💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 791
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 550
Ще има битка с участничките в Чистилището,май

# 2 551
Ще има битка с участничките в Чистилището,май
Да, но само между две. Жестоко се съмнявам стрина да остави силен съперник,  като Ива

# 2 552
  • София
За да спечели Николче, трябва да дадат състезание по ядене.

# 2 553
И защо им е да дават шанс на Ива ,какво ще спечелят Вили и Никол 🙄

# 2 554
  • Русе
Хайде пак Мастагарков виновен. А в началото на епизода уж Мартин спонена да не пазят Дунев.

# 2 555
  • sofia
Мастагарков явно нещо го напъва отвътре да се сравнява с Мартин и да се покаже като по-добър и това го кара да иска позициите му в играта, които са определили предварително.

# 2 556
  • BG-DE
И аз имам чувството, че нещо се е комплексирал от Мартин.

# 2 557
  • София
А да бе, обиден - страх го е!
Така се покри и предишния път и остави Румен да поеме удара!
Цар Лъв, чака да го закарат жените на финала.
Аз бих го посъветвала наистина да го е страх малко повече от номинации, но тогава защо не го беше страх първите два пъти в две различни племена? Не разбирам мотива за това, че е оставил Румен да поеме удара, този мотив може да се използва срещу Ситнилска и Ива, защото Момчил, Гатьо, Оряшкова, Теодора (х2) не са организаторите на случилото се. Всички племена, не само руменовото, следваха първоначалната логика, че капитанът трябва да отиде на битката.

# 2 558
  • София
Много тъпо да карат Виолета и Никол да решават. Ако не искат битка с Ива ще са страхливи, не й дават шанс и т.н. (според Ралица) А реално да искат би било изключително глупаво. Защо им е още един съперник

# 2 559
С какво им е виновен моделчето ми ? Разби си краката по терена, каквото и да му каза Дени за пъзела направи и преди ден ходи да се бие заради всички тях и то без да е капитан. Хайййде моля злобарка и надувко да млъкнат. Те горките никой си път не са виновни все другите са им криви. То е ясно ,че Мастагарков ще го отнесе ,ама и той си е виновен какво ходи да се навира и той да ги беше оставил и да им гледа сеира. Все едно Мартин щеше да е по- добре , а пък видиш ли Дени няма да е същата. Затова не понасям сините един с друг си мият ръцете, а пък всите са един дол дренки, без Вики тя просто е там за съпорт, не е важна за продукцията. Поредната употребена и захвърлена, а толкова много потенциал има в това момиче.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 22:12 от Joy 05

# 2 560
  • София
Ами той Мастагарков си е по-добър по принцип.
На едно тежко многокомпонентно трасе, Мартин няма шанс срещу Благо.

# 2 561
  • Някъде в Матрицата
Браво на Калоян!
Много е спокоен и методичен този път.
Крум му влияе добре.

Преди няколко дена на Кулата на Рубик ми мина тази мисъл. Когато Калоян се паникьоса, а Крум го върна си помислих, че Калоян трябва да вземе Крум за кондиционен треньор. Но Крум трябва да смекчи титипапазовщината, която понякога извира от него.

# 2 562
  • Другата България
Добре че е тази битка и Димо, че да ми оправят вкуса от 42 минути Мудева!
Намерих на хляба мекото и припаДВам от смях с тези хора на терена. Joy
Радо и Мартин са ми фаворити. По смешно придвижване.

“Давам 20 лева да видя как паркираш кола“......Димо с пореден бисер, и поредна “четка“ за Рълев колко сериозен играч е и какво “невероятно“ преминаване има в момента.....еееееееех, Димо.....

# 2 563
Някой може ли да ми каже каква марка са очилата на Ралица от играта тази вечер. Благодаря

# 2 564
Естествено,че ще откажат… Чао,Ива

Общи условия

Активация на акаунт