понтона за дъски/стъпала. Момчил не е плува сам без парахода.
И, да! Катран да има.
Дунев пък не се предложи за нищо никога до сега.
Даже, докато чакаха Денислава хапваше, докато разказваше, пак хапваше. От време на време кимаше, ама може да е било за да преглътне.

# 2 184
Mari_Mar много благодаря за труда, който полагаш за линковете.
Изгледах посоченото от теб и не разбирам - нормална радост след спечелена битка, единствения, който поздрави сините с "Добра работа" и манипулацията на монтажа - на колене падна и се кръсти Румен, но след това го приписаха на Момчил.
Думите на Гатьо си бяха иронични, както и отговора на Момчил, но явно всеки гледа спрямо предпочитанията си.

# 2 185
Винаги досега, когато е имало нарушение на правилата на дадена битка, са го казвали по време на самата игра. И участниците знаят това и са спокойни, като им се направи забележка се коригират и толкова. Не си спомням да са набивали канчето на някои след няколко седмици. Сега обаче явно това е сценарият, за да се очерни Момчил. Еми едва ли ще успеят, поне при болшинството от феновете.
За мен Момчил е абсолютен фаворит от самото начало на сезона. Физически много добре подготвен, раздава се на макс, интелигентен, обран в емоциите, над дребнавостите и злобните заяждания на болшинството от участниците  в този сезон. Дай боже повече такива млади хора!

# 2 186
  • София
Хубавото на Момчил е, че ми изглежда над нещата и предполагам не му дреме с какъв образ го представя Продукцията. Важното за него е, че той си знае, че постъпва правилно и според принципите си. И това си личи, зрителите го виждат, въпреки опитите да бъде очернен.
Мисля, че въпреки катрана, той ще си остане любимецът този сезон.
Това е така, има и други участници като него, които са забравили за участието си в този формат, както и такива, които пет години по-късно продължават да го споменават и/или да се жалват.

# 2 187
По време на предния сезон ми беше лесно: исках Гого или Фифо да спечелят.
Сега обратно: толкова много хора не искам да спечелят: Дунев, Вили, Дени, Мартин, Мастагарков, Мудева, Оряшкова (от скоро), Калоян, Крум, Цвети....
Кои заради безгръбначност, кои заради очевадно подпиране от продукцията...

# 2 188
Скрит текст:
Момчил няма да успеят да го очернят пред нас, зрителите, защото той е може би единственият (и Теди, но тя не говори почти), който не си е позволил да говори лошо за друг участник или да го квалифицира по някакъв начин в негативен план. Когато го провокират мълчи стоически и казва "няма какво да кажа" 😂. Дори за Румен каза, че има напрежение между тях, нищо повече. А Мудеви го нарекоха лицемер, скътавка и какви ли не грозни неща.
Е, не говори от името на всички зрители. Освен това, има време до Финала и много неща може да са спестени сега, но да ги покажат после.
А и защо другите да не могат да го коментират, както вие тук-феновете му, не пестите обидите към тях.
Много се подиграваха на това, че плакала Мудева за Румен. Колко пъти се разплакват участници в тези предавания, когато някой от тях си тръгва, хем не са си толкова близки. В тази изолация и цялото напрежение на което са подложени, всичко е много по-различно и силно - и радостта и мъката.
Гатьо плака за децата си, Дунев и Дени за техните си, Ива и Ситнилска даже се обаждали на своите близки, но това било нормално и не било нарушаване на правилата. За едни може, за други - не.

Не съм писала в темата, за първи път ми е, така, че здравейте на всички 😄
Следя ви от известно време и виждам, че има хора, които мислят като мен.
Искам първо да кажа, че Момчил ми е фаворит от ден едно и още тогава много ми направи впечатление как се държи продукцията с него. Мисля, че имаше момент миналата седмица, в който продукцията успя за кратко да обърне зрителите срещу него.
А относно този коментар - искам да кажа, че хората ги дразни самото им поведение, а не толкова дали плачат или не, има голяма разлика.
Тук в темата никой не задължава другите да харесват едни и същи участници, всеки си коментира това, което прецени.
Така е, коментирайте, но не от името на всички.
 Продукцията няма как да знае преди три месеца, че Момчил ще ви стане фаворит, че да се държи с него като с писано яйце. Те виждат много повече от нас и за да имат това отношение, сигурно не е без причина. Така както Цецо го изпратиха, по всяка вероятност с нещо е прекалил. Същото се случи с Юлиян от сезон-1 - зачеркнаха го, никакви интервюта и гостувания, после с Тодор се повтори и не показаха как се е държал - не казвам дали са били виновени или прави, а че НИЕ не виждаме всичко.

Участниците общуват помежду си с камери и без, така че, за всяко изказване има причина - и като не ни я покажат, излиза, че без повод някой злобее срещу този или онзи.

След игата с плочките с цветовете, не видяхме много от начина по който се радваше и скачаше, и какво е казал на Старейшините, защото наблегнаха само на тяхната реакция и коментари.
  На 58 мин. е края на играта.

Като се прибираха,
Гатьо му каза ,,Момчиле, много си агресивен, бе майна. Стига, бе!Какво ти става?"
и беше много ядосан

Момчил: Е, бати. В смисъл, това си е... характер, показваш по този начин. Аз не съм дошъл тука, да губя.
 Има арогантност в поведението му и начинът по който гледа - а бе, предизвиква ответна реакция.
 И Ралица не се заяде с него, ей така изведнъж - кой знае, какво е говорил тогава.

Не мисля, че някой е написал Момчил да се гледа като писано яйце, със сигурност има силни и слаби страни, също така и моменти. Не смятам за нужно да спорим за подобни неща, всеки си има фаворити и е в пълното си право да ги подкрепя. Да, подкрепям Момчил, а ти Мудева и Радев, форума е свободен все пак, който иска може да изказва мнение по въпроса. Дай да се изтребим освен 🤣

# 2 189
  • София
Аз не мисля, че Момчил не е разбрал, човекът пробва да види какво ще му позволят и това не е кой знае какъв грях в една игра. Във втори сезон Тодор постоянно прекрачваше правилата с малко и съответно Димо го изваждаше от битка - било то затова, че не е бил зад обозначената линия, когато цели, било то затова откъде минал. Тези неща се забелязват, просто този сезон е много беден на съдържание и продукцията ги оставя за по-нататък, за да може да изкара един цял сегмент от тях, а не просто една забележка на Димо по време на игра. Не знам защо трябва да превръщаме Момчил в criminal master mind или пък в жертва. Нито неговите нарушения, нито тези на Ива, са по-големи от тези на продукцията.

А това, че Момчил и Рълев казали съответно на Гатьо / Крум, че ще ги нашамарят в дадения момент, според мен има много по-различен контекст от "ако нямаше камери, щях да разреша спора с два шамара". But hey, that's just me.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 13:31 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт