💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 942
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 190
Това с нашамарването е изкарано толкова от контекст. Това е все едно две приятелки, които се шегуват една с друга и след някаква забавна случка като да се спъне една от тях , едната да каже на другата "Много си саката/проста." - това не означава, че смята приятелката си за такава. Все едно не знаете хората, как си говорят иронично.

# 2 191
  • софия
Добър ден, днес и кафе няма. Момчи е виновен.
 Назад се повдигна темата за Гого ( да се свети името му) и топчетата. Той сам разказа, че от бързане е шибнал платформата и после така и не е успял да я оправи и да му се получи с топчетата. Общо взето сам се е сготвил от припряност.
 Хоупче, с глас се смях и аз, оставям линк към сторито.
https://instagram.com/stories/fifoatanasov/3211207987455993947?u … =MTc4MmM1YmI2Ng==

# 2 192
Ами фенщина,така е. Станах фен на Момчил и не виждам нищо лошо в неговите реакции и игра. Обратно, няма как да харесам Румен. А защо съм му фен- писано е многократно.
Ако е имало нещо много страшно около Момчил и Цецо, продукцията не го излъчи и аз си оставам фен. Съдя по показаното, от продукцията, нищо повече. В нея е ножа и монтажа, и пак не може да ме убеди. Харесвам Момчил и туй то.
То и с Фифо женомразеца така беше. Харесвах го и толкова.
+10000

# 2 193
Ами Момчил си има добра професия и прилични доходи, не му е толкова важно каква популярност ще натрупа, участва, за да си начеше крастата. Не е като приключили кариерата си спортисти, чиито имена  и огромни успехи научаваме, чак след като се появят в риалити. При това добре трениран и със силна психика. Няма за какво да прави мили очички, може да си позволи да играе и "обратно на сцеплението". И да го чернят, все тая. 

# 2 194
Момчил вярва в собствените си сили и възможности, открито го демонстрира, затова бил арогантен и самонадеян. Му хубаво, такъв да е! Не ми пречи, докато не застане срещу мен и размаха пръст, започне да ме подтиска,  напада и подценява. Момчил направи ли това с някого от участниците? Не. Каза ли за някого нещо лошо? Не. Участници са го потвърдили вече.
Да видим сега Мудев. Аз, аз, аз ...всички са заменяеми...този такъв, онзи - онакъв...ще ги изрина /или там каквото беше/. Май само за Оряшкова гък не каза. Ама той не е арогантен задник, а жертва на арогантния Момчил!
И кои са тези "всички", които спрягат Момчил за арогантен? Мудеви, Оряшкова /неохотно/ и приключихме. Поведението по време на игрите никой не го отчита, защото там адреналинът тресе и всички изплискват легена.
По темата с грешките му по време на игрите - нарочно не го поправят, за да изсипят кофата с катран накуп. Нарочен е и ще го сготвят, вече няма съмнение, но пак ще е на светлинни години от онова незряло същество, което се мисли за мъж.

# 2 195
Значииии, Момчи го наричат арогантен и лицемер само и единствено Мудевите. Не съм чула друг участник така да го окачествява. Това е много малък процент хора, смятащи, че Момчи е арогантен на база преживяното там. Двама. Полуроднини Simple Smile
Някой да ми подскаже - Мудева била ли е на някаква индивидуална битка, нещо? И коя друга амазонка се числи в тази графа?

# 2 196
  • София
Не, всички са били на индивидуални битки (някои само капитански, но пак са си такива битки) без Мудева.

# 2 197
  • Euskal Herria
Аз не следя внимателно предаванията, ама не съм забелязала Оряшкова да изпъкне в някоя битка. Или греша?

# 2 198
  • София
Изпъкна в много битки даже. 😉
Просто като цяло Амазонките са незабележими и не изпъкват, както някои други жени през другите сезони или както например Денислава, ама тя изпъква, защото не е в племе само от жени...

Замисълът е бил да се направи жена победител с помощта на мъже жертви и накрая да останат повече жени и по-слабите мъже в играта, но от продукцията не са пресметнали, че има чак толкова голяма разлика между двата пола в битките и така рано, рано са оставили тази идея и експеримент и са тръгнали да спасяват сезона, само дето го объркаха още повече...

# 2 199
Скрит текст:
Момчил няма да успеят да го очернят пред нас, зрителите, защото той е може би единственият (и Теди, но тя не говори почти), който не си е позволил да говори лошо за друг участник или да го квалифицира по някакъв начин в негативен план. Когато го провокират мълчи стоически и казва "няма какво да кажа" 😂. Дори за Румен каза, че има напрежение между тях, нищо повече. А Мудеви го нарекоха лицемер, скътавка и какви ли не грозни неща.
Е, не говори от името на всички зрители. Освен това, има време до Финала и много неща може да са спестени сега, но да ги покажат после.
А и защо другите да не могат да го коментират, както вие тук-феновете му, не пестите обидите към тях.
Много се подиграваха на това, че плакала Мудева за Румен. Колко пъти се разплакват участници в тези предавания, когато някой от тях си тръгва, хем не са си толкова близки. В тази изолация и цялото напрежение на което са подложени, всичко е много по-различно и силно - и радостта и мъката.
Гатьо плака за децата си, Дунев и Дени за техните си, Ива и Ситнилска даже се обаждали на своите близки, но това било нормално и не било нарушаване на правилата. За едни може, за други - не.

Не съм писала в темата, за първи път ми е, така, че здравейте на всички 😄
Следя ви от известно време и виждам, че има хора, които мислят като мен.
Искам първо да кажа, че Момчил ми е фаворит от ден едно и още тогава много ми направи впечатление как се държи продукцията с него. Мисля, че имаше момент миналата седмица, в който продукцията успя за кратко да обърне зрителите срещу него.
А относно този коментар - искам да кажа, че хората ги дразни самото им поведение, а не толкова дали плачат или не, има голяма разлика.
Тук в темата никой не задължава другите да харесват едни и същи участници, всеки си коментира това, което прецени.
Така е, коментирайте, но не от името на всички.
 Продукцията няма как да знае преди три месеца, че Момчил ще ви стане фаворит, че да се държи с него като с писано яйце. Те виждат много повече от нас и за да имат това отношение, сигурно не е без причина. Така както Цецо го изпратиха, по всяка вероятност с нещо е прекалил. Същото се случи с Юлиян от сезон-1 - зачеркнаха го, никакви интервюта и гостувания, после с Тодор се повтори и не показаха как се е държал - не казвам дали са били виновени или прави, а че НИЕ не виждаме всичко.

Участниците общуват помежду си с камери и без, така че, за всяко изказване има причина - и като не ни я покажат, излиза, че без повод някой злобее срещу този или онзи.

След игата с плочките с цветовете, не видяхме много от начина по който се радваше и скачаше, и какво е казал на Старейшините, защото наблегнаха само на тяхната реакция и коментари.
  На 58 мин. е края на играта.

Като се прибираха,
Гатьо му каза ,,Момчиле, много си агресивен, бе майна. Стига, бе!Какво ти става?"
и беше много ядосан

Момчил: Е, бати. В смисъл, това си е... характер, показваш по този начин. Аз не съм дошъл тука, да губя.
 Има арогантност в поведението му и начинът по който гледа - а бе, предизвиква ответна реакция.
 И Ралица не се заяде с него, ей така изведнъж - кой знае, какво е говорил тогава.

Проблема на продукцията с Момчил е, че започна да недоволства от липсата на правила и най-вече от липсата на безопасност.  И в предишните сезони беше така.

# 2 200
И накрая се получи само още по-голямо настройване срещу жените и създаването на най-нелепото племе за всички сезони - Амазонките. Не знам си колко шампионки събрали там, нищо шампионско не видяхме. Ако не бяха Момчил и Цецо, с помощ от Гатьо понякога, нямаше да видят една победа. Нито една не се открои с хъс и характер - убедена съм, че Виолета или Денислава ако бяха там нямаше да гледат всеки път като пред рев или заспиване, независимо от дивата река или други драми. Една Оряшкова се опитваше да е лидер и обединител и тя се оплете тук около Мудеви и аферите и потъна.
И не беше само заради силовите битки - те никога нямаха една читава стратегия преди да дойдат мъжете. Вечно едни неориентирани и изгубени. И ако довечера пак си пратят двамата мъже напълно ще се заслужат съдбата да ги разформироват.

# 2 201
от интервюто в Телеграф
...
Румен Радев гостува в "След игрите", новият официален подкаст на "Игри на волята", където призна нещо ключово за отношенията си с шампионката по самбо Мария Оряшкова.

"С Оряшкова се познаваме може би вече повече от 10 години. С Оряшкова сме много близки. Аз я чувствам като част от моето семейство, но за това никой не знаеше," сподели Радев, който преди се е занимавал активно с джудо.

Румен призна също, че идеята му е била  на всяка цена да влезе заедно с приятелката си Теодора Мудева и с Мария Оряшкова в "Игри на волята": "За нас беше изключително важно по всякакъв начин да можем да влезем тримата в предаването и единствения вариант беше, ако не се показва тази връзка между нас."....

тоя РР е пълен 🤐

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 14:24 от pinko

# 2 202
Да де, но не е лицемер Simple Smile

# 2 203
По време на предния сезон ми беше лесно: исках Гого или Фифо да спечелят.
Сега обратно: толкова много хора не искам да спечелят: Дунев, Вили, Дени, Мартин, Мастагарков, Мудева, Оряшкова (от скоро), Калоян, Крум, Цвети....
Кои заради безгръбначност, кои заради очевадно подпиране от продукцията...
Аз честно да си кажа, нямам нищо против Мартин да спечели. Може да е възкар, ама си играе играта доста добре човека. Хитър като лисица, прозорливост, а и физически е много добре подготвен. Няма мрънкане, скатаване от игри.
Е фаворити са ми Момчил и Рълев, но нищо против и Марто.

# 2 204
  • София
Ама не мога да разбера защо на РР му се слага един ореол на мъченик, който изкупва чужди грехове. Той не беше ли в стопанството? Не беше ли в резиденцията?? Само той ли нищо не е мушнал в багажа, и даже не е знаел за това? Момчил, който според мен поне дотук винаги си казва истината (никой не го е обвинил в лъжа поне), след като го обвиниха, че нищо не е направил по въпроса, каза, че ги е предупредил, че не бива така. Е, да вземе да им преджобва раниците ли? Представете си реакциите, те за едни мотивиращи речи омърмориха света, за какъв се мислел. И освен това, за мен думите му значат, че той не е взимал храна. Но пък по презумпция виновен!!

В игрите се пробва да търси улеснения, и ако е крив за това, продукцията/Димо сливи ли има в устата? Предупреждение, наказание някакво, ок, ама да се сетят след един месец ще е пълна подигравка.

Общи условия

Активация на акаунт