💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 016
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Русе
Голям мърморан излезе Дуднев.

# 2 371
Момчи ясно и в прав текст обясни на всички каква му е играта и дали е искрен или не. Браво Момчи, трябва да има повече млади хора като теб, а не като семейството бъдещи инфлуенцъри, които не могат да формулират изречение, ама иначе злобата и завистта им и без правилен говор е ясна за всички.

А пък сините не знам какво ги тресе ,ама те без да плюят някой не могат. Затова ми е противно това племе. Надути ,интриганти и отмъстителни души.

# 2 372
Добре, аз наистина не разбирам защо не се предлага купуване на гласове! Че Мудева е проста е ясно и няма да я коментирам даже, но защото тримата Гатьо, Теодора и Момчи не се обединиха и не я думнаха … 🙄 Тя има
шансовете на Николчето за победа

# 2 373
  • София
Знам, че не харесвате майка ѝ, но нейните забележки бяха малко повече свързани с играта и с характера на хората, отколкото с битовизми, каквито са тези на Денислава и Дунев.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 20:54 от La Vikinga

# 2 374
  • BG-DE
Честно казано и аз бих се издразнила ако само един-двама готвят и мият, а другите се скатават. Дени я даваха да прави торта и на Стопанството нещо готвеше докато обсъждаха избора на капитан. Така че Вики може и да не си дава много зор наистина, а никой никому не е длъжен

# 2 375
Оф, тая Мудева ми лази по нервичките. Как я облъчи Мудев така, всичко им беше наред преди да дойде!
С една клетка в мозъка и то я ползва само за равновесие … така е , тя собствена мисъл няма !!

# 2 376
  • София
Не сме в Мастършеф. Готви този който иска. Никой не им е длъжен.
При гладиаторите само Ники готвеше и не е имало драми.
А храна така или иначе си имат.

# 2 377
  • София
Честно казано и аз бих се издразнила ако само един-двама готвят и мият, а другите се скатават. Дени я даваха да прави торта и на Стопанството нещо готвеше докато обсъждаха избора на капитан. Така че Вики може и да не си дава много зор наистина, а никой никому не е длъжен
Мда, на номинация това ще се изтъкне за причина. Тя не готви и затова да ходи на елиминация Grinning

# 2 378
Ох, Дени е страхотна на терен, бях останала с впечатление, че е много слънчев и позитивен човек, обаче....много мрънка в тази игра. Този нямал т.пки, онзи нямал т.пки, не били мъже, защото не се самопредложили, сега пък за 10 дни Вики и е черна, че не готвела, на терена едни физиономии прави като от индийски сериал.

Мудева я разбирам, че страда за любимия, но точно той съсипа племето. Толкова исках да влезе в игрите, а той ги настрои едни срещу други и разедини, допреди това Момчи и беше братче. Аз харесвам Момчил, но приемам, че някой може да му се дразни, да му се струва фалшив популист, но всичко стана според мен заради ревност от страна на Румен.
Чудя се дали Гатьо ще играе или ще симулира, честно казано аз без на Гатьо синхроните не знам как ще живея.

# 2 379
ДуДнев, се икъпАл и си чака ракийката, салаткта, и вечеря, бе м###стара.
УжасТ.

# 2 380
Момчи си показа рогата, slay king.

# 2 381
  • BG-DE
Номинирай мъж и му гледай сеира...

Наясно съм, че Момчил е свещена крава в темата, но не мога да не отбележа, че е жалък с искането на обяснения, защо, аджеба, някой си позволява да не го харесва и го номинира!?
На него никой не му иска отчет защо той номинира когото и да е... Смешен е... Rolling Eyes
Ами нормално е да попита човекът като всяка седмица е на номинация.

# 2 382
Номинирай мъж и му гледай сеира...

Наясно съм, че Момчил е свещена крава в темата, но не мога да не отбележа, че е жалък с искането на обяснения, защо, аджеба, някой си позволява да не го харесва и го номинира!?
На него никой не му иска отчет защо той номинира когото и да е... Смешен е... Rolling Eyes
Може ли да кажете кога точно е искал обяснения?

# 2 383
  • София
Мудеви трябва само да седят и хубавеят. Не ги бива да мислят и говорят.

# 2 384
  • София
Много са инертни и трите останали амазонки. Оряшкова само мълчи, въздиша и гледа кахърно. Не ми доапада този образ.
Въртят се мисли в главата на Мудева, преплитат се оплитат се ама с този беден речник и тя е голяма излагация. А близначката все едно я няма направо.
Гатьо реагира като малко дете, на което са му взели играчката.
Дръж се, Момчи, дано не превъртиш и ти!

Общи условия

Активация на акаунт