💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 033
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 160
А пък Никол все едно има по-красива близначка,ако отворите Инстаграма й 🫨

То вече не останаха натурално красиви млади жени, разбирам ги мъжете защо роптаят срещу грим и филтри, ми то как да познаят с кого излизат като на снимки е като Адриана Лима, а на живо - съвсем друго лице 😨

Самоцитирам се,защото имах предвид профила на Елена, пък съм писала Никол,ама и за нея важи,макар и в по-малка степен 😉

# 2 161
Какво значение има, че евентуално Румен не е участвал в контрабандата на храна и не е ползвал телефон? Нали искаше да е капитан, да е водач. Точно това правят лидерите - поемат отговорност дори за неща, в които не са участвали лично. Не се крият зад провинилите се и да мрънкат що са се скатали, а излизат с лицето си и поемат последствията.
Ама Румен никога няма да бъде лидер, няма тези качества.

Виж, на Момчил му се получават нещата. Той наистина е алфа. Води групата, грижи се за нея, поема отговорност.
Значи поне това трябва да му признаем на Румен - че пое отговорността за провиненията на племето си, в които не е участвал. Но пък той "блесна" с толкова други качества, че поемането на отговорността не е достатъчно да издърпа образа му в положителна посока.

# 2 162
В този случай Димо трябваше да крещи - "Момчил, с лодката до понтона, не с плуване. Върнете се". А и не се чу някой от племето да недоволства от Момчил точно в този момент.
Той и да беше викал, няма кой да го чуе на 200 метра вътре в морето. А останалите много добре знаеха каква е ситуацията и решиха да не вадят нож на умряло куче. Само накрая Мастагарков не се усети и пусна тъпичкия коментар за жилетката, с което май дадоха foreshadowing за бъдещи събития (особено след като Ралица го повтори накрая)
Гатьо му отвърна с: "Ще го разкрася аз него, както аз си знам като се срещнем в Пловдив." не е ли заплаха за физическа саморазправа? И редно ли е да слушаме такива неща в национален ефир?

# 2 163
  • София
Дразним се, ядосваме се, че ни лъжат и манипулират, но продължаваме да си ги гледаме за да видим колко ще изкопаят дъното- значи ние сме мазохисти...
Всичко е мижи да те лажем и совите не са това, което са...Пресен пример- Моника е отишла на партито в заведението на Мартин, при положение, че той я изкара нисшо едноклетъчно...Това означава, че или всичко е постановка или тя наистина е такава , преглътнала е тази обида и му е простила..
 Сега ако изкарат виновен Момчил, че не е играл по правилата, без да го коригират на момента вече ще е тотал щета тоя сезон...За какви правила ще говорят, след като ТЕ не ги спазват-вкарват, изкарват играчи без съд и присъда, променят си в движение сюжета, няма никаква последователност..и си мислят, че са много интересни.. Нямат ли глоби от колумбийците, за тия своеволия и че така им развалят имиджа ..???

# 2 164
  • София
Гатьо му отвърна с: "Ще го разкрася аз него, както аз си знам като се срещнем в Пловдив." не е ли заплаха за физическа саморазправа? И редно ли е да слушаме такива неща в национален ефир?
Имах предвид за събития вътре в игрите, навън има съвсем друга закачка: Гатьо е от ултрасите на един пловдивски отбор, а Мастагарков е играл за другия. Но пък майните си имат стриктен код за физически действия така че споко няма да има саморазправа

# 2 165
Колкото Алекса и Пух се биха, толкова и Гатьо ще бие Мастагарков.

# 2 166
Хайде сега, Димо не можел да вика толкова. Като не може да се вика, може да се наложи наказание или поне да се направи забележка и на следващия курс такива тарикатлъци да няма.
Каквото и както и да се е случвало, участниците вече го знаят. Какво наблюдаваме в момента - Мудеви са си близки с Ива, нищо че не вдигнала ръка. Виждат се редовно по думите на РР. Значи не на нея са сърдити. Сърдити са само на Момчил, че не се бил предложил той. Той е единственият за предлагане. Гатьовото предлагане не важи. Ама защо Момчил - той е организирал изнасянето на продуктите ли? Ами щото така. Той е конкурентът, не Гатьо, не Ива, не който и да е друг.

# 2 167
  • София
Господарите са пуснали вече клипче за тазседмичните събития:
https://gospodari.com/izmami-i-narushenia-na-pravila-v-igri-na-volyata-video/

# 2 168
  • SF
Ние това клипче вече сме го гледали. Не знам какво откритие си мислят, че са направили Господарите 5 дни след излъчването му.

И те като Дени - измъкнала е племето си като е решила пъзела, докато те я държаха на раменете си.

# 2 169
Менталната гимнастика за това как Момчил е по чист от момина сълза, дори когато е видимо в грешка е доста интересна.

# 2 170
  • SF
И сега, ако Мартин започне да роптае срещу Момчил и редовното погазване на правилата, ще го пратят вместо Никол в чистилището.
Момчил ги пробва на принципа "ако мине". И то минава.

# 2 171
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Харесвам Момчил, но вземането на гредите с плуване си беше нарушаване на правилата. И като цяло Амазонките снощи ги нарушиха на два пъти в играта. Само че да му се търси сметка не на момента, а след дъжд - качулка, е малоумно. Вярно, че нямаха шанс да са първи, но това не е оправдание. Димо е там за да следи игрите да вървят според поставените условия и такива "От нас да мине, пък по-нататък в някакъв удобен момент ще им го изкараме през носа" са обидни и за участниците, и за зрителите. Не се прави така. То всъщност нищо не се прави така, както тази продукция го прави.

# 2 172
  • При семейството си
Играта е многокомпонентна.
1. Сглобяване на лодка.
2. Който иска, с лодка събира частите на пъзела, който не иска, може с плуване или по друг, удобен нему начин.
3. Реди се стълбичка
4. Решава се пъзел.
Старейшините трябваше да сложат двамата високи един срещу друг на втора линия. И да завъртят платформата на дългата страна, успоредно на масата за редене. Така Дени тежеше само на предните, вместо да се центрира на платформата.

А пък Дени участва в някакво друго предаване. Добре, че била умна, та ги измъкнала. От къде ги е измъкнала? Гребаха като луди, държаха я на колците. Водеха през цялото време, а тя ги е измъкнала??? Тета Виолета номер 2.
Едит: Нещо е станало при публикуването.
Този епизод презаснеман ли е?
При Старейшините не разбрах кога се размениха, докато държат платформата.
В единия кадър Мастъгарков и Дунев са отпред, в следващия Мартин и Виктория.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 13:57 от Elpis

# 2 173
Тука пак се ядва откъм хейт..във фейса се сипят едни обиди, едни клетви..пращат продуцентите в Газа..

Ха това е добра идея - продуцентите в Газа без имунитет. На съвет или игра, както си изберат Sweat SmileSweat Smile

# 2 174
Игри на волята, сезон 15. В племената има доайен от сезон 5 – Амазонка. Никой не разбира този ход на продукцията. Докато мистерията не е разкрита с подходящия апломб – станало е ясно, че някога въпросната Амазонка е знаела за телефона на Ситнилска и дори си е позволила да прати смс вкъщи. Какво падение, какво дъно, в това иначе толкова морално и справедливо състезание на силата и духа човешки. Ралица и Димо са чакали 10 години тази долна твар амазонска да се покае за греха си. Обаче дошъл е Видовден, защото – "В Игри на волята всеки получава, каквото си е заслужил!" – декламира водещата. Рейтингът отново е нагоре, има възмездие, Никол 2.0 печели сезона, в който участва с цялата си рода, с цел по-гладко гласуване срещу отборите на Олимпийците и Киборгите. 

Извинете ме за отклонението!

Има още един доайен от сезон 5 - Старейшина:) Дунев чака дъщеря си Wink

Общи условия

Активация на акаунт