💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 847
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 460
Мудева се оказа същото просто парче като Мудев. Лика прилика са си.

# 2 461
Ох, тая битка е култова Joy

# 2 462
Не знам за ИВ. Ама СлаБе тук на иконом я обърнахме. 😉😁 Кой каквото му се пие ,СлаБето търси.😁 И аз си и чакам сутрин кафето, че деня ми не тръгва без него.😉😁 Сориии СлаБе златна си ни, да прощаваш.🍷

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 23:38 от Joy 05

# 2 463
  • BG-DE
Стискам палци на Гладиаторите 🙂

# 2 464
  • Стара Загора
За каква перка на устата говори Мудева? Цедка ли искаше да каже? 😄
Ами като "на хляба мекото"
....

# 2 465
Да не стане така, че жълтите да останат и да разформироват червените, че тогава жална им майка на новодошлите.
Много интересна среща май предстои.Мудева и Радо. Само си ги представям. Единия говори неразбираеми думи другия с една дума казва 100.

# 2 466
  • Някъде в Матрицата
Не знам за ИВ. Ама СлаБе тук на иконом я обърнахме. 😉😁 Кой каквото му се пие СлаБето търси.😁 И аз си и чакам сутрин кафето, че деня ми не тръгва без него.😁 Сориии СлаБе златна си ни.🍷

Я, по-новите в темата/форума, да вземат да я отменят. 🤣🤣 Какво само четат наготово. 😜

# 2 467
Не знам за четвърти сезон ,ама в трети тази битка най- малко 5 пъти съм я гледала. Голям смях пада с нея. На нея Андрей минаваше все едно плува, а Мани държеше Морунката за клина...

# 2 468
  • София
Този - НЕПОБЕДИМИЯТ Момчил, дето се бие в гърдите как никой не може да го бие, за какво се жалва сега?
Той твърди, че е обиден от това, че е номиниран с доводи за лицемер и наистина има разлика в това как прие първите си две номинации, тогава изобщо не му пукаше.
А да бе, обиден - страх го е!
Така се покри и предишния път и остави Румен да поеме удара!
Цар Лъв, чака да го закарат жените на финала.

# 2 469
Радо, ако имаше проблем с Цвети, не знам как ще издържи Мудева.

Дунев е абсолютна мишка. Толкова грозно се изказа за Виктория пред абсолютно всички, че просто заслужава да се срещне с Никол на изхода.

Харесва ми ролята на водещите на злодеи. Знам, че е непопулярно мнението, но стига да не цакат играта на хората, нямам никакъв проблем да се подиграват на всички.

# 2 470
  • София
Айде, Гладиатори!
АУ АУ АУ!

# 2 471
Може и някой да е писал, ама според мен, тел. е бил скрит в огромната плитка на Албена, отива на битка и го слага в храсталака, айде после в плитката.

# 2 472
  • София
За каква перка на устата говори Мудева? Цедка ли искаше да каже? 😄

Joy Помислих че не съм я чула правилно... явно съм!!

# 2 473
  • София
Ако бях Виктория всеки ден щях да излизам с прическа и грим на арената, докато сме в Резиденцията. Relaxed
И аз...

# 2 474
Този - НЕПОБЕДИМИЯТ Момчил, дето се бие в гърдите как никой не може да го бие, за какво се жалва сега?
нали агитираше Румен, да го прати на номинация, а Румен отказваше да рискуват силните играчи.
Оф, отказваше щото нямало кой да му решава пъзела..
Мудев се виждаше финалист

Общи условия

Активация на акаунт