💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 235
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 520
Защо като някой не пее в общия хор, трябва да е Мудева? 🙄

Рълев за мен вижда на играта.

# 2 521
  • София
Браво на Калоян!
Много е спокоен и методичен този път.
Крум му влияе добре.

# 2 522
Браво на Калоян!
Много е спокоен и методичен този път.
Крум му влияе добре.
Браво. Мислех, че ще загубят.
Айде сега Дунев на битка. Или пак ще го пазят.

# 2 523
Ей, хора вие сте екстрасенси
Познахте, че сините са на съвет

# 2 524
Брееей, браво на Калата!

# 2 525
  • София
И Мастагарков вижда… без да доказвам 🫣

# 2 526
  • София
Мастурбаков за пореден път  ми пада в очите.

# 2 527
Всеки съди за другите по самия себе си!!! Та и Мудева така. Май на нея някой й е бръкнал в мозъка. Много глупаво момиче. Завъртя се на 180 градуса след влизането на Мрънкалото в племето на Амазонките.
На практика Момчил обяснение не искал, тя започна да иска обяснение защо мълчи. Моделката явно е свикнала на грубото отношение, на което всички станахме свидетели от Румен, когато се опита да му противоречи.
И тези двама ходят по училищата на срещи с малки деца. Ми те са позор. Не бих искала да бъдат пример за детето ми.

# 2 528
  • София
Реших да не влизам по време на битката, за да не чета коментари, че Рълев вижда, защото момчето тича по трасето все едно е на косъм да изпусне метрото. Joy Не ви чувам и не ви виждам коментарите, свързани с това. Sweat Smile

Тази игра ми е любима и този сезон не е по-различно. Хареса ми как Калоян ги навигира с "оп", как братя Кръстеви без звук по едно и също време решиха да си ударят ръцете, но не можеха да ги открият. Поздравления и на Крум, че позволи на Рълев да води, за разлика от Еминем, които спорят кой е по-по-най. А Радо и Цвети, като вървяха заедно, направо бяха подходящи за enemies to lovers сюжет. Bowtie

Хареса ми и как Дени си подсказва кое е ляво и кое - дясно. Grinning

# 2 529
  • София
Мастурбаков за пореден път  ми пада в очите.

Той въобще спирал ли е?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 530
  • софия
А, екстрасенси. С такива гробовни физиономии бяха на синхроните. А Калоян си беше нахилен баш, кат Джим Кери от онзи филм.
 Мадагаскарков пак не разбрал и пак някой друг му виновен. Ще е интересно кой ще пратят на елиминации.

# 2 531
  • София
А, Мартин намери точната дума за Мастагаков - мишкува.

# 2 532
Господин протекция, какво се пени пак. Много искам да си ходи

# 2 533
  • Другата България
Оффф, нов бисер на Мудева.
Вместо “цедка на устата“, “перка на устата“.

Беден речник и много ниска обща култура. Става ми мъчно за това момиче. Историята помни и интелектуални Joy миски, не им ли дават да решават някакви тестове преди да участват на тези конкурси?
Пореден изстрел на Мартин в десятката с изказването за Дунев.
Казвам ви, че вече викам за Виолета и за Мартин. Особено за Мартин. След Момчил ми се струва, че това е човекът, на когото пипето му сече като бръснач.

# 2 534
  • София
Мартин харесва Дени.
Теди/ мълчаливата/ и Момчил се харесват.

Общи условия

Активация на акаунт